Vit Odesláno 5. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2025 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Vit Odesláno 6. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2025 Omylem zaostřeno na rejnoka ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
LovecK Odesláno 7. března 2025 Nahlásit Odesláno 7. března 2025 tvl, teď jsem si až všimnul, velkoparáda a ať dělají radost! 1
Vit Odesláno 7. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2025 (upraveno) před 14 hodinami, edas napsal: Rejnok luxusní Děkuju Edo. před 5 hodinami, shewcza napsal: Gratulace, skvělý hodinky Díky. před 4 hodinami, LovecK napsal: tvl, teď jsem si až všimnul, velkoparáda a ať dělají radost! díky Karle, znáš mě, vždy mě láká něco, co jde trochu mimo hlavní proud ... --------------------------------- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. března 2025 uživatelem Vit
bandicoot Odesláno 7. března 2025 Nahlásit Odesláno 7. března 2025 Jsem rád, že "1000 hours control" je benchmark ze kterého u JLC v rámci úspor nesešli.
Vit Odesláno 8. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 9. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 10. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2025 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 10. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2025 Konečně dorazil článek, který chyběl a tak jsem na tahu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vit Odesláno 11. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2025 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 12. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2025 Kolegyně přivezla pochoutku z výletu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 13. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2025 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 14. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2025 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 15. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2025 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 16. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2025 Horizontální žebrování z okraje pouzdra se opakuje i ve střední části číselníku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vit Odesláno 16. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2025 před 10 minutami, Harwey napsal: Rejnok je k nim bohovsky Díky, ale co mi přišel chybějící článek a můžu používat tah, tak jsou na něm. -------------------------- Požární hlídka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 17. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2025 Mechanický watch winder s přidanou hodnotou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se