Radek Cigi Odesláno čtvrtek v 11:40 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 11:40 První pohled: Kolekce Omega Railmaster 2025 (vč. videorecenze) 3
kloubik Odesláno čtvrtek v 12:22 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 12:22 Paradni. Mozna ty se stredovou vterinovkou bych nechal bez lesteneho prostredniho clanku na tahu, pro jeste vic tool look. A kdyby pridali jeste 36mm nemelo by to chybu https://www.omegawatches.com/watch-omega-seamaster-railmaster-chronometer-25045200
Kid_A Odesláno čtvrtek v 12:26 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 12:26 Za me skoda toho tisteneho cifru. Vim, ze je to as much as possible puvodni verze, ale slo by to udelat lip.
ATOM Odesláno čtvrtek v 12:39 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 12:39 Nelibi. Ani pouzdro, ani ciselnik.Stare railmastery jsou nadherne hodinky s jednoduchym pouzdrem, korunkou, tistenym ciselnikem a pekne zkosenym rehautem. Tady nevidim nic z toho, co se mi na starych libi. 2
Seamaster Odesláno čtvrtek v 12:58 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 12:58 To je stary problem, jak zdokonalit uz dokonale? Napriklad Fender Statocaster... ikonicka kytara, kterou se Fender snazil furt nekam posouvat, az prisel po 60ti letech na to, ze nejlepsi je delat reedice co mozna nejvice podobne puvodnim modelum. 3
Humanzero Odesláno čtvrtek v 13:04 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 13:04 (upraveno) Za mě promarněná příležitost. Až moc z toho čouhá převlečená Aqua Terra bez datumovky. Upraveno čtvrtek v 13:06 uživatelem Humanzero
Vorel Odesláno pátek v 16:31 Nahlásit Odesláno pátek v 16:31 Mě teda nějak nezaujaly. Staré se mi líbí víc než tyhle. Ale zase ne tolik, abych je měl
miguel Odesláno pondělí v 08:47 Nahlásit Odesláno pondělí v 08:47 Mne sa pacia. Tento retro styl mi vyhovuje. Podobnost a Aqua Terrou samozrejme prilis velka - holt, Omega setri a redukuje complexity, ked pouziva tie iste puzdra.
Campino Odesláno pondělí v 09:33 Nahlásit Odesláno pondělí v 09:33 Vyzerajú velmi fajntým že je to opakovačka pred pred modelu, nebolo moc čo pokaziť, a tie sa mi páčili vždy. Pre mňa škoda trendu zmenšovania priemerov, nie len u Omegy38 je už niekde na pomedzí dámskych, takže holt smola, ale zas mám ušetrené
Humanzero Odesláno pondělí v 10:29 Nahlásit Odesláno pondělí v 10:29 velikost je v pohodě, při zkoušce nových AT 41 vs 38, bych bral 38. Chce to zkusit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se