DAveDOG Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Jeden mám slíbený, jen nevím kdy bude volný. Je sice svařovaný ale stejně bych si ho asi nechal znovu pochromovat. A potom na něj sehnat řemen.
Rattler Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Nemáte někdo náhodou jedny cibule navíc?
DAveDOG Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Odesláno 26. února 2010 Tak rámeček sehnán dokonce v dobrém stavu (i s příslibem jedněch hodinek navíc na náhradní díly), tak jsem koupil i řemen s podložkou. Jen by to chtělo silnější řemen, pokud nejsou hodinky na ruce tak v rámečku nedrží a mají snahu vypadnout. Jen mě docela dostal pán že ciferníky čistí slupkou z jablek, že je to šetrné a pomůže to.
Karlos Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Odesláno 26. února 2010 No tak šup sem s fotkou, ať se taky kouknem
DAveDOG Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Odesláno 26. února 2010 Rámeček je v dobrém stavu, jen chce trochu srovnat. Vypadá to že jej někdo nějak zmáčknul a není ideálně kulatý. Jen nevím jak to provedu. :-/ Ale jinak vypadá dobře. A ty náhradní Molnie by měly být funkční a s originálním strojkem. Ne jak ty moje se strojkem Iskra. Uvidíme co s tím spáchám a v jakém budou stavu, třeba budou na případnou kanibalizaci určeny tyhle. Ciferník by měl být stejně dobrý jako u těchto. Uvidíme co strojek a pouzdro.
Karlos Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Odesláno 26. února 2010 Parádně zachovalé, super. A můj názor je, že tenhle rámeček se nošením a natahováním na ruce kroutí automaticky sám. Je to z tenkého a měkkého plechu a jak to řemen (často s krátkou podložkou) z obou stran tahá a mačká, tak se to všelijak šišatí. Když to srovnáš, tak je to za chvíli zas jak šiška.
DAveDOG Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Odesláno 26. února 2010 Mno uvidíme časem. Ale i manželce se líbí a sama řekla že to chce jinou kůži. Snad myslela tu na řemen.
Karlos Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 No už jsem si říkal kde jsi s nima tak dlouho...
DAveDOG Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Tak jsem si byl včera pro své další Molnije( Ještě jednou srry za zpoždění, já to měl naplánované i s rezervou ale zradilo mě MHD). A jsem z nich nadšen čím dál víc. I když mají zašlejší ciferník tak se mi jeho grafika líbí mnohem víc. A taky nemá hodinová ručka ulomenou špičku. A konečně 15-ti kamenový strojek Molnija. Přemýšlel jsem jestli je nepřenechám kolegovi z práce ale nee, zůstanou u mě a ty druhé kdyžtak použiju pro kanibalizaci kdyby se náhodou něco stalo. 1
Bebin Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Po dlouhém hledání jsem konečně přelouskal ruský nápis a našel toto téma. Trochu to tady zamrzlo a tak malinké oživení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Omlouvám se za kvalitu fotografií, ale na mobil to není tak špatné. Pokud je někdo znáte, zkuste prosím napsat jakou mají historii.Díky všem
mischa Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Jsou to Molnije, kterí se u nás houfně prodávaly po celé Praze v devadesátých letech turistům na ulici společně s ruskými čepicemi, bábuškami a podobným tovarem.... Jejich starší verze se před revolucí dala koupit i v klenotách za cca 360 Kčs. S nádražáckými hodinkami to však nemá nic společného. Pouze existují kusy těch prvně vyobrazených a ty jsou signovány na pouzdře ČSD, tedy byly zakoupeny pro potřeby železničářů.
RadekCX Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 take pridam moje Molnije po dedeckovi - nosil je opravdu poctive a nekolikrat mu vypadly z kapsy do kotle kdyz se nad nej naklanel takze mely nekolikrat namale:http://www.cncnet.info/galery/hodinky/molnija.jpghttp://www.cncnet.info/galery/hodinky/molnija_kalibr.jpghttp://www.cncnet.info/galery/hodinky/molnija_dynko.jpg
Rs. Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Zkusím se zeptat tady:Jáká pružina patří do SU3602, 18J ?našel jsem 1.85 x 0.16 x 400 T end a GR DB 1.30x0.155x460ale jednak je to dost rozdíl a jednak pérovník má vnitřní hloubku 2.05, takže ta 1.30 by se kroutila jak havajská prostitutka. děkuji ...
Fajkus Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Podařilo se mi sehnat hezký kousek i s rámečkem a do jisté míry tím naplnit jedno z mých přání. Jdou přesně, rámeček je téměř v top stavu, bez deformací a hodinky v něm sedí naprosto dokonale, bez šance vypadnout. Na rámku se občas vyskytuje tečka poškozeni na chromu, ale skutečně minimálně. Ciferník je krásný, jen s malým stínem od středu k devítce, viditelný při soustředěním pohledu. Přikládám pár fotek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Velmi pěkně zachovalé. Tyhle hodinky mají právě s tím rámečkem úžasný retro vzhled...
Fajkus Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Souhlasím. Zatoužil jsem po nich hned, jakmile jsem zjistil, že existují. A pak dlouho čekal. Kolegyně je okamžitě označila jako sexy. Bohužel zůstalo jen u konstatování.
Fajkus Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Zdravím pánové, mám dotaz na ohledně stejných hodinek a tak nechci zakládat nové vlákno. Dostal jsem dnes od kolegy tyto Molnie. Vypadají velmi zachovale, jen trošku zrostlo kolečko na strojku, což je odstranitelná závada. Jsou momentálně nefunkční, ale po vyčištění se jistě rozběhnou. Co bych ale potřeboval je dýnko. Bohužel chybí a rez vzadu je toho důsledek. Kdyby měl kdokoliv z vás v krabici kousek, k těmto hodinkám patřící, a hodně ho nepotřeboval,nebo by mu vyloženě překáželo, rád se s ním dohodnu na koupi, Průměr hodinek je 43mm. Za případnou pomoc či radu děkuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fajkus Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Nějak mi to nenačetlo celou přílohu, sorry ještě jednou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rfido Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 Taky jedny mám a moc nevím co s nima. Vyjma sklíčka, který má vlásečnicový prasklinky jsou jinak jako nový, ale po natažení moc dlouho nejdou, ale to se asi dá doladit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se