Pučmeloud Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Asi tady budu za hlupáka a blbce, ale mám jden dotaz, resp. prosbu. Jen ta pro zajímavost jsem si objednal z čínského obchodu DealExtreme tyhlety hodinky: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16717 Já vím, že cena jasně hovoří za vše...ale objednal jsem dvoje. Hodinky přišly, ale bohužel jedny mají rozbité sklíčko na zadním víčku strojku. Reklamovat se mi je ,vzhledem k ceně a ceně balíčku do Číny, nechce, ale vyhodit taky ne. Hodinky vypadají kupodivu celkem pěkně, no spíše zajímavě. strojek vypadá zpracovaný solidně...no ale nic si od nich nelibuju (ačkoliv jsem tam našel asi 8 "kamenů). Spíše se chci zeptat, jestli náhodou nevíte o někom, nebo dokonce doma nemáte třeba nefunkční tyto hodinky a nebyli byste ochotni prodat toto zadní víčko. Nebo je to standard a bude tam pasovat i jiné? Děkuji předem za jakoukoliv informaci. petr.liska@valachnet.cz
kejklik Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Za 20$ si na těch hodinkách otestuj, jak to uvnitř funguje. Za ty peníze je to velice slušná výuková pomůcka. Stačí je jen rozebrat, do kupy už je dávat nemusíš...
Patrik Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 Asi tady budu za hlupáka a blbce, ale mám jden dotaz, resp. prosbu. Jen ta pro zajímavost jsem si objednal z čínského obchodu DealExtreme tyhlety hodinky: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16717 Já vím, že cena jasně hovoří za vše...ale objednal jsem dvoje. Hodinky přišly, ale bohužel jedny mají rozbité sklíčko na zadním víčku strojku. Reklamovat se mi je ,vzhledem k ceně a ceně balíčku do Číny, nechce, ale vyhodit taky ne. Hodinky vypadají kupodivu celkem pěkně, no spíše zajímavě. strojek vypadá zpracovaný solidně...no ale nic si od nich nelibuju (ačkoliv jsem tam našel asi 8 "kamenů). Spíše se chci zeptat, jestli náhodou nevíte o někom, nebo dokonce doma nemáte třeba nefunkční tyto hodinky a nebyli byste ochotni prodat toto zadní víčko. Nebo je to standard a bude tam pasovat i jiné? Děkuji předem za jakoukoliv informaci. petr.liska@valachnet.cz No, v první řadě bych zkusil napsat na Dealextreme, jestli by neposlali aspoň to sklíčko (nebo celé víčko). Pokud je to rovné sklo, neměl by být pro hodináře problém ho vyrobit, otázkou je, jestli by se ti to vyplatilo, hádám, že by za to mohl chtít tak dvě stovky. Pokud žádného neseženeš, na jednoho bych kontakt měl. Schválně napiš jakou mají přesnost, docela by mě to zajímalo.
kejklik Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 Za 6.34$ snad mají natištěné ručičky a nebo jsou to jednorázové hodinky - jedno natažení a konec? Zaujala mě tam kvalita těchto:
Patrik Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 Za 6.34$ snad mají natištěné ručičky a nebo jsou to jednorázové hodinky - jedno natažení a konec? No je fakt, že ceny tam mají neuvěřitelné, je to super zdroj různých redukcí a kabelů, které je někdy u nás problém vůbec sehnat nebo jsou i desetkrát dražší. Objednával jsem si odtamtud redukci USB - 2 x PS/2
Pučmeloud Odesláno 25. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2009 No, v první řadě bych zkusil napsat na Dealextreme, jestli by neposlali aspoň to sklíčko (nebo celé víčko). Pokud je to rovné sklo, neměl by být pro hodináře problém ho vyrobit, otázkou je, jestli by se ti to vyplatilo, hádám, že by za to mohl chtít tak dvě stovky. Pokud žádného neseženeš, na jednoho bych kontakt měl. Schválně napiš jakou mají přesnost, docela by mě to zajímalo. Tak z DealExtremu nabídli, abych si je nechal v tuzemsku opravit a do 30% ceny hodinek mi opravu proplatí. No napsal jsem jim, že opravit to určitě nepůjde a zda mi mohou poslat nové zadní víčko. Tak uvidím. Jinak hodinky udělaly -5 sekund za 24 hodin. To mi příjde docela slušné za ty peníze...
Pučmeloud Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2009 Tak nakonec mi číňan poslal v rámci reklamace celé nové hodinky a staré ani nechtěli poslat zpět !!!! Tak to je vzorná péče o zákazníka. Takže pro zajímavost: výrobcem hodinek je tato firma: www.xxwatch.com Moje hodinky jsou ze série LK Colouring. Kalibr je docela čistě a pěkně udělaný bez označení, doposud přesnost chodu +5sec/24 hodin. V klidu bez automatického nátahu vydrží jít cca 2 a půl dne....jsem velice spokojen. Už jsem takto koupil troje a všechny fungují stejně dobře. No za ty peníze.....
kayman Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 dealextreme to zvycajne riesi takto, staci fotka pokazeneho predmetu. niekedy si vypytaju fotku obalky v ktorej to prislo. Az pri drahsich veciach ich chcu poslat spat.. inac, maju tam aj taku malu kolekciu nastrojov na opravu hodiniek. rozhodne nic kvalitne no za tu cenu uz mi to prislo a teraz cakam na jedny lacne hodinky od nich a budem sa s tym hrat. aspon clovek neminie vela penazi ked po rozobrati zisti, ze ho to nenaplni tolko a tym padom neminul kopu penazi za kvalitnejsie (a drahsie) nastroje. (http://dealextreme.com/details.dx/sku.15374)
Dřevák Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Taky jsem si koupil tyhle hodinky, http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16718, čistě ze zvědavosti, s tím rizikem, že jsem vyhodil 350 korun. Skoro po měsíci čekání jsem je měl doma a ač byli jen v dvou bublinkových pytlících, přepravu přežili. Dojem? Nejsem hodinář ani znalec, takže jsou velký, tlustý a těžký. Řemínek je plechový, jak jsem se dočetl v recenzích plášť má být z chomovaného bronzu, víčko a řemínek z nerezi. Sklíčka nevypadají jako z plastu, strojek vypadá pěkně zpracovavý, nejsou vidět otřepy ani špony, na povrchu jsou patrné stopy po obrábění. Rubíky ve strojku nějaké jsou, plastovésoučístky jsem nenašel. (asi až to rozeberu) Rezervu chodu jsem nezkoušel, ale 12 hodin vydrží. Přesnost jsem taky přesně neměřil, vychází to na necelou minutu týdně. Když odmyslím neotočný kroužek tachometru, zbytečné, ale dle mě vzhledu až tak nevadící ciferníčky bez ručiček, což je pozůstatek divokýho východního vkusu, tak můžu jako laik říct, že první dojem je překvapivě dobrý. Jen trochu vadí tenké špatně čitelné ručičky. Podle recenzí a hodnocení na dealextrem je to loterie, někdo chválí, někomu jdou víc jak rok, někomu se rozsypou do měsíce. Jestli tyhle hodinky vydrží rok a víc v chodu, tak to vypadá, že se číňani rychle učí a jednou se budem divit. Zatím to beru jako hezkou hračku a až se rozsypou, bude z toho pěkná výuková pomůcka.
leebauer Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 (upraveno) Poměr výkon -cena bych vyjadřil tak 0-0. Takže skoro za nic se daj sehnat taky hodinky na nic. Na druhou stranu si jich člověk může pořídit třeba 5 kilo a ňáký snad budou chodit dobře.Já osobně si už německu kupoval několikatery číny po jednom nebo dvou eurech,protože byly na hezkých řemíncích a tady zrovna jako na potvoru nemely 24 nebo 26 ani za drahy prachy. Takže závěrem,pěknej tah za 30kč.Výdrž extrémní náhoda 2 měsíce.Průměrně 2 týdny. Vhodné hlavně v situaci že v šupleti leží krasavci a řemen za 6000 už 3tí měsíc nedorazil. Upraveno 22. prosince 2009 uživatelem leebauer
budo Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 na DX se kupujou svitilny a nabijecky, ale ne hodinky, to mas za to, ze setris kde nemas a na druhou stranu opet DX potvrdilo svou bezkonkurencni loajalitu vuci zakaznikovi
Dřevák Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 na DX se kupujou svitilny a nabijecky, ale ne hodinky, to mas za to, ze setris kde nemas a na druhou stranu opet DX potvrdilo svou bezkonkurencni loajalitu vuci zakaznikovi svítilnu možná, ale kvůli nabíječce nechci vyhořet. Každý něco tvrdí, tak se přesvědčíme, kde je pravda. Mám ty tři stovky prochlastat, nebo utratit za pokus?
Don2008 Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 svítilnu možná, ale kvůli nabíječce nechci vyhořet. Každý něco tvrdí, tak se přesvědčíme, kde je pravda. Mám ty tři stovky prochlastat, nebo utratit za pokus? V tomto prípade prechlastať . Hodinky sú skutočne šmejd. Ak niekto niekedy držal v ruke trochu seriózne hodinky, tak toto čudo neocení. Nezmyselný subciferník na 9 hodinách, pevná luneta, plechový remeň (skutočne katastrofa, ako na fejkoch z Egypta), občas bielou farbou nedotiahnuté číslo na lunete (možno som mal iba smolu), korunka akoby z iných hodiniek, nepraktická hrúbka, priam smiešna luminiscencia na ručičkách a vďaka priehľadným ručičkám, ohromný problém pri určení koľko je vlastne hodín. Pridaj k tomu info zo všetkých strán o poruchovosti strojčeka a vieš čo robiť. Bol som zvedavý na najlacnejšiu Čínsku produkciu a som rád, že už ich nemám. Nedokázal som sa s nimi zmeiriť, vždy keď som na ne pozrel, tak som videl tie chyby. O pocite, keď som ich vzal do ruky radšej ani nebudem písať. To čo ma najviac prekvapilo, bolo ako rýchlo si našli nového majiteľa a že prišli v originál krabičke lk. Čakal som za tú cenu len fóliu . Inak ten subciferník v strede hodiniek funkciu má . Je to ťahák pre tých čo nepoznajú arabské číslice, ale iba rímske :D . Ešte raz, JE TO BRAK. Za peniaze čo sa mi vrátili + (podľa mňa malý) doplatok som si kúpil Seika 5 Aviator a je to úplne iná káva. Z pohľadu Seika je to síce iba LowEnd, ale spracovanie je niekde úplne inde. Výhrady mám hádam len k hlučnosti samonáťahu, na druhej strane su tieto strojčeky údajne skoro nezničiteľné. Pre niekoho môže byť problémom (skôr psychickým ) aj veľkosť puzdra "len" 37 - 38mm. Jedny sa prave predávajú na Aukre - http://www.aukro.cz/item862697118_new_seik...ch.html#gallery.
Dřevák Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 Don2008: DX je prodává za 20 dolarů i s poštovným do celýho světa, v čínským e- shopu jsem je našel ještě víc jak o třetinu levnější, čili jejich výrobní cena nebude ani deset dolarů. Což znamená, že je naprosto mimo srovnávat je se Seikama. Nepředpokládám, že Seika vyrábějí za deset dolarů. U těch Ik je za tu cenu vůbec div, že mi už dva týdny tikají, mají přesnost +- 5 vteřin, a v součastnosti jdou 36,5 hodin od plného natažení. Za deset dolarů skoro zázrak. I když je to brak největší, což uznávám v plné míře. Přesto se na aukru prodávají přes 600 Kč a jeden podnikavej Polák je prodává za 300 Zl
budo Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 svítilnu možná, ale kvůli nabíječce nechci vyhořet. Každý něco tvrdí, tak se přesvědčíme, kde je pravda. Mám ty tři stovky prochlastat, nebo utratit za pokus? 1) Renomovaný CZE shop a nejprodávanější nabíječka na Li-Ion baterie KLIK 2) DX KLIK Pak se ještě můžeš zeptat na FOTONMAGU co používají ti, co tomu kapku rozuměj .......... a pak se tady zastav poopravit svoje "nebezpečí požáru" :D LOL A hodně štěstí s hodinkama z DX .... možná zkus příště ty s kamerou, to bude taky parádní mašinka
Dřevák Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 1) Renomovaný CZE shop a nejprodávanější nabíječka na Li-Ion baterie KLIK 2) DX KLIK Pak se ještě můžeš zeptat na FOTONMAGU co používají ti, co tomu kapku rozuměj .......... a pak se tady zastav poopravit svoje "nebezpečí požáru" :D LOL A hodně štěstí s hodinkama z DX .... možná zkus příště ty s kamerou, to bude taky parádní mašinka tak ten renomovaný e-shop mohl aspoň použít evropský kabel, stojí pát šupů, ta redukce na zásuvku budí vskutku důvěru. Stejně jako nejedna věc na DX co se strká do zásuvky, ESČ by koukalo. Neříkám, že se na Dx nenajdou zajímavý věci, ale chce to vybírat. Hodinky se můžou jen zastavit, ale věci co se strkaji do zásuvky nebo počítače ...... Ty hodinky s kamerou jsou taky pěkná pitomost, ale takových jsou tam mraky.
Dřevák Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 a je to tady, podnikavec na aukru, koupil na DX za 20 dolarů a prodává se 100% ziskem, hlavně že mají kvalitní japonský mechanický strojek. http://sk.aukro.cz/item871615240_hodinky_a...ograf_nove.html
Dřevák Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 tak po dvou měsících došlo dle předpovědí k závadě, uvolnil se šroubek na západce toho kola co je něm pero a západka vlítla kamsi do strojku. Následovala rozborka a následná oprava se i přes moje volšový ruce zadařila. Tak jsem zvědavý co bude dál.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se