Jeronimo Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Díky. Musel jsem je trochu vymazlit. Proběhla deratizace, servis (byly mimo provoz), přeleštění skla a koupě nového řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Dorazili cierne.. Sklicko je na vymenu asi ale skusim mu dat trochu lasky najprv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 (upraveno) Tak to mam komplett:ked budme mat cas pojdu na cistenie, strojcek ide, ale nejake cudne kvapky maziva som nasiel.Pre zaujimavost ako sa zmenila fialova posobenim svetla (menil som plexi, bolo puknute) Upraveno 29. listopadu 2014 uživatelem Chocholusik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 (upraveno) televize +1, uměllecký dojem 100 bodou**fakt chocholoušek.... Upraveno 29. listopadu 2014 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 (upraveno) Zůstaly mi po dědovy televize. V chocholušikově příspěvku o pár pozic víc jsou to přesně ty, co jsou na fotce dole mezi třemi dalšími. Stav je úměrný stáří a nošení - dost poškrábané sklo i pouzdro, ale zcela funkční. Mně osobně se televize vůbec nelíbí a i kdybych je nechal renovovat, neodnosil bych je. Na druhou stranu nechci dávat z ruky hodinky po dědovi. Ptám se proto zkušenějších: Je možnost je poslat do Eltonu, aby mi strojek přepouzdřili do pouzdra "leteckých" primek? Dělají se repasy leteckých primek do nerez pouzdra? Upraveno 4. prosince 2014 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 jo je to možný Zůstaly mi po dědovy televize. V chocholušikově příspěvku o pár pozic víc jsou to přesně ty, co jsou na fotce dole mezi třemi dalšími. Stav je úměrný stáří a nošení - dost poškrábané sklo i pouzdro, ale zcela funkční. Mně osobně se televize vůbec nelíbí a i kdybych je nechal renovovat, neodnosil bych je. Na druhou stranu nechci dávat z ruky hodinky po dědovi. Ptám se proto zkušenějších: Je možnost je poslat do Eltonu, aby mi strojek přepouzdřili do pouzdra "leteckých" primek? Dělají se repasy leteckých primek do nerez pouzdra?je to možný. Dodáš si jen strojek kal. 96 a Elton ti dodá nerez pouzdro a ciferník na letecký. Oproti původním leteckým má ciferník normální lumi (původní má UV) a armovák se trochu liší, pětiminutový indexy jsou bílý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 jo je to možný je to možný. Dodáš si jen strojek kal. 96 a Elton ti dodá nerez pouzdro a ciferník na letecký. Oproti původním leteckým má ciferník normální lumi (původní má UV) a armovák se trochu liší, pětiminutový indexy jsou bílý....a když je vezmeš do MIGu, tak Ti v zatáčkách půjdou podle plotu, no. Ale to neva, to je asi osud spousty ,,zaručeně pravých" leteckých... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Zůstaly mi po dědovy televize. V chocholušikově příspěvku o pár pozic víc jsou to přesně ty, co jsou na fotce dole mezi třemi dalšími. Stav je úměrný stáří a nošení - dost poškrábané sklo i pouzdro, ale zcela funkční. Mně osobně se televize vůbec nelíbí a i kdybych je nechal renovovat, neodnosil bych je. Na druhou stranu nechci dávat z ruky hodinky po dědovi. Ptám se proto zkušenějších: Je možnost je poslat do Eltonu, aby mi strojek přepouzdřili do pouzdra "leteckých" primek? Dělají se repasy leteckých primek do nerez pouzdra? Bude to bez toho vnějšího rámečku ciferníku vypadat dost divně a prázdně. A navíc mám pocit, že tyhle ciferníky se do sportů nevejdou - jen za cenu vypuštění vnitřního armovacího kroužku a potom je to jednak ještě hnusnější a druhak vodotěsnost žádná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 (upraveno) Já jsem myslel komplet výměnu včetně ciferníku, ručiček... Prostě by se z televizí použil jen strojek a všechno ostatní by bylo nové. Nějak pro ty hodinky hledám využití. Televize nosit nechci, ale letecké primky bych si na ruce dokázal představit a navíc s dobrým pocitem, že uvnitř je strojek, který používal děda. Jestli se to dá pochopit. Pokud to nepůjde, nechám renovovat celé televize. EDIT: rychlé obrázky Upraveno 4. prosince 2014 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Přesněji tohle jde, použiješ jen strojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Dnes s novým řemenem, poslední kousek do kompletní série. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Fialova vyzera byt silna nevyblednuta, gratulujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Jo jo jsou to opravdu nenošené hodinky. Mám z nich obrovskou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondako Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Pěkný Petře, jen ten řemínek příjde obráceně, přezka ke 12.T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Diky Tondo uz jsem to napravil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 (upraveno) Dnes s novým řemenem, poslední kousek do kompletní série. Ukaž to komplet, gratuluju. Upraveno 23. prosince 2014 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 To Financ:Davide troje mem u Tondy na drobne kosmeticke upravy az budou pospolu tak nahodim urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Dnes s novým řemenem, poslední kousek do kompletní série. Twl! Parádní barevný tuning. Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yao_ming Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 abych to tu trochu ozivil:vcera jsem zkusil prihodit korunu na http://aukro.cz/show_item.php?item=5159629268 aniz bych si poradne popisek snad to nebude moc ocucany bonbon kdyz byly "odborne nachromovany". prosim o krititiku a hodnoceni. dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Ocucaný bonbón to bude.Už nikdy nové pochromování nebude jak origo.Raději ošoupané než nově pochromované.Ta cena je taky přemrštěná a neorigo sklíčko tomu dalo korunu.Tolik je má kritika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se