papun Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Zdar, poradíte někdo prosím kvalitní, pohodlný silikon za rozumný peňíz? Mám teď jeden starší co jsem dostal k hodinkám. Pohodlný by byl, ale lepí se na něj veškerý bordel a ta guma jakoby smrdí něčím. Asi to bude nějaká Čína. Internet je toho plný, ale co si budeme, většina je stejně prekoupena čína. Nicméně ta čína nevadí, ale musí to být kvalitní. Jinak hledám černý 22 mm a bude to na Traser P96. Děkuji za radu
misso Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Můžeš zkusit něco lokálního, jestli bude sedět https://hodinar-frydl.sluzby.cz/silikonove-synteticke-gumove-hybridni-remeny/
papun Odesláno 21. února Autor Nahlásit Odesláno 21. února V 21. 2. 2025 v 17:43, EpsteinBarr napsal: Barton Rozšířit To vypadá fajn, ale nemám chuť řešit zahraničí.
papun Odesláno 21. února Autor Nahlásit Odesláno 21. února @Bert uznávám jsem kokot. Psal jsem to na rychlo, to mě též neomlouvá. Nicméně upravit / opravit příspěvek již není možné
EpsteinBarr Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února V 21. 2. 2025 v 17:48, papun napsal: To vypadá fajn, ale nemám chuť řešit zahraničí. Rozšířit A v com je problem? Objednam, zaplatim a pride mi to domov k dveram kurierom.
papun Odesláno 21. února Autor Nahlásit Odesláno 21. února Jestli se nepletu, tak je to mimo EU, takže celníci....
SberatelhodinekCZ Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února (upraveno) Spis bych napsal na jaky typ, mohu doporucit k potapkam Tropicu u Helveti nebo od Bartona ktery posila s XL verzi i Standard verzi pasku. nebo Hirsch Pure, ten jsem mel na spinnaker hodinkach a byl top. Upraveno 22. února uživatelem SberatelhodinekCZ Doplneni dalsich informaci
Ander Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Skus tento,používám a supr https://www.meetyshop.com/p/reminek-luminox-fpx-8050-20b-k
papun Odesláno 22. února Autor Nahlásit Odesláno 22. února No jo, jenomže já bych asi neunesl ten nápis Luminox, když mám na ruce Traser. Našel jsem toto: https://www.strapshop.cz/campagnolo-synteticke-reminky/campagnolo-sport Není nějaká zkušenost? @Baker
schaschek Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Já bych za sebe hlavně doporučil spíš gumu (kaučuk) než silikon. Nemám sice zatím moc zkušeností, a tak můžu porovnat jenom silikonové řemínky ze sportovních hodinek od Garminu a náramku Fitbit s gumovým (FKM rubber) řemínkem, který jsem pořídil na má Seika. A ten gumový se mi zdá na ruce o moc příjemnější. Nějaké tipy jsem dával ve vedlejším vlákně o řemíncích pro velká zápěstí. Minimálně doporučuji pro začátek vyzkoušet za pár stovek něco od Juelong obchodu z Aliexpressu, pokud nevadí Čína. Po Hirsch Pure se už taky delší dobu dívám, ale zatím jsem ho neobjednal. Ten je podle popisu dokonce z přírodního kaučuku, který by měl být ještě lepší než ta FKM guma.
SberatelhodinekCZ Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Za me top 1. hirsch pure 2. tropico 3. Barton 4. Bear
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se