Dann Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 U kolisani teda nevim. Hodinky nosim stale. Vedro, relativne sok v bazenu na to tepla sprcha a podobne. A presnost stale OK. A 40x natah korunkou by take mel stacit. Kdyz jsem je zkusil odlozit v patek odpoledne tak na konci vikendu normalne sly a presnost v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Testuju box na foceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Mile osadenstvo. Zasa mi "daco" brnklo popod nos. Uvazujem pustit do sveta moja ani nie mesiac stare modre keramicke LHC 41mm verzia na tahu. Kupene od Slovenskeho AD.skuste mi to prosim vyhovorit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 yes a je to tady :-)) tak priteli, kolik cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artsvk Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Sakra tak tie su fajn, keby som pockal zopar mesiacov a nebral starsi model, su naozaj fešné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Opat sa vraciam k meraniu presnosti.zistil som ze ked su hodinky polozeme v polohe konka hore tak za den nabehnu cca 1.5 s co mi pride fajn,ale tuto noc som ich polozil na korunku a meskaju 19s za 9 hodin!Je to podla vas normalne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 To normální není. Ten rozdíl mezi odližením korunkou dolu nebo nahoru je strašně veliký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 A cim to moze byt?Je to zlym nastavenim alebo je to pokazene?Podotykam ze boli v servise odkial sa vratili pred mesiacom .Co robili nieje zname,ale od casu navratu mam novu zarucnu dobru.Do servisu sli s tym ze vykazovali malu vydrz po zlozeni z ruky zastali po cca 2 dnoch alebo menej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Ten rozdíl by měl být při odložení v různých polohách ať už korunkou dolu nebo nahoru nebo sklíčkem dolu v rozmezí max několika málo sekund. Není možné aby udělali za 9 hodin téměř 20 sekund do mínusu. Vrátil bych jim to zpět do servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 cez vikend to este vyskusam a v pondelok zahajim frontalny utok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Mně jdou stabilně -5/24hod. Zkoušel jsem všechny možné polohy jestli tu ztrátu někde doženou. Ne nikde ji nedohnali ale nikde ani žádnou nenabrali. Tak by to mělo být jestli jsou hodinky ve správně kondici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 V pondelok idu hodinky priamo do Longines tak som zvedavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 No jestli ti udělají za 9hodin 20sec do minusu tak je to špatně v jakékoliv poloze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Praveze nie.ked su na ruke je to ok vtedy je to tak do 2s+ za den ,ked lezia konkov hore je to rovnake ale niekedy sa stane ze dvich troch dnoch proste padnu o 15-20 sek do minusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Tu su zaznamy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Ten rozdíl je ale veliký. Kdyby to bylo do 5s tak ještě dobrý ale tohle normální určitě není. Říkám já ty své můžu položit jakkoliv a pořád jsem -5/24h. Ty máš hodinky nové určitě potřebují nějaký čas na záběh (2mesice) ale to co to dělá tobě asi záběh nesrovná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Zkus vyzkoušet jak půjdou ve všech možných polohách. Na 6,12 na sklem dolu korunkou dolu a nahoru. No a uvidíš. Výsledky měření ve všech možných polohách by rozdíl neměl být veliký. Měl by být v podstatě stejný nebo minimální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Ja ich mam od januara sli paradne presne ale potom zacali po svoch dnoch v klude zastavat a ja ich reklamoval.Ked prisli tak sice rezerva chodu je ok ale presnost v prdeli tak idu k doktorovi opat.Aspon ze hodinar u ktoreho som kupoval je fajn chlapik a vobec to neriesi proste snazi sa pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 (upraveno) Pred rokmi prave hydrace ma zaviedli do sveta swiss hodiniek a teraz som sa k nim (aspon na chvilu ) vraciam a mozem potvrdit ze su to krasne a vynikajuce hodinky za celkom priatelnu cenu.Keramika im dala ten smrnc Upraveno 14. září 2019 uživatelem ADIkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Další nový LHC tady, nebo pokračování štafety od někoho místního? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se