martincihak Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února @JakubSpiel a jsi schopný dát tip na ten aftermarket?
JakubSpiel Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února před 45 minutami, martincihak napsal: @JakubSpiel a jsi schopný dát tip na ten aftermarket? Priamo link už asi nenájdem, ale je to obyč Aliexpress, sedí super a dobre sa nosí.
martincihak Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února před 1 minutou, JakubSpiel napsal: Priamo link už asi nenájdem, ale je to obyč Aliexpress, sedí super a dobre sa nosí. Ukaž prosím i sponu
JakubSpiel Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Právě teď, martincihak napsal: Ukaž prosím i sponu Nemám ich pri sebe, ale spona je úplne obyčajná, trnová, nesignovaná. Myslím že sa dali nájsť aj s preklápačkou, ale to som neskúšal. 1
edas Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Ales911 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Dneska v Rudolfinu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martincihak Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Dnes je to týden, co jsem si pořídil tyto LHC. Od té doby jsem na ruce neměl nic jiného a tak jsem z nich nadšený. Zajímá mě, zda nevíte, proč vroubkování na lunetě není kolem dokola? Jedná se o bezpečnostní prvek proti samovolnému otočení? Nebo jen design? Hladká strana opravdu znemožňuje i chtěné otočení. Koukal jsem, že nové modely již to zdrsnění mají kolem dokola. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Motka Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Já je nosím na tomhle hybridu a nebo na natu, případně na original tahu, ale s motýlkovkou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
edas Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
edas Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Kupa54 Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Ať to vezmu z jakéhokoliv stránky, jsou to jedny z nejfotogeničtějších hodinek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
bohus76 Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února No jo Marcel tu není,tak se vám to kecá Užívejte
bohus76 Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února před 15 hodinami, Kupa54 napsal: Marcel se rád přidá Chvíli to ještě bude trvat,ale určitě ano. 1
martincihak Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Právě sejmuto z ruky. Moc to sice neladí, ale službu to odvádí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martincihak Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Potápky v alpském prostředí. Dneska je prostě nádherně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
martincihak Odesláno středa v 09:00 Nahlásit Odesláno středa v 09:00 A jedna z vejletu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
edas Odesláno středa v 11:51 Nahlásit Odesláno středa v 11:51 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
martincihak Odesláno čtvrtek v 19:27 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:27 Furt spamuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se