romano Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Je normálne,ak nakupujem hodinky v značkovej predajni aby mi predavačka predala vystavený kus s odvolaním sa že nieje možné držať v predajni viac kusov že ako si to predstavujem ? A má tú drzosť predať mi vystavený kus. Mám vôbec právo žiadať niečo také ? Je to smiešne že za peniaze ktoré vynaložím na kúpu produktu a produkt nieje fungl s fóliami ap. do čerta s takým predajcom.
skalis Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Je normálne,ak nakupujem hodinky v značkovej predajni aby mi predavačka predala vystavený kus s odvolaním sa že nieje možné držať v predajni viac kusov že ako si to predstavujem ? A má tú drzosť predať mi vystavený kus. Mám vôbec právo žiadať niečo také ? Je to smiešne že za peniaze ktoré vynaložím na kúpu produktu a produkt nieje fungl s fóliami ap. do čerta s takým predajcom. Muzes zkusit pozadat o slevu, to by nemelo nikoho pohorsit. A nebo koupit nekde jinde. Jestli je to pro Tebe akceptovatelne nebo ne, preci rozhodujes sam. Bud je koupis, nebo pujdes o dum dal.
911 Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Je normálne,ak nakupujem hodinky v značkovej predajni aby mi predavačka predala vystavený kus s odvolaním sa že nieje možné držať v predajni viac kusov že ako si to predstavujem ? A má tú drzosť predať mi vystavený kus. Mám vôbec právo žiadať niečo také ? Je to smiešne že za peniaze ktoré vynaložím na kúpu produktu a produkt nieje fungl s fóliami ap. do čerta s takým predajcom. rict mi to asi takovym tonem jako jsi to napsal, tak bych ji slusne poslal do prdele a sel to koupit jinam.
Návštěvník Tada Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Záleží co to je za hodinky. Já bych po pravdě nějaký kus co mají na prodejně vystavený a jde z ruky do ruky ani moc nechtěl...
luboš72 Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Presne tak, mal si pýtať zľavu. Alebo nakúpiť niekde inde, teda ak to je možné. Nechcem vyzvedať, ale vieš byť konkrétnejší?
luboš72 Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Záleží co to je za hodinky. Já bych po pravdě nějaký kus co mají na prodejně vystavený a jde z ruky do ruky ani moc nechtěl... S týmto plne súhlasím, i keď záleží aj na cene, koľko stáli.
Cyber Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Nevím co jsi za hodinky kupoval, ale je naprosto normální, že vystavené hodinky jsou prodávané. Neznám v Evropě prodejnu, kde by měli 60-100k hodinky ve výloze, a jiné ve skladu. O dražších ani nemá cenu mluvit. Přece si obchodník neobjedná jedny za 200k do výlohy, a druhé do skladu :-). Jinak co se neochoty týče, tam souhlasím, taky bych jí slušně poslal do patřičných mezí, a kontaktoval managera, nebo nakoupil jinde.
romano Odesláno 22. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Veď som ani nekúpil išlo o Tagy každopádne si myslím že som urobil dobre budem musieť navštíviť Brno hádam sú tam vlúdnejší predajcovia.
Cyber Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Veď som ani nekúpil išlo o Tagy každopádne si myslím že som urobil dobre budem musieť navštíviť Brno hádam sú tam vlúdnejší predajcovia. Jo určitě, proč dávat někomu peníze, kdo se neumí chovat. Tak držím palce. Jaký model jsi si vybral?
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Záleží co je to za hodinky a za obchod... například ve Wempe měli všechny hodinky za výlohou...až na ty moje, které jsem si u nich zarezervoval.
romano Odesláno 22. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Osobne som si chcel zakúpiť tento model Carrera Automatic WV211B.BA0787 určite ho väčšina poznáte
Návštěvník Snow Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 (upraveno) Se mnou by to ani nehlo, nechápu, že se chováš jako rozhořčené božstvo . Nerozrušilo by mě, že mi prodává hodinky z výlohy, absolutně nechápu Tvůj enormě rozhořčený tón, nemám ani zdání, co je špatného na vystavených hodinkách. Nejsi přece u řezníka a nekupuješ salám, který se vesele houpá a hnije 14 dní za parného léta ve výloze, vzpamatuj se, prosím Tě. Upraveno 23. února 2009 uživatelem Snow
Hajek Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Je to normální. Těm hodinkám vůbec nic není a jestli jo, tak tě většinou upozorní ( např. nějaký šrám atd. ). A kdo by se chtěl dívat ve výloze na hodinky omotané foliemi a já nevím čím dalším... No a jestli se ti nelíbil přístup, tak si je nekupuj.
Návštěvník Tada Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Když se chystáš do Brna, tak to by ses už rovnou mohl vypravit do Wempe ve Vídni... Carrery tam určitě budou mít a pokud ne hned, tak když jim napíšeš mail, tak ti je do dvou dnů připraví... A navíc se budeš moci při té příležitosti podívat na skutečné skvosty
cigi Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Kolik by tam měli mít hodinek, aby sis vybral ty s nejkrásnější folií? Je to normální, že prodávaj věci z výlohy, pokud tedy nemají ve výloze atrapy Musela to být dobrá srážka, skoro je mi líto, že jsem to propásnul . Ale tu vídeň bych doporučil, jestli tedy nejdeš po kurzovní slevě. Určitě budou minimálně milejší...
Leclerc Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Anebo nakupovat v podnikové prodejně. Jako třeba v Glashütte u NOMOSu. Mají všechny modely vystavené a určené k vyzkoušení, po výběru konkrétního modelu donesou úplně nové hodinky (s fóliema) a to ještě ve třech variantách délky řemenu... Pak vyplní servisní knížku a vystaví ručně psaný účet... to je pak nákup, panečku...
filo-boxer Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Podle meho, je normalni ze maji na prodejne jeden kousek. Pokud bych hodinky chtel koupit hned zkusil bych pozadat o slevu - jako ze jde o vystavni kus. Pokud bych na hodinky nespechal, obednal bych si u prodejce nove, zabalene, zafoliovane.
Návštěvník Tada Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Anebo nakupovat v podnikové prodejně. Jako třeba v Glashütte u NOMOSu. Mají všechny modely vystavené a určené k vyzkoušení, po výběru konkrétního modelu donesou úplně nové hodinky (s fóliema) a to ještě ve třech variantách délky řemenu... Pak vyplní servisní knížku a vystaví ručně psaný účet... to je pak nákup, panečku... Fakt? Já jsem byl před dvěma dny v Glashüte a zrovna u NOMOSu to vypdalo, jakože tam nic jako podniková prodejna nen... Sorry za OT
radek_0303 Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 (upraveno) A co by asi tak měli s těma vystavenými hodinkami dělat? Nekomentuji přístup prodavačky, nebyl jsem u toho, ale na prodeji vystavených hodinek nevidím nic, proč bych se musel tak vztekat. Třeba ty fólie, po kterých tak prahneš měli schovaný a na požádání ti je mohli nalepit zpět na hodinky. Edit: chybka se vloudila Upraveno 23. února 2009 uživatelem radek_0303
Leclerc Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Fakt? Já jsem byl před dvěma dny v Glashüte a zrovna u NOMOSu to vypdalo, jakože tam nic jako podniková prodejna nen... Sorry za OT Ježíšmarjá a kde jsem to pak kupoval hodinky?! Nevím, jestli je "podniková prodejna" ten správný termín, každpádně je to obchůdek, který má jen NOMOSy. Fotku jsem narychlo "ukrad" z webu. Sorry za total OT. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se