Přejít na obsah

Nový odlehčený vozík a podpora pro Tomáše

Doporučené příspěvky

2/3 - jste úžasní! 🥹❤️ celý víkend jsem dojatý a vděčný. Hrozně se těším na to, že se mi bude zase lépe pohybovat, nebudou mě tak bolet záda a zbytek těla.. 

A třeba se vybere i na ten zbytek a bude to jízda! 😎

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aktuální stav a poděkování všem, kteří se zapojili.

Jak aktivně, tak třeba nějakým sdílením nebo šířením dál.

Pro mě je to obrovská podpora. Zrovna včera jsem byl v Praze, řešil zaměření možného adepta (mám dva) a možností lepšího sezení, korekce a odlehčení těla. Aby mi bylo lépe. 

Díky všem, kteří se na https://donio.cz/novy-odlehceny-vozik-pro-tomase účastnili.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Děkuji všem,

kteří se jakkoli zapojili a podpořili mou výzvu za samostatností a aktivnějším životem. 

Před chvíli se podařilo získat 100% cílové částky na nový vozík na míru a přídavné příslušenství, pohon. 
Jsem neskutečně vděčný a šťastný, že to klaplo! A to mám zítra narozeniny! 

Co nyní? 
Akci nechám ještě chvilku běžet, doběhnout… 

Aktuálně vybírám mezi dvěma vozíky a potřebuji vybrat tu nejlepší volbu pro mě a moje tělo, záda a pořádně vozík sestavit. Celou akci probírám se zkušenými ergoterapeuty, předevčírem jsem byl v Praze a během pár nejbližších týdnů dojde i na výběr konkrétního pohonu k vozíku. Následně objednat, zaplatit předem a čekat cca dva měsíce. 
Pak už si jen užívat svobody a lepšího pohybu bez bolesti.

Vlákno zde ještě nějakou dobu nechám aktivní, abych mohl přidávat aktuality s vývojem.

Jdu si nalít panáka a ještě jednou děkuji vám všem a především @Bert za podporu a prostor.

Tom

• Like 3
  • Díky 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...