olin001 Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 olin001, přesně s tebou souhlasím já jsem se zamiloval do Vostok Europe Anchar, že před dlouhou dobou. Ale pořád ve mne hlodá ten malej červík zvaný kvalita......... tím, nijak nepopírám že někteří uživatelé jsou s tímhle modelem naprosto spokojeni. Musím říct, že dát 10 000Kč a čekat na štestí jestli to bude dobrý ?? To jediné mne opravdu od koupi odrazuje, je to škoda:-( Souhlas hned několik modelu sem si po stránce vzhledu zamiloval ale po příspěvcích- sou hlučné že je slyším při koukání na tv nebo několik uvolněných rotorů ruce pryč ,jestli si je někdy koupim tak jen kvůli vzhledu a pudou na poličku jen jako výstavní a né na nošení ..........
A10 Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 jj přesně tak, ale myslim že na poličku je dávat by bylo asi vyhazování peněz. Spíš bych koupil nějaký z druhé ruky, předešlím majitelem prověřené a nechal si je na donošení:-)
zhrado Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 beriete to dáko príliš vazne podľa mňa. Myslím, že to nieje s kvalitou až take zle. Ja som zatiaľ nemal žiadny a dúfam že ani mať nebudem :-) Ale je pravda, že kamoš už mal hodinky v servise pre závadu.. Ale so servisom v bb nieje problém.
A10 Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 asi máš pravdu, ale prostě když si člověk u nějaké značky vytvoří negativní "auru" těžko se toho zbavit, bohužel.
odjinud Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 S tím seikem by to mělo být v pohodě... jinak na můj vkus celkem drahé hodinky, Seiko samo je levnější... No, ale když vezmu současné Primky Manufature 1949... :-)
Akam Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 taky jsem byl původně z Vostoků nadšený, ale nějak jsem vystřízivěl, co mám větší Laco se safírovým sklem a několikrát jsem už ,,škrábl" o sklo, tak nevím jakby vypadaly ty Vostoky....
ZLOjasna Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 s tou hlučnosťou to nie je tragické - gaz14 nepočujem vôbec, Energie počuť viac - nie sú hlučné alebo rušivé a k takým masívkam sa to hodí
spikeman Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2013 Čaupokud budete chtít někdo kupovat nějaké hodinky Vostok Europe, mohu Vám nabídnout 15-20% slevu na kterýkoli model. Mám to takto domluvené s dovozcem,Podmínkou je, že se musí objednat více hodinek zaráz.Budu si brát jedny anchary, tak případně pokud nekdo zvažujete koupi, tak můžeme to spojit dohromady.
palom Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2013 nestiham sa divit o debate na hlucnost hodiniek Vostok Anchar. Vlastnim taktiez hodinky s etou 7750 a v hlucnosti su si podobne. Je pravda, ze zvuk ety je krajsi...co sa tyka kvality, ja som s Ancharom nemal vobec ziaden problem. hneva ma, len nemoznost rucneho natahu - to vsak musim doriesit winderom.slabinou je len mineralne sklicko - safir by sa hodil viac. ND su vsak lacne, takze hlavu by som si z toho o stenu netrieskal....ale za tie peniaze nemozete chciet potapky na inom leveli. staci si priplatit 500 eur a ist do inych znaciek. za mna spokojnost, tak po dizajne ako v pomere cena - vykon. yellow submarine boli dokonca slusne hodnotene v casopise Chronos / WatchTime, Issue October, 27th 2012
perlufanda Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2013 Prolítl jsem tady to vlákno a nemůžu se zbavit dojmu, že Vostoky mají takový kolotočářský design..Clapi, to se Vám fakt líbí žlité a jinak barevně do oči bijící hodinky?
Tzolkin Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Hlavně to nejsou Ruské hodinky. Bývali to Sovětské a dnes jsou Litevské. Desing je věcí vkusu. Mě se to docela líbí. V USA prý otevřel nějaký rus obchod s Vostokama a poptávka je obrovská
perlufanda Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Jj, vzhled je otázka v kusu, ale co máš proti Ruským hodinkám? Já například na chronomag chodím jen na vlákno s Rusama.
Tzolkin Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 No právě že nic. Proto bych radši nez VOSTOK spiše POLJOT btw ty měl i Gagarym při prním letu
StanoBare Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Upresníme, že Gagarin, ak myslíš jeho prvý let do vesmíru v roku 1961, mal Šturmanskie (pozorovateľské, navigačné, ktoré nosili letci, neboli určené pre verejnosť, kaliber upravovaný v 1. Moskovskom hodinárskom závode). ????? alebo Poljot ako značka (aj na ciferníku) je od roku 1964....nie som si istý, či Poljot na aký tu myslíš, má historickú nadväznosť. Ale nechcem kecať. Presné info dostaneš od členov odjinud, alebo Petra_P, tu na fóre nájdeš aj ich detailné spracovanie kalibrov.
Polypolyboy Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Moje oblibene jsou gaz ale trochu se bojim kvality. Nemate je nekdo?
odjinud Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Že nejsou ruský... :-) Docela by mě zajímalo, jak to mají s jménem, jelikož zrovna dávám do kupy nějaké info o Vostokách (tj. ruských/sovětských z továrny v Čistopolu; asi to bude něco jako Prim a Prim Manufacture 1949 (Elton). Vím zatím jen, že ředitel Vostok Europe (VE) dělal kdysi ve Vostoku (tom původním). Každopádně VE udělal docela díru do světa tím designem, mě se taky dost líbí, ale poměr cena / kvalita mě odrazuje. Osobně bych bral jen modely se Seiko strojkem. Ostatní se bohužel dost nadprůměrně serou... Jj, vzhled je otázka v kusu, ale co máš proti Ruským hodinkám? Já například na chronomag chodím jen na vlákno s Rusama.
Azzie Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 Já střídám GAZ-14 Limousine a Anchar Dakar. Obě s automatickými strojky Seiko. Anchar je sice hlučnější, ale takové drama to zase není a všeobecně jsem zatím neměl jediný kvalitativní problém. Design se mi líbí, ale jedna věc mi vrtá hlavou. Obě mají označení strojku NH25 a anchar jde natahovat ručně. Ze stránek jsem vyčetl, že to je funkce, kterou by měly mít jen Anchar Titanium s NH35, ale prostě to jde :-D Jsem za to rád a spokojeně užívám :-)
Eskejt Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 Zdravím. Potřeboval bych poradit, kdo mi v Praze dokáže udělat servis hodinek Vostok Europe. Mám asi šest let staré Komandirskie a prasklo mi v nich "pérko natahování". Ocením jakoukoliv radu. Zkoušel jsem to v Hodinářství Volavka, ale tam jsem s Vostokama nepochodil...
kuncák7 Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 Zdravím. Potřeboval bych poradit, kdo mi v Praze dokáže udělat servis hodinek Vostok Europe. Mám asi šest let staré Komandirskie a prasklo mi v nich "pérko natahování". Ocením jakoukoliv radu. Zkoušel jsem to v Hodinářství Volavka, ale tam jsem s Vostokama nepochodil...Napiš mě SZ- nějakého hodináře ti "dohodím" :-))), nejlíp z tvého okolí.
tribec00 Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 Ja mam Vostok Europe Rocket N1 dualtime s original strojcekom Vostok a som spokojny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se