bondza1968 Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Zkus přečíst toto vlákno :http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/95884-srovnán%C3%AD-starých-a-nových-lhc/Mělo by Ti to dát odpověď. Ty hodinky tam na gumě jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompone Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 díky za tip ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Ahoj ,protože na svých LHC mám Rubber již docela dlouho, tak posílám fotku , kde si myslím je vše v pohodě ..Jinak v tomto vláknu jich je dost ...Ahoj, nemáte někdo zkušenost s Rubber strapem na HC automatic 41 mm? Jejich přesné ref. číslo je L3.642.4.56.6. Dle tel. dotazu na cenu u Bechyněho mi totiž bylo řečeno, že na tyto hodinky guma nejde, obrázek ale mluví jinak. Nemáte někdo přehled? Děkuji moc za rady. HydroConquestRubber12.jpg Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompone Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Super, moc díky! Rubber strap již objednán :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Pompone , pak se nám pochlub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Takze aj ja som si objednal moje LCH v ciernej farbe. Dojdu tak za 14dni.Ale ako ja tu citam to vlakno a tiez mam obvod ruky 18-18.5cm tak asi budem potrebovat ten poldielok.A teraz otazka na vas ci dakomu sa celkom nahodou nepovaluje jeden poldielik doma coho by sa dokazal zbavit v moj prospech ? Pripadne ak by sa dakomu povalovala aj trnovka : Longines L649101658 18mm nerez tak to by bolo nebicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Takze aj ja sa pridavam.Musim povedat ze ten tah je nesmierne pohodlny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Gratulácie, sú fajne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 to je este lepsie ako som mal na Seiko ale ten 1/2 clanok by sa mi fest hodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 U Bechyněho mají půldílek skladem za cenu 310kč. A to pohodlí za to určitě stojí. Taky bych se bez něho obešel ale s ním je to prostě paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 jo jedine problem je ze oni su v Prahe a ja nie. Uz len ak by mi dakto siel kupit a poslal postou. Poslal bych mu penize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Chlapi, mám velkou prosbu a navíc to spěchá :-) Mohl byste někdo prosím vyfotit HC 41 mm na malé ruce, tak 17 cm ? Nejlíp fotka zblízka i z dálky. Díky. Chtěl jsem koupit jako dárek 39 mm, ale nikde nejsou skladem a já už to možná nestihnu objednat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompone Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Tak i já jsem díky vám dnes nechal namontovat půldílek a konečně mi sedí na ruce, díky! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 (upraveno) Ahoj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. března 2017 uživatelem patrizzio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Prepac Mitak , fotky su priserne ale 41 na 17cm ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Super dík moc, objednám a budu doufat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 https://www.hodinkator.cz/panske-hodinky-longines-l36424566-hydroconquest-automatic/https://www.hodinkator.cz/panske-hodinky-longines-l36414966-hydroconquest-automatic/ tady na ně akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Mitak - je to asi pozdě, ale posílám ještě fotky LHC 41 na ruce 17 cm tentokrát na gumě :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Dík. Mám objednáno, pak je zkusím na kamarádovi s menší rukou, ale věřím, že se s tím posléze obdarovaný ňák popere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Mám dva švagry, oba oslaví v dubnu třicítku, pouhý jeden den po sobě - stejné chyby, stejné známky... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se