Přejít na obsah

Timex Expedition

drahysa

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 166
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...

Ahoj mám tyto Timex Expedition po tátovi a chtěl bych se zeptat na jejich indiglo. Někdy po stisknutí korunky podsvícení svítí a někdy nesvítí vůbec. Myslíte, že by si s tím nějaký hodinář poradil,nebo jak mě bylo řečeno u jednoho hodináře u nás, že u Timexu pokuď něco odejde na strojku, tak se většinou mění celý strojek. Díky za radu :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 minutami, worel napsal:

Ahoj mám tyto Timex Expedition po tátovi a chtěl bych se zeptat na jejich indiglo. Někdy po stisknutí korunky podsvícení svítí a někdy nesvítí vůbec. Myslíte, že by si s tím nějaký hodinář poradil,nebo jak mě bylo řečeno u jednoho hodináře u nás, že u Timexu pokuď něco odejde na strojku, tak se většinou mění celý strojek. Díky za radu :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Baterie je nová. 

Odkaz ke komentáři

to jsem tu kdysi popisoval, mám obdobný model, nešly a řešilo se kompletní výměnou. Ale tam je ten Indiglo ciferník se svítící funkcí součástí, integrován ke strojku. Když to tedy nedělá dobrotu, je to celé na výměnu. Záleží ale na chuti do toho jít a na ceně. Před asi 10 lety za 1200/1300 Kč. Nic moc, ale je to Indiglo. Dnes jistě více.

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, eloga napsal:

to jsem tu kdysi popisoval, mám obdobný model, nešly a řešilo se kompletní výměnou. Ale tam je ten Indiglo ciferník se svítící funkcí součástí, integrován ke strojku. Když to tedy nedělá dobrotu, je to celé na výměnu. Záleží ale na chuti do toho jít a na ceně. Před asi 10 lety za 1200/1300 Kč. Nic moc, ale je to Indiglo. Dnes jistě více.

Ok díky za info a názor. Jde o to jestli se to vyplatí, když jinak normálně fungují. Každopádně indiglo k Timexům patří 🤔😶

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...