Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Konečně vím, proč Marcus Grönholm soustavně prohrával rallye se Sébastienem Loebem. Kdybych měl tohle na ruce, vyboural bych se ještě na startovní rampě.

Odesláno

to Snow: Já bych jeho výkony zrovna nenazýval "soustavným" prohráváním...Ale jinak souhlasím, že hodinky nic moc...A myslím si, že je při závodě na ruce neměl. Viděl jsem je na něm jen, když byl v "civilu".

• po měsících...
Odesláno

Grill16 - díky, nicméně do Banskej to mám trochu z ruky ;)

Well - děkuji! Čím dál víc se mi začínají líbit. Na poprvé bych si je nevzal na ruku. Na podruhé - hm.. A na potřetí nějak cítím, že by to mohly být moje 3.hodinky do svaté trojice :)

Odesláno

No ne, fakt Gille, asi jsem dospel do japonskeho obdobi a fakt se mi libi. Mam japonskou motorku (vyrobenou v Italii :) ) a teda co jineho na ni, nez Orient. Teda, jeste by v uvahu pripadaly G-shock... Ale ne, sam vidim, ze ty bys byl prvni, kdo by mi je rozmlouval, ze jo.... :D

Me se Orient libi. Pripada mi takovy jiny, nez Seiko. Seiko mi evokuje takove ty slusne male tranzistoraky z r. 1967-1970 zn. Nacional Panasonic. Mel jsem jeden po dedovi. Hralo to.... Ale poradny Superhet to nebyl. Tak proto Orient!!!! ;)

Odesláno
Síce ich nemám, ale viem, kde sú vo vitríne...

Obchodné centrum Europa v Banskej Bystrici.

Len cenu si nepamätám... :sad01_anim:

Len cenu si nepamätám...

Ale dnes som tam bol znovu:

320.- ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...