orol Odesláno středa v 16:34 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 16:34 Korunka i s natahovací hřídelí je zasazená v krčku pouzdra a já nevím, jak s tím ven abych to umyl. Žádný kolíček ani šroubeček, který by tam hřidelku jistil, jsem nenašel. Korunka se dá povytáhnout do druhé polohy, kde pěkně zaskočí. Že by to bylo aretované oblíkem se mi nezdá. Prosím o doporučení a radu, jak korunku s hřidelkou dostat ven. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno středa v 20:03 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:03 Není to moc z fotky poznat, ale není tu na čtyřhranu nalisovaná závlačka ? Možná zkusit podržet čtyřhran kleštěmi a zkusit opatrně vytočit korunku z hřídele. Předtím bych to zkusil prolít WD a nechal chvilku působit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno středa v 20:49 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:49 Děkuji za reakci Bohužel, závlačka se nekoná: Vyšroubovat hřídelku z korunky jsem zkusil, nehnul jsem s tím, ale bylo to bez WD. Zkusím ještě jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno středa v 21:30 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 21:30 WD tusim bude na houby, zahral bych to...taky tipuju, ze ta osa bude v korunce nasroubovana a zalepana... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno včera v 07:35 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 07:35 Hřídel musí z korunky ven, v první řadě bych to ohřál a pak bych zkusil kleštěmi podržet čtyřhran a prsty pootočit s korunkou. Pozor aby jsi si to neohřál moc a nepopustil si hřídel případně stavěcí kulisu uvnitř krčku. Doporučuji hrotem mikropájky...střed korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno včera v 07:45 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 07:45 Jo a mel jsem ale i pripad, kdy ta osa byla taky zakoncena 4 hranem zuzujicim se a ta korunka byla na tom proste nahrubo narazena…kazdopade bych to nejdriv zkoušel vyšroubovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno včera v 10:46 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 10:46 Podle mne tam bude 4 hran v korunce. A korunka je naražená na hřídel a pozor, v krčku bude ocelová kleština . která drží hřídel v polohách. A ráda praská. Osobně bych to nerozebíral, když to není nutné. Za to případné riziko prasknutí té kleštiny to nestojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno včera v 17:47 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 17:47 (upraveno) Pánové, všem vám děkuji za konzultaci. Rad jsem využil a korunku vydoloval Kleština, držící natahovací hřidel v polohách, je u těchto hodinek zašroubovaná do krčku. Korunka je na hřídelce na závit. Povolila po ohřátí. Toto řešení mi připadá dost nešťastné, ale tato konkrétní realizace vypadá celkem slušně. Kleštinu s hřídelkou plánuji namazat vazelínou Molykote DX. Pokud proti tomu něco máte, řekněte hned, nebo mlčte navždy Upraveno včera v 17:49 uživatelem orol 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno včera v 18:16 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 18:16 Tak paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami Také lahké a neviješ ...? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami Tady zase někdo ví všechno..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se