Přejít na obsah

Jsem v háji...co dál?

Doporučené příspěvky

Jedna várka už je doma...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
  • Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si byl zkusit ty Patravi od Bucherera 38 mm a jak na to teď tak koukám, myslím, že 38 je i přes bílý cifr na mou ruku málo .... Takže ty Baume já bych bral spíš 42 :).

Odkaz ke komentáři

před 27 minutami, Gustaf napsal:

Seděj parádně. Tah plné dílky s motýlovkou. Je super, jak jsou nízký....

Přiznám se ti, že když už jsem u Altmanů byl, tak jsem ty Riviery musel zkusit taky a je to nádhera na ruce 👍.

Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, milomac napsal:

Přiznám se ti, že když už jsem u Altmanů byl, tak jsem ty Riviery musel zkusit taky a je to nádhera na ruce 👍.

před 29 minutami, milomac napsal:

Tak jsem si byl zkusit ty Patravi od Bucherera 38 mm a jak na to teď tak koukám, myslím, že 38 je i přes bílý cifr na mou ruku málo .... Takže ty Baume já bych bral spíš 42 :).

Jj, jsou hodně malý...kolik máš zápěstí?

Zkoušel si Baume? Nebo Neptuniany?

Mas foto?

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Gustaf napsal:

Jedna várka už je doma...

Pjekný potápky, s takovejma se čék ve vaně nebojí až ke špuntu…..hloubka jako blázen👍 koukal jsem na kalibr a asi je to postavený na La Joux Perret , že jo? Pěkná práce! 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Ruku mám (až se tomu sám divím) 18,5 cm. Fotky dávám, černý cifr neměl, ale jak zelený, tak modrý cifr jsou slušivé ... 
Zelené by měly být 39 a modré 42 mm ....

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

@Gustaf Jo, jinak krásně padnou na ruku, krátké nožky a tah hezky kopíruje obvod. S tou velikostí to je pořád do diskuze - jak mně bylo řečeno na místě - můžete mít ty i ty :default_biggrin:.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Není, rozhodnost je síla, se kterou se má pracovat.. skvělé hodinky přesně pro Tebe můžou čekat i roky přes všelijaké další. Já takhle procestoval světy Edox, Doxa, Zenith, Breitling, Omega i Rolex, než jsem JE našel.!!! 

Odkaz ke komentáři

Ja si nemuzu pomoct, ale mne to furt prijde jako celkem slusnej pokus nejakeho microbrandu nez renomovane znacky… ten prusvitnej cifr priste nedavam. a ano, Baumatic strojek super, ale nebyly Baumatic nejaka znacka pracek nebo lednicek? Nechci vam kazit nadseni, ale kdybych to tu nenapsal, tak neusnu

• Haha 3
Odkaz ke komentáři

Na to hlavní bych zapomněl, ano, ten ciferník je specifikum. Z určitého úhlu ten průhled je prakticky nepostřehnutelný, vynikají jen indexy a to datumové okénko na trojce. Proč tam dali označení Baumatic jsem nehledal, ale je fakt, že pod touhle značkou se prodávají elektrospotřebiče.

Např. tady je o hodinkách podrobnější info:

https://www.timeandwatches.com/2021/06/review-baume-et-mercier-riviera.html

Odkaz ke komentáři

Baumatic je název toho strojku, no... láduje ho do hodinek i IWC. Proč se tak jmenuje, to netuším. Spotřebiče bych v tom nehledal 😁 

Sem zjistil, že dneska jsou u nás na vsi vepřové hody...tak to Altmana nestihnu (mají do 12). 😆

• Haha 3
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Gustaf napsal:

Baumatic je název toho strojku, no... láduje ho do hodinek i IWC. Proč se tak jmenuje, to netuším. Spotřebiče bych v tom nehledal 😁 

Sem zjistil, že dneska jsou u nás na vsi vepřové hody...tak to Altmana nestihnu (mají do 12). 😆

Hodinky s pračkou, kdo z nás to má😅? Nic ve zlem 🍻

• Haha 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...