Karlos Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Ve strojku je zvláštní natahovací kolo. Buď je z něčeho jiného, nebo třeba jestli není jen otočené spodní stranou nahoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 (upraveno) To spíš vypadá, že je už dělané. A neí původní. Ale podle mne, je to tak jak to je . Taky jsem špatných natahovacích kol, s ulámanými zuby, už pár ručně opravoval a vyráběl. Vypadaly pak i podobně . Když není po ruce originál, což se stává často, improvizace je prostě jediná možnost zprovoznění stroje. Jirka Upraveno 8. července 2017 uživatelem Jiří9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Diky za cenne info.Zadni viko drzi presne, takze to vypada, ze bude puvodni.Strojek slape pekne a jestli nekdo dodelal natahovaci kolo, tak je to drobnost, ktera mi nezkazi radost. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaapaa Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Ahoj! Dostaly se mi do ruky tyto kapesní hodinky. Otec mi je věnoval jako rodinnou památku. Na ciferníku ale chybí značka, nikde není ani seriové číslo, prosím tedy a pomoc s identifikací. Jsou plně fuknční. Díky, Michal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Jestli dobře koukám, schází Ti tam sklo a možná, i jeho ráfek Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Hodinky pěkné. Značku těžko hádat, když si to výrobce nesignoval. Krom skla, jak psal Jiří9, jsou podezřelé i ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Áno,každá je iná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaapaa Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 JJ, pánové, děkuji za shlédnutí, máte pravdu, sklíčko fuč, event. značka, i ty ručky...Historie se už asi nedopátrám, někdo na nich zapracoval. Co mě hřeje je to, že strojek pracuje jako nový, nepředchází se, ani neopoždují. Budu je brát jako pokračování rodinné tradice. M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Sklíčko se nechá doplnit. Ty ručky jsou na zvážení, já bych to sladil.Hlavně ta invalidní vteřínová by mi vadila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MDK Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Dobrý večer, chtěl bych vás požádat o nemožné - nevíte náhodou někdo něco o těchto hodinkách? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Aspoň otevřít a předvést stroj bychom prosili. Nepříslušná hodinová ručka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MDK Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Tak jsem je otevřel. No nevím, jestli jsem tím nějak pomohl. Nikde žádná značka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 No aspoň vidíme stroj.Bohužel je to stroj z těch nejlevnějších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MDK Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Jj, při pohledu na něj jsem si to taky myslel. Ale to nevadí. I tak děkuji Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Kluci říká Vám něco značka kapesních hodinek Supera ? Ani strejda Gůgl nic neví.Nejsou moje,ale známé,prodávat je nebude. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 (upraveno) Supera mohlo být:Supera Paul Seefeld Uhrwerke, Gehäuse, Zifferblätter; La Chaux-de-Fonds, Schweiz; Annemasse, Frankreich; registriert am 31.7.1924Supera Kenel & Courvoisier Uhrwerke, Gehäuse, Zifferblätter; Porrentruy, Schweiz; registriert am 1.6.1906Supera André Jancovici Annemasse, Frankreich; registriert am 16.10.1964Supera Gary Scott Commodities Corp. Kleinuhren; New York, USA; registriert am 1.8.1952Supera Watch Paul Seefeld Uhrwerke, Gehäuse, Zifferblätter; La Chaux-de-Fonds, Schweiz; registriert am 25.6.1935 s ohledem na data registrací 3. a 4. možnost nedávají smysl. Upraveno 21. října 2017 uživatelem orol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Typ strojku: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&a0&2uswk&Corgemont_18_5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeve Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Zdravím,po dedovi (zomrel v 1969) nam zostali hodinky. Zaujimalo by ma, ci o nich nieco neviete, nepodarilo sa mi nic vygooglit. Maju nepovodny cifernik, ale inak su plne funkcne. Nechcem ich predat, len som zvedava. Dakujem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Nie len ciferník bude nepôvodný, ale aj rúčky vyzerajú vymenené.Inak o stroji je všetko napísané na puzdre - 6 kameňov a valčekový krok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Na svoji dobu (tak kolem I. sv. války?) velmi jednoduché a relativně levné hodinky s pouze památeční hodnotou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se