Přejít na obsah

Wempe - Drážďany

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja do Drazdan jen volal, jestli maji Milgaussy a jestli by mi mohli dat cenu. Prodavac po telefonu moc prijemny, vsechno vyzjistil, nabidl i prevoz z Wempe z Mnichova.

Rad bych se tam zajel podivat...

• po měsících...
Odesláno

Cau, nevite nekdo jestli ty ceny ktere ma Wempe obchod uvedene u vystavenych hodinek ve vitrine jsou "fixni" a nebo se o nich da jeste diskutovat? Vim ze v US to tak funguje. Diky.

Návštěvník Tada
Odesláno

Kupoval jsem v Drážďanech v sobotu svoje Nomosy. Opět perfektní servis. V pondělí ráno jsem jim psal e-mail, že bych rád Nomos Club ref. 703 nebo ref. 704, v pondělí odpoledne mi napsali, že hodinky bohužel nemají, ale pokusí se mi je co nejrychleji zajistit. Hned v úterý kolem oběda na mě čekal mail, že oboje hodinky jsou v Drážďanech na prodejně připraveny k vyzvednutí. V sobotu jsem sedl do auta, vybral jsem si, zaplatil a hodinky jsem si odnesl... Při té příležitosti jsem si prohlédl dva nové modely od JLC - Master Chronograph a Master Memovox.

Jediná negativní věc - do záručáku mi napsali Tangente místo Club :(, ale číslo hodinek správně a na faktuře mám Nomos Club, tak možná až tam někdy budu mít cestu, tak si nechám přepsat zárůčák a záruční kartu od Wempe.

sta: Jeden místní člen mi tvrdí, že se smlouvat musí :D. Já to ale nezkoušel.

• Dát hlas 1
Odesláno

Cau, nevite nekdo jestli ty ceny ktere ma Wempe obchod uvedene u vystavenych hodinek ve vitrine jsou "fixni" a nebo se o nich da jeste diskutovat? Vim ze v US to tak funguje. Diky.

Nemám zkušenosti z Drážďan, ale z Berlína, jak z Wempe na Friedrichstrasse, tak na KUdammu a byli ochotni ke slevě 5 procent za hotovostní platbu v případě Omeg i Breitlingů. Takže nic moc, co se týče ceny. Je tedy pravda, že jsem se spíš zajímal o cenu a nakonec nic nekoupil. Možná kdybych řekl, že něco beru a začal smlouvat...

Odesláno

Nemám zkušenosti z Drážďan, ale z Berlína, jak z Wempe na Friedrichstrasse, tak na KUdammu a byli ochotni ke slevě 5 procent za hotovostní platbu v případě Omeg i Breitlingů. Takže nic moc, co se týče ceny. Je tedy pravda, že jsem se spíš zajímal o cenu a nakonec nic nekoupil. Možná kdybych řekl, že něco beru a začal smlouvat...

díky, Berlín je pro mě nejlepší (bydlím od něho 30 minut vlakem). Udělám si výlet a vyzkouším to...

Odesláno

díky, Berlín je pro mě nejlepší (bydlím od něho 30 minut vlakem). Udělám si výlet a vyzkouším to...

Zkus Bucherera na Friedrichstrasse. Výběr větší než Wempe, asi největší v Berlíně.

• Po roku...
Odesláno

Přidám zajímavou zkušenost z obchodu Wempe v Berlíně.

Minulý týden jsem byl na pár dní v Berlíně a během courání po městě neomylně zabrousil na Friedrichstraße do obchodu Wempe. Abych jen tak neokouněl, chtěl jsem si vyzkoušet nové Breitling Superocean Heritage ve velikosti 42mm. Uhlazený a lehce přezíravý prodejce (na ruce jsem měl cestovní Seika) mně s pohoršením v hlase sdělil, že je pochopitelně ještě nemají, neboť je to naprostá novinka, která ještě nedorazila na trh. Když jsem mu vcelku šokovaně oznámil, že v Praze u Dušáka je už 3 měsíce mají na krámě (4.7. jsem je tam měl na ruce), urazil se.

Jak je možné, že v Praze už jsou 3 měsíce běžně k dostání a prestižní hodinářství na prestižní adrese v centru západní metropole je ještě nemá?

Druhou věcí pak je cena: u nás v katalogu za 88 tisíc (na meshi), v Říši budou k dostání za 3.010,- EUR. Tedy minimálně o 10.000,- Kč levněji. To nepotěší.

• po měsících...
Odesláno

Včera jsem byl ve Wempe Drážďany pro Nomos Club (mimochodem stejná cena jako na internetovém obchodě Nomosu). Perfektní jednání a ochota, byly mi na prohlédnutí zapůjčeny moje dream watch Lange 1, takže velmi příjemný den. Za mě má Wempe jedničku s hvězdičkou.

• po měsíci...
Odesláno

Navštívil jsem Wempe ve Vídni, ale ceny Rolex mě nějak moc neoslovily, zdá se mi, že je tady koupím u Bechyně za lepší cenu. Možná něco dělám špatně, nevím...

• po měsících...
Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Zkusím tipnout: info@wempe.de.

Edit: Aha, pardón, Drážďany.

Edit2: dresden@wempe.de.

Edit3: Našel jsem to tak, že do google jsem napsal: wempe dresden e-mail. No prosím, pak že ta rekvalifikace byla naprd.

Edit4: Přispěl sem do Tadova vlákna, du si dát panáka.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Zkusím tipnout: info@wempe.de.

Edit: Aha, pardón, Drážďany.

Edit2: dresden@wempe.de.

Edit3: Našel jsem to tak, že do google jsem napsal: wempe dresden e-mail. No prosím, pak že ta rekvalifikace byla naprd.

Edit4: Přispěl sem do Tadova vlákna, du si dát panáka.

Díky, jdu hledat nějaký rekvalifikační kurz... :oneeyed02:

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Díky, jdu hledat nějaký rekvalifikační kurz... :oneeyed02:

Já měl Ještěrkář => Požární referent. Plus taky mám hlásit, co zajímavýho sem viděl nebo slyšel všeobecně.

• Po letech...
  • po měsících...
Odesláno

Jakým způsobem je možné získat slevu ve Wempe? Lze pak platit i kartou nebo pouze cash? 
Psal jsem do Drážďan hezký mail (kde jsem je pochválil, že maj výborné recenze) a ať mi dají nejlepší možnou cenu na Nomos Tangente a byla mi nabídnuta běžná katalogová cena...

Odesláno

Jakým způsobem je možné získat slevu ve Wempe? Lze pak platit i kartou nebo pouze cash? 

Psal jsem do Drážďan hezký mail (kde jsem je pochválil, že maj výborné recenze) a ať mi dají nejlepší možnou cenu na Nomos Tangente a byla mi nabídnuta běžná katalogová cena...

HM to je divný že ti nedali slevu na základě jednoho dopisu. Fakt divný !:-)

Odesláno

HM to je divný že ti nedali slevu na základě jednoho dopisu. Fakt divný !:-)

Díky za ironii. Já se ale neptal na základě čeho slevu nedávají (to jsem poznal sám), ale na základě čeho ano... 

Odesláno

Nedávno jsem se pídil po slevách na Rolex. Ve Wempe Dresden mě velmi dobře znají a zatímco jinde mi už po telefonu slevili (maximum jsem ukecal na 10%), tak Herr Schauer mě zdvořile pozdravil, zeptal se mě, jak mi jdou moje Paneraie a pak mi vesele řekl, že jsou nějvětší watch dealer v Německu a slevy nedávají, protože prostě nemusí.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Takže to vlastně nakonec skončilo happyendem :-) aspoň pro Wempe teda :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...