Rommel Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Trváš u GS na automatu nebo bys přemýšlel i nad spring drive? 1
Gustaf Odesláno 28. července Autor Nahlásit Odesláno 28. července V 23. 7. 2026 v 0:23, Rommel napsal: Trváš u GS na automatu nebo bys přemýšlel i nad spring drive? No spíš automat. Ale kdo ví....
spineshank Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Já bych šel spíše do Omega PO Na gumě,na tahu,na kůži vše jím sluší Velikost akorát a chodí tu za super prachy pěkný kousky.
Gustaf Odesláno 28. července Autor Nahlásit Odesláno 28. července Anebo návrat k ješte původnějšímu plánu akorát v nových barvách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
spineshank Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července Tyhle se ti budou časem prodávat pak stejně blbě jako B&M Navíc ten B-look mi nesedí,ale chápu že každej máme jinej vkus
spineshank Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července když zelený tak tyto Grand Seiko Ushio Green Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 29. července Autor Nahlásit Odesláno 29. července před 30 minutami, spineshank napsal: když zelený tak tyto Grand Seiko Ushio Green Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyhle asi ne...pro mě tuctovej vzhled potápek..
spineshank Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července a co tyto Omega Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července nebo limitka Longines https://www.hodinky-365.cz/longines-hydroconquest-l37794099-commonwealth-games-glasgow-2026-limited-edition-2026pcs-x1309681?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_id=23748851664&utm_content=&gad_source=1&gad_campaignid=23754185909&gclid=EAIaIQobChMIwfHT4sX3lQMV0qKDBx0oISLhEAkYCCABEgIdS_D_BwE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gustaf Odesláno 29. července Autor Nahlásit Odesláno 29. července před 2 hodinami, spineshank napsal: a co tyto Omega Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na Aqua terry jsem taky koukal...v šedé variantě. Ale cenově vyšší. Longiny teď ne...nebo teda asi žádný potápky. Mám Edoxy. Takže snad nějaké ty fliegry nebo GMT....Sportovně laděné
kloubik Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července (upraveno) Co Doxa 250T GMT loni predstaveny? Spousta barev vcetne zeleny.... (i kdyz teda zase potapky). https://eu.doxawatches.com/products/sub-250t-gmt-sea-emerald (me uz dlouho lezi v hlave ta retro verze Sharkhunter vintage). Upraveno 29. července uživatelem kloubik
kloubik Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července Jeste me napada.... neco trochu jinyho, ale zase legenda....v inzerci Moony na tahu po servisu za docela dobrou cenu.
Justy Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července Když fliegry,tak jedině tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 29. července Autor Nahlásit Odesláno 29. července @kloubik tam bych nedal ten tvar pouzdra, bohužel Moony určitě fajn a super. Koukal jsem na ně, ale já potřebuju datum. Díky tomu padly i Tudory BB58. @Justy jo, to by šlo...ale cenově asi víc, než bych chtěl dát. Jinak to nemusí být jen zelený dial.....
Rommel Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července Glassbox chrono? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
spineshank Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července Tudor Black Bay GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Noname66 Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července V 23. 2. 2025 v 20:27, Gustaf napsal: Prim ne.... ta jejich cenová politika mně tak nějak vadí Vím, že mě tady ukamenujete, ale Prim je naprostej nesmysl...
Gustaf Odesláno 30. července Autor Nahlásit Odesláno 30. července před 7 hodinami, spineshank napsal: Tudor Black Bay GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Velkej l2l...to není na mé zápěstí, bohužel...
spineshank Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července Tak menší verze Tudor Black Bay Pro https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-tudor-black-bay-pro-m79470-0001/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gustaf Odesláno 30. července Autor Nahlásit Odesláno 30. července Jj, tyhle mám v merku...asi by taky připadaly do úvahy. Těch 39mm mám teď ty Baume a zkouším ještě takový kompromis 40 - 41mm max. Hlavně l2l něco okolo 48mm. Ale tyhle Tudory jsou fajn.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se