bohus76 Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 Samo jsem to bral jako srandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 před 12 minutami, mlsoun1 napsal: Tato reklama je zábavná,ale udělat mi to,tak jde do hrnce za Artikem Sa smejete, ale reklama ma zaklad v skutocnej udalosti, rozpraval mi ju kolega, ktoreho rodinnej priatelke sa to stalo na vylete v Thajsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 To by mne asi šlahlo.A kuchtík by měl velký problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 Právě teď, mlsoun1 napsal: To by mne asi šlahlo.A kuchtík by měl velký problém. No pani tam kriesili. Bezdetni manzelia, mali nejakeho maleho psika ktoreho bravali so sebou vsade...aj do restauracie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 To se nedivím.Myslím,že by se udělalo zle kde komu.Beru ho jako naše další dítě.Když mi ho soused před lety nakopl,vyrazil jsem mu přední zuby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 OH,ty divochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 S tímto kouskem jsem klidný jak beránek Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Jsou to výtečné kukačky Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Zde přeskočila jiskraNemám jim co vytknout Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 Mám je rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farookh01 Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Tieto sivé sú famózne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Ani modrým nič nechýba Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farookh01 Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 To máš pravdu Aká je tá originál guma? Ako sa nosí? Uvažujem nad ňou k vode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 @jožkofakt nemají chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Už jsem zase zde s LHC Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENISEK Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farookh01 Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 Mlsoun vitaj naspäť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Nazdar chlapciTož jsem si koupil troje jiné hodinky,abych Vám to tu neplevil jen těmi mými fotkami.Jenže mám pořad chuť a hlavně neustále nosit LHC,to je divné.Ze bych už našel definitivní kousek z rady diver watch? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farookh01 Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Hmm, definitívny kúsok...to sa tu nenosí ale každopádne majú niečo do seba, čo ma núti ich nosiť. Ja som si moje kúpil naozaj neplánovane, proste som šiel okolo hodinárstva a mali ich tam. Skúsil som, zobral, že si nebudem ničiť Béčka alebo Omegy niekde na kúpalisku...no a vyhrali. Omegy som nemal na ruke dlho, a Béčka vyvetrám raz za pár dní, aby sa nepovedalo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se