Dushakx Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Balthus Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 Kvůli takovým fotkám si ty černý LHC fakt jednou koupím... jsem tu na fóru dva měsíce a už mám dvoje hodinky. Nejdřív se mi ty potápky obecně moc nelíbily, ale jak je tu pořád kluci vystavujete...ach jo [emoji16]Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk
Dushakx Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 před 9 minutami, Balthus napsal: Kvůli takovým fotkám si ty černý LHC fakt jednou koupím... jsem tu na fóru dva měsíce a už mám dvoje hodinky. Nejdřív se mi ty potápky obecně moc nelíbily, ale jak je tu pořád kluci vystavujete...ach jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk :-DD To měl bych pak napsat do Longines o nějaký procenta z nákupu. Tyhle malý LHC jsou i celkem elegantní. Na nějakou míň formální akci si je dokážu představit. Chápu tvůj problém, že se ti najednou líbí víc hodinek . Jsem tu taky krátce a stále objevuji nové hodinky, které bych si dokázat představit.
mlsoun1 Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 Ja tak premyslim,ze kolega @Dushakxneni statni zamestnanec,ale marketer od Longinu a frka sem ty krasny fotecky a vabi nove lidi ke koupi LHC a kdyz uz budes u AD,tak sahnes i po jinem kousku A propo,Longinkami to taky zacalo s pak to slo raz na raz.Tak si to chlapi poradne uzijte a nachystejte na to manzelky.Moja si uz zvykla a jak hledi na ty jeji serialy,tak hada co ma kdo na zapesti.
Zdenek1307 Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 před 6 hodinami, Balthus napsal: Kvůli takovým fotkám si ty černý LHC fakt jednou koupím... jsem tu na fóru dva měsíce a už mám dvoje hodinky. Nejdřív se mi ty potápky obecně moc nelíbily, ale jak je tu pořád kluci vystavujete...ach jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Už na ně taky chystám náboje
Dushakx Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Ja tak premyslim,ze kolega @Dushakxneni statni zamestnanec,ale marketer od Longinu a frka sem ty krasny fotecky a vabi nove lidi ke koupi LHC a kdyz uz budes u AD,tak sahnes i po jinem kousku A propo,Longinkami to taky zacalo s pak to slo raz na raz.Tak si to chlapi poradne uzijte a nachystejte na to manzelky.Moja si uz zvykla a jak hledi na ty jeji serialy,tak hada co ma kdo na zapesti. Haha kéž by
mlsoun1 Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 Verim tomu,ze by to bylo super.Kazdy den jiny kousek na ruce
mlsoun1 Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 Toz stary dobry pastiky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dushakx Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 před 4 minutami, mlsoun1 napsal: Verim tomu,ze by to bylo super.Kazdy den jiny kousek na ruce Bych fotil do bezvedomi!!
Balthus Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 Dneska aji v terénu, okolí fotit nebudu, to by člověk blil... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk
mlsoun1 Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 před 10 minutami, Dushakx napsal: Bych fotil do bezvedomi!! Si myslimMoc se tesim az budes mit Spirity a zacnes poradne fotit
mlsoun1 Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 před 12 minutami, Balthus napsal: Dneska aji v terénu, okolí fotit nebudu, to by člověk blil... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Musis je vzit do prirody a ne jenom kancl a sed mesta.Ty hodinky si to zaslouzi….
Balthus Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 Šmarja, omlouvám se, fotku jsem hodil vedle...Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk
Balthus Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 Šmarja, omlouvám se, fotku jsem hodil vedle...Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk
mlsoun1 Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 Se stane,myslim si,ze to nikomu vadit nebude.Az si poridis LHC,tak to sem budes palit ve velkem
mlsoun1 Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Odesláno 2. března 2023 Jedna tematicka,chtel jsem si zaplavat,ale nakonec jsem to nedal.Fakt byla nesmirne studena…. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dushakx Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Odesláno 2. března 2023 Tak ať to tady bez @mlsoun1neflákáme. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Odesláno 9. března 2023 Mame se moc radi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Odesláno 10. března 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se