Přejít na obsah

Longines Hydro Conquest Automatic

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 3 hodinami, Dushakx napsal:

:) Něco pro opravdový LHC maniaky 😄 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Zdá se, že už čekají někde doma. To bude fajn návrat z Velikonoc. A díky za inspirativní a motivační fotky 👍 Dost mi to pomohlo v rozhodování.

Odesláno
před 17 minutami, Zdenek1307 napsal:

Zdá se, že už čekají někde doma. To bude fajn návrat z Velikonoc. A díky za inspirativní a motivační fotky 👍 Dost mi to pomohlo v rozhodování.

Rádo se stalo, řeknu šéfům o odměnu :-DDDD 

Ale teď vážně, doufám, že si je budeš užívat jako já a uvidíme tu spousty fotek od tebe.

Odesláno

Jó, rozbalovačky jsou nejlepší. Já jsem ještě před měsícem, dvěma byl taky celkem odhodlanej a teď když by to možná i šlo mě přepadla nějaká skrblivá. Jinak bych rád prorazil i v tomhle vlákně :)

Odesláno
před 10 hodinami, Radik napsal:

Jó, rozbalovačky jsou nejlepší. Já jsem ještě před měsícem, dvěma byl taky celkem odhodlanej a teď když by to možná i šlo mě přepadla nějaká skrblivá. Jinak bych rád prorazil i v tomhle vlákně :)

Proc zrovna tady?Omega Ti nestaci?Ale vazne.Uz se tesim na Tvuj navrat k okridlenym hodinam😉

Odesláno
Právě teď, mlsoun1 napsal:

Neni za co,tak sup s nimi na zapesti🙂

Musí se zkrátit tah 😀 to je vopruz, nějak jsem si to v té euforii zapomněl přiobjednat.

Ani nevím co tam je... šroubky nebo závlačky?

Odesláno
před 6 minutami, shaggy napsal:

Obycajne piny su tam.
Ma tym dostali. Som to potupne odniesol k hodinarovi, lebo som sa to nevedel odsrobovat... a ono to len priblble piny :)

👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...