Primkáč 1975 Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2018 Zdravím všechny. Potřeboval bych poradit jak vypadají hodinky Typ:663631.Prim bibli ještě nemám tak jestli budete někdo tak hodnej a hodili by jste mi sem někdo foto.Předem dík.:-)
Nowis Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2018 (upraveno) Ano, takhle nějak. Jinak by to měly být tyhle https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-kal-66-marta16-6507.html . Upraveno 17. srpna 2018 uživatelem Nowis
Primkáč 1975 Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2018 Ahoj tak vidím že nejsem jedinej kdo si toho záručáku všimnul.Ale myslel jsem si to že to budou dětské nebo dámské za 280kčs.Zrovna tyhle hodinky vlastním krabku taky tak uvidíme.Jinak dík.:-(:-(:-(
Mipa Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2018 Ještě jedna zajímavost - jen pro zájemce o velké podrobnosti. Na Primkách ala Movado Museum watch (lidově zkráceně Prim Movado) jsem jako technický chrononadšenec považoval tu větší žlutou tečku nahoře jako jakýsi "přerostlý" index na 12. hodině. Pak jsem se dočetl, že na originále Movado to je symbol "poledního Slunce". Pak mi to opravdu "došlo" při pohledu na provedení originálu, kde je toto polední Slunce v pozlaceném provedení. Inu ne nadarmo jsou tyto hodinky Movado Museum watch vystavovány v muzeích moderního umění. Porovnání Prim Movado a Movado Museum watch (novější provedení i s opakováním symbolu vycházejícího Slunce na kovovém náramku) přikládám.
Doktor 1 Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Ahojtě, stojí za to, dát je do kupy?
Sonny919 Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Ak k nim máš špeciálny vzťah, tak určite áno inak sú to bežné dámske/detské primky.
Doktor 1 Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Ak k nim máš špeciálny vzťah, tak určite áno inak sú to bežné dámske/detské primky.po pravdě žádný vztah - dneska jsem pomáhal jednomu starému pánovi - a on mi je dal. Protože jsem čerstvě (druhý týden) dědou, tak je asi zrenovuji pro vnučku. Alespoň budou s příběhem a ne jako došel jsem je koupit. :-)
Karlos Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Pouzdro se zohýbanýma nožkama a prasklé sklo. Půlka příběhu na výměnu.
Doktor 1 Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 (upraveno) Pouzdro se zohýbanýma nožkama a prasklé sklo. Půlka příběhu na výměnu.to zní , jako, že to za to nestojí :-(Prdím na to - líbí se mi, a proto se opraví! Upraveno 22. srpna 2018 uživatelem Doktor 1
Martiner Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 (upraveno) Ahoj, dnes sa mi dostali do ruky tieto Primky, vedel by ich niekto zaradiť? Vďaka! Upraveno 23. srpna 2018 uživatelem Martiner
Povidláček Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 Prosím místní primkaře o radu. Přítelkyně má po babičce tyto Primky. Nevíte co je to za označení? (na antik-primu jsem našel podobné a píší kal.66) Hodinky bohužel nejdou. Při pokusu o natažení korunka jakoby prokluzuje a vteřinovka se nerozběhne. Jinak na tom kosmeticky jsou docela v pohodě. Nevíte, na kolik cca přijde oprava a nějaká lehká omlazovací kůra? Případně tip kam je v Praze odnést, teď co je Frýdl z Florence pryč? (kamarád dával několik Primek k němu a za fér cenu mu je dal do pěknýho a nositelnýho stavu). Přítelkyně by je chtěla normálně na nošení. Z fotky to moc nejde vidět, ale kolem indexů je taková špína (nebo patina?) a to by chtěla prý vyčistit (říkal jsem jí ať to nechá, že to k tomu patří a taky aby se nepoškodil cifr)
bohus76 Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 (upraveno) Proklouznutí asi bude dělat prasklé pero Pepo.Ano ciferník nečistit,jinak to sleze i s barvou.Na hodináře v Praze snad Ti někdo poradí.Jinak ano strojek by měl být typ s kal.66,přesné označení nevím,ale mohl bych se Ti podívat do "chytré knihy". Upraveno 31. srpna 2018 uživatelem bohus76
josef777 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Ahoj, prosím znalé členy hodinek Prim o identifikaci - nevím o nich nic. Díky.
CsabaC Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Sonny919, to si kde prisiel k tym spinackam? To je super
orol Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 chlapci neviete čo to je?Spínací hodiny - funkce popsali jiní a dříve. Já se jen pochlubím, že mi posledních asi 30 let zapínají na noc světlo na dvorku...
Tikal Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/119440-prim-90-33-10-nos/?hl=sp%C3%ADnac%C3%ADNedávno jsem tady jedny prodával a mám ještě jedny,v kompletním balení NOS, takže pokud by byl zájem mohu vytvořit prodejní vlákno
fsu2222 Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Dorbý den, prosím o pomoc s identifikací těchto dvou hodinek, ty vlevo patřily mému pradědečkovi (1892-1968), ty vpravo patří mému dědovi (nar. 1930), dostal je někdy v 80. letech při odchodu do důchodu. Mnohokrát děkuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se