dawe009 Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 Já jsem už "starej kus", takže už tak nějak umím čekat, dokonce si i trochu umím čekání vychutnávat, ale dříve jsem také čekáním hodně trpěl. Půlka června, to je za chvíli, a hlavně se kochám úvahami o nákupu (asi) NOMOS Tangomat v příštím roce, takže to se mi to pak čeká ještě snadněji. Nomos Tangomat je moc fajn volba! Jen budeš mít spolu s těmi Stowa doma dvoje designově docela podobné kousky..a jenom jeden watchwinder..takže až budeš jedny z nic posílat do světa, vzpomeň si na mě Ale ono stejně do té doby ještě několikrát svoje rozhodnutí změníš. V každém případě se mi líbí Tvůj vkus..tak ať Ti co nejdříve dělají radost.
pavča Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 Nomos Tangomat je moc fajn volba! Jen budeš mít spolu s těmi Stowa doma dvoje designově docela podobné kousky..a jenom jeden watchwinder..takže až budeš jedny z nic posílat do světa, vzpomeň si na mě Ale ono stejně do té doby ještě několikrát svoje rozhodnutí změníš. V každém případě se mi líbí Tvůj vkus..tak ať Ti co nejdříve dělají radost. Díky za přání, Watchwinder si koupím ještě jeden, dám si z každé strany k hlavě jeden abych to měl jako stereo a pak se z toho zblázním. Ale to není tak špatný konec.
Hasňa Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 :-) Treba ti nova Marine Original na konci brezna zamicha kartama a Nomos pujde stranou. :-)
lolohh Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 :-) Treba ti nova Marine Original na konci brezna zamicha kartama a Nomos pujde stranou. :-) Něco jsem prošvihl? Stowa představila nový model Marina Originale? Pokud ano, můžeš mě prosím nasměrovat, kde bych o tom něco našel? Díky.
pavča Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 :-) Treba ti nova Marine Original na konci brezna zamicha kartama a Nomos pujde stranou. :-) Jo tak pozor, zase mi někdo komplikuje můj tak krásně nalajnovaný životaběh. To nemám rád !
Hasňa Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 No, jeste nic neni venku. Tady jsou nejake debaty. http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=233916 Chrono to nebude, to vim. Spise variace na dane tema. BASELWORLD 2009 da odpoved. Taky cekam. Uz mam i zaplacino....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se