Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 10 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal:

"Early luminous materials applied in large, continuous areas were structurally weak and prone to cracking, flaking, or falling out when exposed to shocks, temperature changes, or deep-sea pressure."

Ano, chápu, ale proč tam pak nechali ten velký trojúhelník na dvanáctce? 😄

Odesláno
Před hodinou, Vit napsal:

Tak tyto Orisky se za mě moc povedly:

https://www.watchtime.com/brands/automatic-watches/oris-big-crown-pointer-date-bullseye

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

.... ale ta fotka na ruce mě zklamala. Na takto členitý číselník je podle mě 38mm malý průměr.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

souhlas, mely to spis byt 40-41mm

• Dát hlas 1
Odesláno
V 8. 1. 2026 v 10:22, Hector_24 napsal:

"Early luminous materials applied in large, continuous areas were structurally weak and prone to cracking, flaking, or falling out when exposed to shocks, temperature changes, or deep-sea pressure."

Ano, chápu, ale proč tam pak nechali ten velký trojúhelník na dvanáctce? 😄

Trojúhelník má na svoji podkladovou plochu - ciferníček, ručky mají jen vyraženou díru pro lumi viz foto. 

• Dát hlas 1
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Za mě je to kopie expů, motiv pohybu je diskutabilní, ale to že se to hýbe, je super:

https://nivadagrenchenofficial.com/pages/teasing-secret-project-part-3

NIVADA - Introducing Our New Antarctic Erotic

Background_Border_1.jpg?v=1774871954

Upraveno uživatelem Vit
  • Haha 1
Odesláno

Jako skoro ve všem , tak i v tomto hýbacím motivu se prostě vracíme se o několik 100let zpět a bude to nějakou dobu proste zase třeba trend . 
Ale zas výhoda, že je to na dýnku , tak by ti v dnešní době za to nikdo asi ruku neusekl - že pohoršuješ okolí . 

ale, za mě v tom expy moc nevidím :0/  a více se mi tedy líbí ty Eggshelly 

Odesláno (upraveno)
před 25 minutami, Lobber napsal:

....  ale, za mě v tom expy moc nevidím :0/  ...

Asi jsem paranoidní, ale já v tomto vidím zbytečně velkou podobnost:

image.png.f4360ba136a848296e5d6e2432893dd5.pngRolex Explorer 40 Ocel Oystersteel, M224270-0001 - 1

před 25 minutami, Lobber napsal:

.....více se mi tedy líbí ty Eggshelly 

Souhlas.

Upraveno uživatelem Vit
  • po 2 týdnech...
Odesláno
před 7 hodinami, mlsoun1 napsal:

@Vitsuper kamaráde.Tu značku miluji🥰👍

Díky, také se mi článek líbil, o té české historii (Pavel st., Baťa) jsem nevěděl a název modelu Curviplan  mě pobavil.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

https://www.watchtime.com/brands/glashutte-original/watch-test-the-glashutte-original-seaq-chronograph?mc_cid=0f03b02ed8&mc_eid=60bfe4756b

Také vás dráždí ten index 6 u datumovky?
Ve mně to evokuje zlomek a mám nutkání ho převést na složený zlomek nebo nervózně čekat až bude sudé datum, abych to pokrátil ...

square-c87ddd0c643ca26eb025

Upraveno uživatelem Vit

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...