Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Za me skoda toho tisteneho cifru. Vim, ze je to as much as possible puvodni verze, ale slo by to udelat lip.

Odesláno

Nelibi. Ani pouzdro, ani ciselnik.Stare railmastery jsou nadherne hodinky s jednoduchym pouzdrem, korunkou, tistenym ciselnikem a pekne zkosenym rehautem. Tady nevidim nic z toho, co se mi na starych libi.

• Like 2
Odesláno

To je stary problem, jak zdokonalit uz dokonale? 
Napriklad Fender Statocaster... ikonicka kytara, kterou se Fender snazil furt nekam posouvat, az prisel po 60ti letech na to, ze nejlepsi je delat reedice co mozna nejvice podobne puvodnim modelum. 

• Dát hlas 3
Odesláno

Mě teda nějak nezaujaly. Staré se mi líbí víc než tyhle. Ale zase ne tolik, abych je měl 😄  

Odesláno

Mne sa pacia. Tento retro styl mi vyhovuje. Podobnost a Aqua Terrou samozrejme prilis velka - holt, Omega setri a redukuje complexity, ked pouziva tie iste puzdra.

Odesláno

Vyzerajú velmi fajn👍tým že je to opakovačka pred pred modelu, nebolo moc čo pokaziť, a tie sa mi páčili vždy. Pre mňa škoda trendu zmenšovania priemerov, nie len u Omegy😏38 je už niekde na pomedzí dámskych, takže holt smola, ale zas mám ušetrené😄

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...