Roubass Odesláno 24. února 2025 Nahlásit Odesláno 24. února 2025 Ahoj - vykopávám... Můj aktuální sen jsou tyhle... Zapsanej už od představení... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TML55 Odesláno 2. března 2025 Nahlásit Odesláno 2. března 2025 Batgirl, ale Jsem na Waitlist už dlouho
Návštěvník Fandawatchu Odesláno 9. března 2025 Nahlásit Odesláno 9. března 2025 Moje dream jsou Daytona Platinum 126506.
Tomak Odesláno 17. března 2025 Nahlásit Odesláno 17. března 2025 Měl jsem rád svoje polárky, ale byly mi docela velké a teď mne od Rolexu vůbec nic neláká
LovecK Odesláno 18. března 2025 Nahlásit Odesláno 18. března 2025 (upraveno) všechno co jsem chtěl jsem už měl, nebo mám, neb jsem zářný příklad sloganu: Let the dreams come true... Upraveno 18. března 2025 uživatelem LovecK
matejcaha Odesláno 18. března 2025 Nahlásit Odesláno 18. března 2025 (upraveno) Ja bych chtel neco s meteoritem. Daytona na oysterflexu nebo GMT Uplne nejvic bych chtel Le Mans, ale to je sci-fi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. března 2025 uživatelem matejcaha
nizkotucnytvaroh Odesláno 18. března 2025 Nahlásit Odesláno 18. března 2025 Moje dream R byly vlastně jednou ty R, takže zatím si vystačím s OP41... Každopádně meteorite dial by byl boží, tak snad v příštím životě!
Frantik Odesláno 18. března 2025 Nahlásit Odesláno 18. března 2025 Ja to tak postupně zkouším všecko vod nich Dream nedream. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 18. března 2025 Nahlásit Odesláno 18. března 2025 Teď zrovna takhle. Posledně to byly plechový LV. Z toho co bych ještě ponosil jsem neměl plechový pepsiny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Pivas Odesláno 18. března 2025 Nahlásit Odesláno 18. března 2025 Nikdy bych nevěřil,že to řeknu,ale přesně tyhle bych někdy rad ponosil. Ale postupem času bude asi horší a horší nějaké slušné pořídit.
dlubix Odesláno 18. března 2025 Nahlásit Odesláno 18. března 2025 Před hodinou, Frantik napsal: Ja to tak postupně zkouším všecko vod nich Dream nedream. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Franto, konečně Rolby pro Tebe
Roubass Odesláno 18. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2025 před 5 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Moje dream R byly vlastně jednou ty R, takže zatím si vystačím s OP41... Každopádně meteorite dial by byl boží, tak snad v příštím životě! Ten bych taky chtěl... Koukal jsem, že to dělali i na DJ ale hodně mini pidi...
MaaBe Odesláno 19. března 2025 Nahlásit Odesláno 19. března 2025 Dream RLX ref. 126719BLRO , to ale nehrozí takže idem sa vrátiť nohami na zem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kapelnik Odesláno 19. března 2025 Nahlásit Odesláno 19. března 2025 Tyhle GMT, jsem na čekačce, ale čekám, že je vyzvedne snad jednou moje vnouče:-) Co mě však překvapuje, že u Bechyněho nehraje nějaká zákaznická historie vůbec žádnou roli. Je úplně jedno, jestli jste u nich nekoupili nic, nebo tak nechali půl míče a víc - máte úplně stejnou šanci se ke svému vysněnému modelu dostat - tedy mizivou:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Davis Odesláno 19. března 2025 Nahlásit Odesláno 19. března 2025 @Kapelnik tomu hádam ani sám neveríš, čo si napísal.
Kapelnik Odesláno 19. března 2025 Nahlásit Odesláno 19. března 2025 [mention=80005]Kapelnik[/mention] tomu hádam ani sám neveríš, čo si napísal.Uznavam. Byl jsem naivni:-)Sent from my iPhone using Tapatalk
tkol Odesláno 19. března 2025 Nahlásit Odesláno 19. března 2025 Já už jsem si dosavadní dream splnil, teď snad jen 126679SABR a můžu to zabalit… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
jamikadze Odesláno 19. března 2025 Nahlásit Odesláno 19. března 2025 Moje posledne budu Daytona-pandy a koncim Sice tomu sam neverim. Ale snazim sa sam sebe verit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se