Švihák_ Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Milovníci primek, máte prosím tip na šikovného hodináře z Brna? Zkusil jsem dnes hodinářství na Mendláku a velmi malá chuť se do něčeho pouštět - poslali mě do..Nového Města :). Dále sháním sklíčko na Prim Diplomat, měl jsem za to, že na Aukru často inzerovaná 3 1/2 298 bude krásně sedět a dost jsem se divil, když jsem sklíčko nebyl schopný osadit.. Děkuji a ať se daří
Kapelnik Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Elton ma v Brne prodejnu. Doporucuji zajit tam. HonzaSent from my iPhone using Tapatalk
Rendell Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Na staré primky zkus Linharta, naproti Selepky
Snekofon Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Ahoj zkus Cimburka, v pasáži Rozkvět - pod Špalíčkem...
Švihák_ Odesláno 20. února Autor Nahlásit Odesláno 20. února Děkuji velice za vaši pomoc, zkusím a když se podaří napíšu sem zkušenost, třeba to pomůže i ostatním.
velda Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Ahoj Šviháku. Nevím v které části Brna bydlíš, ale v Bosonohách je špičkový hodinář pan Blažek, na Hoštické 4, tel: 775 318 196. Dej vědět jak jsi dopadl. zdar Velda
skodna Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Vendo Vendo, co takhle GDPR. Nic Ti to nehovoří?
Petrkos Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února V 20. 2. 2025 v 6:21, Švihák_ napsal: Děkuji velice za vaši pomoc, zkusím a když se podaří napíšu sem zkušenost, třeba to pomůže i ostatním. Rozšířit Jak to dopadlo pane?
waklav Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března S dovolením se přidám, taky su zvědavej na výsledek hledání.
hypoun Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března (upraveno) Mam z dědictví pár kusů Primek a jsem taky z jihu Moravy, i když ne přímo Brňák, ale pokud jsi trefil na dobrého primkaře v Brně dej prosím vědět. Taky bych ho zaměstnal. Díky Upraveno 16. března uživatelem hypoun
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se