safi Odesláno 23. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2025 (upraveno) Problém: Nevím kam dále s kolekcí. A nechci více jak 2-3 hodiny. Ideálně 2ks. Stávající stav: Tudor Black Bay Ceramic. Nejlepší hodinky pro me. Až na to chybějící datum. Super na denní nošení do kanclu, na výlety, k moři, do bazénu. Nenápadné. Technologicky vyspělé.Tím jsou definovány požadavky na případnou náhradu. Grand Seiko SBGN009 - Super cifr a strojek. GS považuju za něco spešl, zejména už dlouho nevyráběný a kompletně zrestaurovaný model. Opatrnější nošení. problém je, že chci GS s číselníkem inspirovaným přírodou, ale zároveň se jich nechci zbavit... Grand Seika quartzky SBFG019 - V prodeji. Má smysl upgrade? Tři úvahy. Úvaha č. 1 - Tudory: Nedokážu si představit na denní nošení nic jiného než keramiky. Antimagnetické, takže křemík. Jediný kandidát, nenápadný a v keramice je Blancpain Batyscaphe. Má datum, super strojek a 5 dní rezervu. Ale: Velikost na hraně. Zatím keramické použité Tudory jsou za 90-100, Blancpainy jsou už 220+. U hodinek na denní nošení je nutné vzít do úvahy aspekt obnovy. Úvaha č. 2 - Tudory: Nahradit Grand Seika jiným modelem - Skyflake? Krásný modrý číselník inspirovaný přírodou. Problém je, že stávající GS mají příběh s aspektem záchrany..... Mají nestandardní pouzdro ostré jak břitva. Úvaha č.3: Nechat stávající Tudory a GS a dokoupit k nim bi-colory GS SBGX036. Nevím, jak moc bezpečné je nosit super shiny v Praze Uvažuju o tom už púl roku a stále nevím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. ledna 2025 uživatelem safi
lindys Odesláno 23. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2025 před 30 minutami, safi napsal: Tudor Black Bay Ceramic. Nejlepší hodinky pro me. před 31 minutami, safi napsal: Grand Seiko SBGN009 - Super cifr a strojek. GS považuju za něco spešl..., ale zároveň se jich nechci zbavit... Ani s jedním modelem nemám přímou zkušenost, ale podle toho, co píšeš, se mi to zdá jasný. Hodinky jsou o tom, jak je vnímáš a ve vyznačených částech jsi to popsal sám 1
safi Odesláno 23. ledna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2025 Dobrá psychoanalýza psaného textu! Respekt.
AndyAaron Odesláno 23. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2025 (upraveno) Kolekce za me jako takova je vyvazena. Logicky bych nic nemenil, ale chapu, ze to hloda a clovek chce zkusit neco jineho. Mam to stejne. Kazdopadne, co se tyka keramiky, tak znam cloveka, co uz asi dva roky nosi jako daily keramicke Defy v modre barve... Na fotkach to sice vypada jako smoulahodinky, ale nazivo to je fakt super. Lehke, pohodlne, pritom zajimave. Kdyby modra nesedela, delaj se i v cerne. Na Chrono24 jsou v EU dva kusy za 152k. https://www.chrono24.com/search/index.htm?dosearch=true&query=zenith+defy+ceramic&sortorder=1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty svetle GS nech. Sice ciferniky inspirovane prirodou jsou fajn, ale GS za me uz tim mnozstvim modelu a ruznych edici v tom udelalo totalne bordel a chaos a za me jsem tim prehlceny. Ty SBGN009 jsou elegantni a nadcasove. Upraveno 23. ledna 2025 uživatelem AndyAaron
ragu Odesláno 23. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2025 Ty Zenithy mám v černý a jsou super, když jsem je měl nový, nosil jsem je asi půl roku furt. Teď už málo, protože mám dalších 6 kousků a už mě to moc nebaví střídat. 1
miguel Odesláno 23. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2025 Moje uznanie za tie Grand Seika. Pre mna su to tak trochu "sleeper" hodinky a to nielen tu na fore. Skratka nemaju taky komercny "background" ako ine znacky a pre to su nepravom opominane. Moj nazor: Jedny GS nechat a dokupit Baby snowflake v titane a s quartzom (SBGX355G). Ako druhy kusok jednoznacne Omega Speedmaster.
safi Odesláno 23. ledna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2025 Díval jsem si na keramické Omegy Seamaster. Ta modrá keramika se mi líbí, ale to už je čtvrt mega +...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se