Roubass Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února Ahoj - vykopávám... Můj aktuální sen jsou tyhle... Zapsanej už od představení... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TML55 Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Batgirl, ale Jsem na Waitlist už dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fandawatchu Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března Moje dream jsou Daytona Platinum 126506. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trog Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Klasika Pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Měl jsem rád svoje polárky, ale byly mi docela velké a teď mne od Rolexu vůbec nic neláká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března (upraveno) všechno co jsem chtěl jsem už měl, nebo mám, neb jsem zářný příklad sloganu: Let the dreams come true... Upraveno 18. března uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března (upraveno) Ja bych chtel neco s meteoritem. Daytona na oysterflexu nebo GMT Uplne nejvic bych chtel Le Mans, ale to je sci-fi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. března uživatelem matejcaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Moje dream R byly vlastně jednou ty R, takže zatím si vystačím s OP41... Každopádně meteorite dial by byl boží, tak snad v příštím životě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Ja to tak postupně zkouším všecko vod nich Dream nedream. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Teď zrovna takhle. Posledně to byly plechový LV. Z toho co bych ještě ponosil jsem neměl plechový pepsiny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Nikdy bych nevěřil,že to řeknu,ale přesně tyhle bych někdy rad ponosil. Ale postupem času bude asi horší a horší nějaké slušné pořídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března V 18. 3. 2025 v 16:44, Frantik napsal: Ja to tak postupně zkouším všecko vod nich Dream nedream. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Franto, konečně Rolby pro Tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Taky si myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 18. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března V 18. 3. 2025 v 16:34, nizkotucnytvaroh napsal: Moje dream R byly vlastně jednou ty R, takže zatím si vystačím s OP41... Každopádně meteorite dial by byl boží, tak snad v příštím životě! Rozšířit Ten bych taky chtěl... Koukal jsem, že to dělali i na DJ ale hodně mini pidi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Dream RLX ref. 126719BLRO , to ale nehrozí takže idem sa vrátiť nohami na zem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Tyhle GMT, jsem na čekačce, ale čekám, že je vyzvedne snad jednou moje vnouče:-) Co mě však překvapuje, že u Bechyněho nehraje nějaká zákaznická historie vůbec žádnou roli. Je úplně jedno, jestli jste u nich nekoupili nic, nebo tak nechali půl míče a víc - máte úplně stejnou šanci se ke svému vysněnému modelu dostat - tedy mizivou:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března @Kapelnik tomu hádam ani sám neveríš, čo si napísal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března V 19. 3. 2025 v 14:59, Davis napsal: [mention=80005]Kapelnik[/mention] tomu hádam ani sám neveríš, čo si napísal.Uznavam. Byl jsem naivni:-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Já už jsem si dosavadní dream splnil, teď snad jen 126679SABR a můžu to zabalit… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Moje posledne budu Daytona-pandy a koncim Sice tomu sam neverim. Ale snazim sa sam sebe verit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se