Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj lidi, nazor na tyto hodinky? Nikde jsem tady na ne skoro nenarazil, tak si rikam, co je na nich spatne? Posledni dobou po nich dost koukam.

A jen tak ze zvedavosti modry nebo grafitovy cifernik? 

Dekuji za kazdy nazor.

W19BR2715_1.jpeg

Breitling-Premier-Automatic-40-1.jpg

Upraveno uživatelem Addict
  • Addict změnil název na Breitling Premier A37340 nazor
Odesláno

Názor, bez urážky: možná tu "Premiér" nefrčí proto, že je to (tak jako většina novodobé produkce značky) něco jako parodie na sebe sama.

Tříručka s mimostředkou, uvnitř konfekční ETA 2895-2 bez datového okýnka (těžko říct proč, když výchozí strojek datový věnec má). Pevná luneta která má inverzní barvou nejspíš evokovat něco co kdysi bývalo Navitimerem. Ciferník s podivně nakombinovaným potiskem a hůlkama, na kterých se nepochopitelně (a ještě víc než na ručkách) šetřilo luminiscencí. Tělo co připomíná ožužlanej bonbón, přičemž jediné co na tom vzdáleně připomíná "luxusní hodinky" je sedmičlánkový tah, který se v lepších časech dával jen k dražším modelům (...jako býval echt Navitimer) :thumbsdown_anim:

Jestli máš chuť a peníze na koupi "lepších hodinek", s utrácením nespěchej a v klidu pokoukej i jinde - ať tady pak nelamentuješ (někteří v inzerci nerozhodnutým kupcům dokonce vyhrožují :whistle:), až se té "investice" budeš dlouho a hluboko pod pultovou cenou zbavovat.

Odesláno

Neboli ve zkratce - je na nich špatně asi úplně všechno a nikdo soudnej si tuhle příšernost nedá na ruku dobrovolně 🙂 

Odesláno

Diky moc, kluci! Musim si to precist jeste nekolikrat, abych to vstrebal, ale ted uz aspon laicky chapu, proc jsem na ne nenarazel ani tady ani na jinych forech.

Muzu se schvalne zeptat na alternativy, ktere by vas v teto cenovce napadly? Dekuji

Odesláno
před 45 minutami, Radek Cigi napsal:

Možná bych mrknul třeba na Omega Aqua Terra...

Dekuji, presne na ty se divam delsi dobu. Uprimne, jsem zapsany druhym rokem na stribrne OP, ktere se mi jednoduchosti a cistotou libi nejvic, jen situace u Rolexu je takova, ze mi to trochu kazi dojem a posledni mesic koukam po alternative a Aqua Terry jsou mym favoritem.

Jen jsem si rikal, jestli jsem nejake hodinky neprehlednul. Dekuji

• Like 1
Odesláno (upraveno)

Ještě mne napadly Zenith a řada Defy 😍?? Anebo Grand Seiko...

Upraveno uživatelem Radek Cigi
Odesláno
před 6 hodinami, Radek Cigi napsal:

Ještě mne napadly Zenith a řada Defy 😍?? Anebo Grand Seiko...

Ty Defy jsou dobry tip, docela mi pripominaji moje milovane AP Royal Oak. Dekuji

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...