Zdenek1307 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2023 před 6 hodinami, mlsoun1 napsal: Kolega mne predehnal.Piny,klasicke plne trubicky,pokud to tak mohu nazvat.U noveho tahu bych to sveril hodinari,alespon se mrknes pod jeho ruky jak se to dela. Už jsme to tady s "kolegou hodinářem" přemontovali
Radik Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2023 (upraveno) před 12 hodinami, mlsoun1 napsal: Proc zrovna tady?Omega Ti nestaci?Ale vazne.Uz se tesim na Tvuj navrat k okridlenym hodinam Však víš, že tady prostě stačí / nestačí nefunguje a zdravej rozum mizí. Kdyby to fungovalo, už na tohle fórum dávno nechodím Upraveno 12. dubna 2023 uživatelem Radik
mlsoun1 Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2023 @RadikVim,ze ano.Vsak vime jak jsem to myslel.Zavidim kolegum zde,kteri jsou OWG,popr. nasli svuj tzv. gral.Verim tomu,ze az se mi ozvou z AD,ze maji nachystane suby,tak stejne nebude klid.Uz ted mam nejakou dobu v hlave cervicka ktery mne nabada ohledne IWC Mark a hlavne IWC BP.A to nemluvim o Longinkach.Nastesti netisknu a zatim je vse ve fazi myslenek a predstav. Kdyby jsi uz nechtel setrit,tak LHC jsou k dispozici.Proste chci ty moon 1932 a zasadne nehodlam krajet z letiteho setreni na 124060.Tim padem HC musi jit a tah je jiz nachystan v servise u Bechyneho.
mlsoun1 Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2023 před 12 hodinami, shaggy napsal: Tak som sa dockal... Gratuluji pane.Dlouho jsem po nich koukal a moc jsem je chtel v modre verzi.Ale po vyzkouseni u AD mi nesedelo pouzdro a vlastne nepreskocila nazivo jiskra jak na obrazku.Takto se mi to stalo s Omega Seamaster,na obrazku to je super,ale na ruce-respektive na zivo des bes.TOZ SI JICH DO SYTOSTI UZIVEJ!!!
Zdenek1307 Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2023 před 15 hodinami, shaggy napsal: Tak som sa dockal... Už jsem to komentoval vedle. Prostě super Jsou 41 nebo 43? Třeba budou někdy i 39
shaggy Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2023 Vdaka pani. Ostanu ako sviatocne Je to kus zeleza vo velkosti 41mm a vahou 194g (s naramkom skratenym na mojich cca 18cm). Som nadseny, ze napriek 300m WR su chrono-tlacitka bez srobovania. Namiesto potapacskej extenziu by som ale bral rychlu mikro-regulaciu spony.
Dushakx Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2023 Tak ses dockal! To je super, uzivej!
shaggy Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2023 Ma asi regulerne jeb*e! Zas hodinovy chrono scitac nuluje mimo... Po dalsom kratkom spusteni chrona a resete sa vynuluje spravne. Kde sudruzi urobili chybu?
Zdenek1307 Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2023 před 2 hodinami, shaggy napsal: Ma asi regulerne jeb*e! Zas hodinovy chrono scitac nuluje mimo... Po dalsom kratkom spusteni chrona a resete sa vynuluje spravne. Kde sudruzi urobili chybu?
shaggy Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2023 (upraveno) A este k tomu urobili od 11:00 do 18:00 co su na ruke cca -2min, co je -483s/d (skoro celu dobu spustene chrono kvoli testovaniu). Cez noc na policke to bolo cca +5s/d bez chrona. Proste parada Upraveno 14. dubna 2023 uživatelem shaggy
Zdenek1307 Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2023 před 6 minutami, shaggy napsal: A este k tomu urobili od 11:00 do 18:00 co su na ruke cca -2min, co je -483s/d (skoro celu dobu spustene chrono kvoli testovaniu). Cez noc na policke to bolo cca +5s/d bez chrona. Proste parada Takže rovnou reklamace?
shaggy Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2023 Dosli mi okolo 20.2. a odvtedy boli doma dokopy snad 5 dni... zvysok casu stravili v servise. A vysledok? Neviem ci ma zmysel to posielat do toho isteho servisu opat. Uz pri prvom servise sa ukazala ich odbornost ked jemne poskriabali nozicky pri sundavani tahu.
Radik Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2023 To nasere. Já mám taky poslední dva roky ve znamení servisů.
shaggy Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2023 Pani, potrebujem pomoct zistit, ci je chyba vo mne (to mi vzdy zena vravi) alebo je ten strojcek uplne dojebany... Rano som nahraval ci sa vynuluje spravne chrono po celej noci. Bolo 9:23 ako ukazuje casova stopa z videa. Cas cca sedel. Hodinky som rucne natiahol a nasadil na ruku. Nic specialne som nerobil, nikde som ich nebuchol, korunka zasrobovana. O 11:29 mi hodinky ukazovali toto: Stopky presli asi 53min, co je o cca 3 minuty kratsi cas ako presiel na hodinach. Zaznam z appky: Je toto normalne?!
mlsoun1 Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2023 Divny.Napis Rudovi do Onyxu.On bude urcite vedet
shaggy Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2023 Takze sa zastavuju. Treba riadne zatriast aby sa opat rozbehli...Takze opat servis. Zialbohu asi ten isty v Madarsku.
Radik Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2023 A neměl bys lepší dát to do Onyxu? Já vím, jestli jsou v záruce, zaplatíš plnou opravu, ale přijde mi to pořád jistější než to posílat a čekat a doufat. Já jsem tedy Wardy v záruce taky raději řešil Onyxem.
shaggy Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2023 Nemienim platit servis za nove hodinky v zaruke. Nech si s tym poradia. Toto je druha reklamacia ak neratam reklamaciu skrabnutych noziciek po prvom servise.Ak to nevyjde a uvidim naznak problemu, tak budem ziadat vratenie.Mozu to vyriesit velmi rychlo a jednoducho uz teraz - novy kus alebo novy strojcek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se