mlsoun1 Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 Presne tak,po tech letech zde si uz jeden vsima malickosti i detailu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 U mne tedy naprosta spokojenost.Ac jsem si poridil mnoho jinych kousku,tak je stejne nenosim.Jeden den a navrat k LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 Já toho moc na ruce neměl i když jsem tu na fóru už věčnost. LHC jsou moje první swiss made hodinky. Já jsem s nima po roce nošení naprosto spoko. V zimě na tahu, přes léto je mám na nato řemenu, nebo prostě podle nálady. Takže nemam moc s čím srovnávat a jednou se snad posunu dál/výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 No vidíš, a podle téhle fotky bych po nich skočil hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 @lassieNa tom NATU dost dobrý! Mně teď taky došly nový strapy, tak pak se pochlubím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2023 @Dushakx Pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 @Kluk jako buk https://cnswatchbands.com/products/deluxe-strap-anthracite Ty deluxe strapy jsou od nich slušný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 @Dushakxvypada to zajimave,respektive se mi tato kombinace moc libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 @Dushakxmyslel jsem Tvou fotku hodinek na strapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 @mlsoun1Na tahu jsou ale stejně nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 Čím na to svítíš? Máš nějakej softbox, nebo samo-domo ateliérek? Tohle není jen tak od okna, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 Je to obyčejný externí blesk švihnutý přes difuzer …. pořád je to metoda pokus, omyl současně s eskamotérstvím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Novák Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 (upraveno) 39mm ve Španělsku Spokojenost. Upraveno 9. června 2023 uživatelem Martin Novák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 V 9. 6. 2023 v 12:46, Martin Novák napsal: 39mm ve Španělsku Spokojenost. Sednou ti! Doufám, že bude i nějaká fotka z ponoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Novák Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 @DushakxMoc díky! Ponor tak jedině ve vaně, ale to by tu nikoho nezajímalo Ještě pořídím ten nato strap který máš ty, a budu spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Já furt nevím jestli je vzít letos k moři (samo sebou i do vody) nebo je té slané vody ušetřit. Ale furt si říkám, že to jsou přeci potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Toz, ak sa raz dockam konecne poriadne opravenych svojich chron, tak k moru asi nepojdu. Skor ako vody by som mal strach ze o ne prijdem... Ale to vsetko je v teoretickej rovine, kedze este staaaaale ich nemam... Posledna reklamacia podana presne 15.5., ak prepisknu zakonnu lehotu, mozu si ich rovno nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se