mlsoun1 Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Není za co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Dnes zase prochazka za pohadkovym monumentem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Něco pro opravdový LHC maniaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Proste super,tesim se,az si koupis zulu time a zacnes sem frkat fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 před 3 hodinami, Dushakx napsal: Něco pro opravdový LHC maniaky Zdá se, že už čekají někde doma. To bude fajn návrat z Velikonoc. A díky za inspirativní a motivační fotky Dost mi to pomohlo v rozhodování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 před 17 minutami, Zdenek1307 napsal: Zdá se, že už čekají někde doma. To bude fajn návrat z Velikonoc. A díky za inspirativní a motivační fotky Dost mi to pomohlo v rozhodování. Rádo se stalo, řeknu šéfům o odměnu :-DDDD Ale teď vážně, doufám, že si je budeš užívat jako já a uvidíme tu spousty fotek od tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Zatím jen rychlocvak...rozdělávací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Jó, rozbalovačky jsou nejlepší. Já jsem ještě před měsícem, dvěma byl taky celkem odhodlanej a teď když by to možná i šlo mě přepadla nějaká skrblivá. Jinak bych rád prorazil i v tomhle vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Tak gratulace k novému přírůstku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 10 hodinami, Radik napsal: Jó, rozbalovačky jsou nejlepší. Já jsem ještě před měsícem, dvěma byl taky celkem odhodlanej a teď když by to možná i šlo mě přepadla nějaká skrblivá. Jinak bych rád prorazil i v tomhle vlákně Proc zrovna tady?Omega Ti nestaci?Ale vazne.Uz se tesim na Tvuj navrat k okridlenym hodinam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 12 hodinami, Zdenek1307 napsal: Zatím jen rychlocvak...rozdělávací Gratuluji ke krasnemu kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Jinak dobre ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 7 minutami, mlsoun1 napsal: Gratuluji ke krasnemu kousku Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 10 hodinami, Dushakx napsal: Tak gratulace k novému přírůstku! Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Neni za co,tak sup s nimi na zapesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Právě teď, mlsoun1 napsal: Neni za co,tak sup s nimi na zapesti Musí se zkrátit tah to je vopruz, nějak jsem si to v té euforii zapomněl přiobjednat. Ani nevím co tam je... šroubky nebo závlačky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Obycajne piny su tam. Ma tym dostali. Som to potupne odniesol k hodinarovi, lebo som sa to nevedel odsrobovat... a ono to len priblble piny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 6 minutami, shaggy napsal: Obycajne piny su tam. Ma tym dostali. Som to potupne odniesol k hodinarovi, lebo som sa to nevedel odsrobovat... a ono to len priblble piny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Kolega mne predehnal.Piny,klasicke plne trubicky,pokud to tak mohu nazvat.U noveho tahu bych to sveril hodinari,alespon se mrknes pod jeho ruky jak se to dela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se