LovecK Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března tvl, teď jsem si až všimnul, velkoparáda a ať dělají radost! 1
Vit Odesláno 7. března Autor Nahlásit Odesláno 7. března (upraveno) V 6. 3. 2025 v 20:45, edas napsal: Rejnok luxusní Rozšířit Děkuju Edo. V 7. 3. 2025 v 5:46, shewcza napsal: Gratulace, skvělý hodinky Rozšířit Díky. V 7. 3. 2025 v 6:11, LovecK napsal: tvl, teď jsem si až všimnul, velkoparáda a ať dělají radost! Rozšířit díky Karle, znáš mě, vždy mě láká něco, co jde trochu mimo hlavní proud ... --------------------------------- Upraveno 7. března uživatelem Vit
bandicoot Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Jsem rád, že "1000 hours control" je benchmark ze kterého u JLC v rámci úspor nesešli.
Vit Odesláno 10. března Autor Nahlásit Odesláno 10. března Konečně dorazil článek, který chyběl a tak jsem na tahu. 1
Vit Odesláno 16. března Autor Nahlásit Odesláno 16. března Horizontální žebrování z okraje pouzdra se opakuje i ve střední části číselníku: 1
Vit Odesláno 16. března Autor Nahlásit Odesláno 16. března V 16. 3. 2025 v 9:34, Harwey napsal: Rejnok je k nim bohovsky Rozšířit Díky, ale co mi přišel chybějící článek a můžu používat tah, tak jsou na něm. -------------------------- Požární hlídka:
Vit Odesláno 17. března Autor Nahlásit Odesláno 17. března Mechanický watch winder s přidanou hodnotou. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se