EpsteinBarr Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února sice oneskorene a z dalekej slovače, ale snad to dorazi v poriadku, drz sa 1
tomina666 Odesláno 23. února Autor Nahlásit Odesláno 23. února V 23. 2. 2025 v 14:49, EpsteinBarr napsal: sice oneskorene a z dalekej slovače, ale snad to dorazi v poriadku, drz sa Rozšířit Díky a moc zdravím na Slovensko bratra
IzTaPa Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Neco malo jsem ti prihodil na uz vcelku peknu kupicku... verim ze to vyjde!!! At Ti to jezdi, tika a cvaka, pane!!! 1
tomina666 Odesláno 23. února Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2/3 - jste úžasní! celý víkend jsem dojatý a vděčný. Hrozně se těším na to, že se mi bude zase lépe pohybovat, nebudou mě tak bolet záda a zbytek těla.. A třeba se vybere i na ten zbytek a bude to jízda!
tomina666 Odesláno 24. února Autor Nahlásit Odesláno 24. února V 24. 2. 2025 v 12:45, alky napsal: +1 Rozšířit Mockrát děkuju!
tomina666 Odesláno 26. února Autor Nahlásit Odesláno 26. února Aktuální stav a poděkování všem, kteří se zapojili. Jak aktivně, tak třeba nějakým sdílením nebo šířením dál. Pro mě je to obrovská podpora. Zrovna včera jsem byl v Praze, řešil zaměření možného adepta (mám dva) a možností lepšího sezení, korekce a odlehčení těla. Aby mi bylo lépe. Díky všem, kteří se na https://donio.cz/novy-odlehceny-vozik-pro-tomase účastnili.
tomina666 Odesláno 28. února Autor Nahlásit Odesláno 28. února Děkuji všem, kteří se jakkoli zapojili a podpořili mou výzvu za samostatností a aktivnějším životem. Před chvíli se podařilo získat 100% cílové částky na nový vozík na míru a přídavné příslušenství, pohon. Jsem neskutečně vděčný a šťastný, že to klaplo! A to mám zítra narozeniny! Co nyní? Akci nechám ještě chvilku běžet, doběhnout… Aktuálně vybírám mezi dvěma vozíky a potřebuji vybrat tu nejlepší volbu pro mě a moje tělo, záda a pořádně vozík sestavit. Celou akci probírám se zkušenými ergoterapeuty, předevčírem jsem byl v Praze a během pár nejbližších týdnů dojde i na výběr konkrétního pohonu k vozíku. Následně objednat, zaplatit předem a čekat cca dva měsíce. Pak už si jen užívat svobody a lepšího pohybu bez bolesti. Vlákno zde ještě nějakou dobu nechám aktivní, abych mohl přidávat aktuality s vývojem. Jdu si nalít panáka a ještě jednou děkuji vám všem a především @Bert za podporu a prostor. Tom 4 1 2
tikzot Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Paráda a dneska má ješte Chmag narozeniny, to je dobrý, dobrý 1
pciza Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Paráda kámo. Věřil jsem že to dobře dopadne! Je to super! 1
Gustaf Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března Byl to fofr... super! Jsem rád, že se to povedlo 1
tomina666 Odesláno 8. března Autor Nahlásit Odesláno 8. března Včera jsem si zkoušel přídavný elektrický pohon a byla to jízda. Zase úplně jiný zážitek než handbike, ramena bez zátěže a moc fajn svezení. Trochu jako moto - s nadsázkou Parametry nebyly nej, ale šlo o první vyzkoušení. Příští týden jedu do Brna testovat moje adepty na pohon a moc se těším. Taky se blížím k finální konfiguraci nového vozíku a už se nemůžu dočkat, až budu jezdit a hlavně budu bez bolestí, které mě aktuálně dost trápí.. Děkuju všem, kteří mě podpořili. Sbírku nechám dojet do konce příštího týdne - nemám vyřešené opěrky zad a sedací polštář. A pak už objednám a zaplatím zálohu. Užívejte víkend! Tom
tomina666 Odesláno 8. března Autor Nahlásit Odesláno 8. března V 8. 3. 2025 v 14:54, horal napsal: Díky za info, drž se kolama na zemi. Rozšířit Díky! Když jsem dost aktivně jezdil na handbiku, což plánuju obnovit, až se dám trochu dokupy, tak jsem měl takový rituál… Minimálně jednou za rok to otočit!
tomina666 Odesláno 13. března Autor Nahlásit Odesláno 13. března Včerejší test přídavného pohonu!! Boží. Asi mam vybráno. Zkoušel jsem to i do kopce a napoprvé hodně dobrý. Dneska jsem finálně odklepl konfigurací a výběr vozíků. Tak to během příštího týdne budu procesovat a platit. Těším se!Věřím, že další a asi poslední příspěvek v tomto vlákně bude už s kompletním novým “gearem” k lepšímu životu a pohybu. Díky všem za support https://donio.cz/novy-odlehceny-vozik-pro-tomase - sbírka se během zítřka uzavře, abych mohl zaplatit zálohy atd. Mělo by to, doufám perfektně vyjít i na případné náhradní díly, baterky. 5 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se