Zdenek1307 Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 před 42 minutami, shewcza napsal: @Dushakx Děláš těmto hodinkám fantastickou reklamu, fakt skvělé fotky! Na můj vkus je má pořád moc čistý a bez šrámů... jestli on je jen nefotí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 @shewczaDíky! Dnes rychlocvak z Boubínské rozhledny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 On 6/16/2023 at 12:32 PM, shaggy said: Prave som predavajucemu odoslal email, ze odstupujem od zmluvy. Tak uvidime s cim pridu... Z predajne, kde som si uplatnil zaruku, sa doteraz neozvali. Dnes je to 31. den. Na vybavenie mali 30 kalendarnych dni pocitanych od nasledujuceho dna po uplatneni reklamacie. 4 servisne zasahy po dobu 4 mesiacov, hodinky nikde... trpezlivost mi dosla. Takze moj relativne kratky ale o to intenzivnejsi zazitok s LHC Chrono Automatic bol dnes ukonceny. Peniaze cinkli na ucet, krabicku a zbytky som odozval. Hotovo. Kratke zhrnutie: - vo vlastnictve 4 mesiace - na ruke +- 7 dni dokopy - v servise 4x PS Ak sa pan nepomylil, tak posledna odpoved zo servisu bola v zmysle, ze pri resetovani chrona treba silnejsie zmacknut cudlik. Hm... Da sa chrono nulovat mensou a vacsou silou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Tak hlavně, že to nějak dopadlo. Necháme se překvapit, co je nahradí! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Jo, nakoniec to nebolo ani tak zlozite dosiahnut. Nahradit ich nebude lahke. Kombinacia chrona s 300m WR a nesrobovacimi pushermi s potapacskou keramickou lunetou... Robi este nejaka znama Swiss znacka taku kombinaciu v normalnej cene? Dost som si zvykol na Edox SkyDiver Neptunian. Napriek tomu ze maju 44mm (LHC bolo 41mm), tak su pohodlnejsie, asi vdaka gume. Tak neviem no... Ale mam jeden polclanok na LHC 41mm, tak asi by sa patrilo ho vyuzit, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 V 26. 6. 2023 v 15:18, shaggy napsal: Jo, nakoniec to nebolo ani tak zlozite dosiahnut. Nahradit ich nebude lahke. Kombinacia chrona s 300m WR a nesrobovacimi pushermi s potapacskou keramickou lunetou... Robi este nejaka znama Swiss znacka taku kombinaciu v normalnej cene? Dost som si zvykol na Edox SkyDiver Neptunian. Napriek tomu ze maju 44mm (LHC bolo 41mm), tak su pohodlnejsie, asi vdaka gume. Tak neviem no... Ale mam jeden polclanok na LHC 41mm, tak asi by sa patrilo ho vyuzit, nie? dobře to dopadlo a teď můžeš na lov To já mám zase v hlavně prodejního červa Strašný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Neprodávat! Dnes hotelovka u okna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Je to luxus,ale nastesti mne to preslo a vystacim si se svymi starymi pastikami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 @mlsoun1 My tě ještě nalomíme s kolegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Mé milované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 Večerní venčení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 Pořád velká spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 Další rybníky a už dám pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 Já jsem byl dnes pevně přesvědčený, že ty svoje potápky do 300 vezmu poprvé do sprchy, když už jsem v tom kempu u jezera... a takhle to dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se