Lennousek Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Ahoj, Poradíte mi prosím nějaké růžovky, ideálně bez datumovky. Čekám na Rolex OP v barvě candy pink, ale čekám už přes 2 roky a nic, proto bych zatím chtěla něco v tom stylu pro nošení. Ideálně odstín baby pink. Mám obvod ruky 16,5cm a max. mi sedí 40mm. A rozpočet do 30k. Koukala jsem na Tissot PRX, ale ta růžová na tom cifru už je moc tmavá. Děkuju předem za tipy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna (upraveno) Co třeba: https://www.helveti.cz/maurice-lacroix-aikon-ladies-ai1106-ss002-550-1?utm_medium=affiliate&network=dognet&affiliate_id=1&utm_campaign=hlavni&utm_content=odkaz&a_aid=5be8b42c2c857&a_bid=0a208c0b&data1=gclid_Cj0KCQiAvvO7BhC-ARIsAGFyToXXf8n9vRBQ7E7bEfQz4mH2dPUuznxH5rE_TR1NomSB3jIQ6SRrUp0aArvGEALw_wcB&utm_medium=affiliate&network=dognet&affiliate_id=1&utm_campaign=hlavni&utm_content=odkaz&a_aid=5be8b42c2c857&a_bid=0a208c0b&data1=gclid_Cj0KCQiAvvO7BhC-ARIsAGFyToXXf8n9vRBQ7E7bEfQz4mH2dPUuznxH5rE_TR1NomSB3jIQ6SRrUp0aArvGEALw_wcB&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAvvO7BhC-ARIsAGFyToXXf8n9vRBQ7E7bEfQz4mH2dPUuznxH5rE_TR1NomSB3jIQ6SRrUp0aArvGEALw_wcB Upraveno 7. ledna uživatelem SadClown Tak omluva, zapoměl jsem na to "bez datumovky" jelikož to je jen v nadpisu a já jsem sklerotik 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Mně se líbí Hamilton Jazzmaster Performer . Bez datumu, velikost 34 mm. 100WR takže ideál na běžné nošení. Navíc růžová není tak tmavá jako na Tissot PRX https://www.helveti.cz/hamilton-jazzmaster-performer-auto-h36105171 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna (upraveno) New Release: Oris ProPilot X Miss Piggy Edition Watch | aBlogtoWatch - cena ale vyšší... 【F】 New: Oris ProPilot X Miss Piggy Edition First Look: The Hot Pink Oris ProPilot X Miss Piggy Edition Upraveno 7. ledna uživatelem Radek Cigi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennousek Odesláno 8. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 4 hodinami, SadClown napsal: Co třeba: https://www.helveti.cz/maurice-lacroix-aikon-ladies-ai1106-ss002-550-1?utm_medium=affiliate&network=dognet&affiliate_id=1&utm_campaign=hlavni&utm_content=odkaz&a_aid=5be8b42c2c857&a_bid=0a208c0b&data1=gclid_Cj0KCQiAvvO7BhC-ARIsAGFyToXXf8n9vRBQ7E7bEfQz4mH2dPUuznxH5rE_TR1NomSB3jIQ6SRrUp0aArvGEALw_wcB&utm_medium=affiliate&network=dognet&affiliate_id=1&utm_campaign=hlavni&utm_content=odkaz&a_aid=5be8b42c2c857&a_bid=0a208c0b&data1=gclid_Cj0KCQiAvvO7BhC-ARIsAGFyToXXf8n9vRBQ7E7bEfQz4mH2dPUuznxH5rE_TR1NomSB3jIQ6SRrUp0aArvGEALw_wcB&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAvvO7BhC-ARIsAGFyToXXf8n9vRBQ7E7bEfQz4mH2dPUuznxH5rE_TR1NomSB3jIQ6SRrUp0aArvGEALw_wcB Děkuju. Jsou krásné, ten odstín je skvělý, jen ta datumovka ten design zničila, fakt škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennousek Odesláno 8. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 4 hodinami, Salamaster napsal: Mně se líbí Hamilton Jazzmaster Performer . Bez datumu, velikost 34 mm. 100WR takže ideál na běžné nošení. Navíc růžová není tak tmavá jako na Tissot PRX https://www.helveti.cz/hamilton-jazzmaster-performer-auto-h36105171 To jo, design je super, ale ten odstín je nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennousek Odesláno 8. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 3 hodinami, Radek Cigi napsal: New Release: Oris ProPilot X Miss Piggy Edition Watch | aBlogtoWatch - cena ale vyšší... 【F】 New: Oris ProPilot X Miss Piggy Edition First Look: The Hot Pink Oris ProPilot X Miss Piggy Edition To je o dost vyšší cenovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Již pár desítek let jsou mými favority tyto: Vacheron Constantin Saltarello. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathis Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Což takhle zamířit do Dánska? Vím, je to nová značka bez tradice, ale vypadá super a používá Miotu... https://henryarcher.com/en-eu/collections/vesterhav-38/products/vesterhav-38-arctic-rose?_gl=1*1i0y01j*_up*MQ..*_ga*MTkwNDQyMzI2Ni4xNzM2NTg1MjY3*_ga_TX8DCSN65H*MTczNjU4NTI2Ni4xLjAuMTczNjU4NTI2Ni4wLjAuMTQwNjcyMTE0OQ..&gclid=Cj0KCQiAyoi8BhDvARIsAO_CDsDBU1asMi_Qdu_HWa3SY_yyvOR7XcWqlvWh6mXxGESiLwYqWEu6EOAaAht1EALw_wcB 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathis Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna (upraveno) Datum tam sice je, ale vzhledem k pozici, velikosti a barvě by nemuselo vadit... Upraveno 11. ledna uživatelem gathis 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennousek Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna před 2 hodinami, gathis napsal: Což takhle zamířit do Dánska? Vím, je to nová značka bez tradice, ale vypadá super a používá Miotu... https://henryarcher.com/en-eu/collections/vesterhav-38/products/vesterhav-38-arctic-rose?_gl=1*1i0y01j*_up*MQ..*_ga*MTkwNDQyMzI2Ni4xNzM2NTg1MjY3*_ga_TX8DCSN65H*MTczNjU4NTI2Ni4xLjAuMTczNjU4NTI2Ni4wLjAuMTQwNjcyMTE0OQ..&gclid=Cj0KCQiAyoi8BhDvARIsAO_CDsDBU1asMi_Qdu_HWa3SY_yyvOR7XcWqlvWh6mXxGESiLwYqWEu6EOAaAht1EALw_wcB Máš s touto značkou osobní zkušenost? Jak je to v reálu zpracované? Nosí se to příjemně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennousek Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna V 8. 1. 2025 v 2:50, Bert napsal: Již pár desítek let jsou mými favority tyto: Vacheron Constantin Saltarello. Ahoj, jsou moc zajímavé, děkuji. Akorát teda jak se na tom čte čas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Nahoře v okně hodiny, dole minuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna před 22 minutami, Lennousek napsal: Ahoj, jsou moc zajímavé, děkuji. Akorát teda jak se na tom čte čas? To,co vypadá jako datumovka ukazuje hodiny. Ručička je tzv retrográdní. Tedy: dojede na 60 (minut) a přeskočí na 0. Dobrá zpráva: 30000 Ti na ně bude stačit. Špatná zpráva: Euro .... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathis Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna před 18 minutami, Lennousek napsal: Máš s touto značkou osobní zkušenost? Jak je to v reálu zpracované? Nosí se to příjemně? Bohužel nemám, ani neznám nikoho, kdo by je vlastnil. Ale vzhledem k možnosti vrátit je během 14 dní není problém podívat se na zpracování a případně je poslat zpět. No a jestli to mají být přechodné hodinky než přijde Rolex, tak cena je myslím tak akorat... Se strojkem problém nečekám, ani s jeho servisem. Jinak zpracováním se chlubí, přijde mi že i ciferník je plastický (strukturovaný) produktové fotky vypadají parádně, ale samozřejmě dojem naživo se může lišit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennousek Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna V 8. 1. 2025 v 2:50, Bert napsal: Již pár desítek let jsou mými favority tyto: Vacheron Constantin Saltarello. Díky Berte. Fakt jsem se nasmála Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se