Přejít na obsah

Longines Hydro Conquest Automatic

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
8643F3B2-139F-42FA-A943-C848380D0CCD.thumb.jpeg.6bcf6d6a87476493dcffa93fc2d573f2.jpeg
FAD2CC12-BDCB-4B66-9898-CAF3582E429F.thumb.jpeg.e68052a0cce943cd46cac9dd5f4a3c80.jpeg
Kvůli takovým fotkám si ty černý LHC fakt jednou koupím... jsem tu na fóru dva měsíce a už mám dvoje hodinky. Nejdřív se mi ty potápky obecně moc nelíbily, ale jak je tu pořád kluci vystavujete...ach jo [emoji16]

Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk

Odesláno
před 9 minutami, Balthus napsal:

Kvůli takovým fotkám si ty černý LHC fakt jednou koupím... jsem tu na fóru dva měsíce a už mám dvoje hodinky. Nejdřív se mi ty potápky obecně moc nelíbily, ale jak je tu pořád kluci vystavujete...ach jo

:-DD To měl bych pak napsat do Longines o nějaký procenta z nákupu. Tyhle malý LHC jsou i celkem elegantní. Na nějakou míň formální akci si je dokážu představit.

Chápu tvůj problém, že se ti najednou líbí víc hodinek 😄. Jsem tu taky krátce a stále objevuji nové hodinky, které bych si dokázat představit. 

Odesláno

Ja tak premyslim,ze kolega @Dushakxneni statni zamestnanec,ale marketer od Longinu a frka sem ty krasny fotecky a vabi nove lidi ke koupi LHC a kdyz uz budes u AD,tak sahnes i po jinem kousku😉

A propo,Longinkami to taky zacalo s pak to slo raz na raz.Tak si to chlapi poradne uzijte a nachystejte na to manzelky.Moja si uz zvykla a jak hledi na ty jeji serialy,tak hada co ma kdo na zapesti.

Odesláno
před 6 hodinami, Balthus napsal:

Kvůli takovým fotkám si ty černý LHC fakt jednou koupím... jsem tu na fóru dva měsíce a už mám dvoje hodinky. Nejdřív se mi ty potápky obecně moc nelíbily, ale jak je tu pořád kluci vystavujete...ach jo

Už na ně taky chystám náboje

Odesláno
před 3 hodinami, mlsoun1 napsal:

Ja tak premyslim,ze kolega @Dushakxneni statni zamestnanec,ale marketer od Longinu a frka sem ty krasny fotecky a vabi nove lidi ke koupi LHC a kdyz uz budes u AD,tak sahnes i po jinem kousku😉

A propo,Longinkami to taky zacalo s pak to slo raz na raz.Tak si to chlapi poradne uzijte a nachystejte na to manzelky.Moja si uz zvykla a jak hledi na ty jeji serialy,tak hada co ma kdo na zapesti.

Haha kéž by ;) 

Odesláno
před 12 minutami, Balthus napsal:

Dneska aji v terénu, okolí fotit nebudu, to by člověk blil...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Musis je vzit do prirody a ne jenom kancl a sed mesta.Ty hodinky si to zaslouzi….

Odesláno

Šmarja, omlouvám se, fotku jsem hodil vedle...

Odesláno

Šmarja, omlouvám se, fotku jsem hodil vedle...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...