Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé, jsem již unaven bojem s lidskou demencí. Posledním hřebíčkem do rakve byla SZ, do které jeden nechytrý bývalý člen na obranu ruských hodinek vkopíroval toto:

Snmekobrazovky_7-7-2025_94617_www.google_com.jpeg.d668c3492be88fb4e59267b228415e5b.jpeg

Nemám opravdu již sil diskutovat s lidmi, kteří mi posílají tohle:

"Berte, běž do prdele s tím svým názorem. Hodinky jsou hodinky a rusové je budou vyrábět i když se ti to nebude líbit. A jsi jim u prdele, ani o tobě nevědí. Čus Bus. "

I když dostanou odpověď, ze které se poserou:

Ladislave, na Chronomag jsi se pokusil vyvěsit tento příspěvek: "Berte, běž do prdele s tím svým názorem. Hodinky jsou hodinky a rusové je budou vyrábět i když se ti to nebude líbit. A jsi jim u prdele, ani o tobě nevědí. Čus Bus. "

Myslím, že, to od Tebe nebylo rozumné. Chronomag je můj, a já v něm zavedl pravidla, která se Ti mohou líbit, pak členem Chronomagu budeš, nebo se Ti líbit nebudou, a pak jím zkrátka nebuď. Nezasloužím si, abys mne urážlivě posílal do prdele.

Vím, jsi již stárnoucí osoba, a tak třeba tento neuvážený krok je známkou nastupující demence. Nevím. Namísto toho, abys dožíval klidného stáří v té panelákové díře ve Zbirohu, píšeš takovéto nejapnosti.

Představ si, že, takhle vymýšlíš další sprosťárničku, celého Tě to rozpumpuje, upadneš, a zlomíš si nohu v krčku. Budeš se špatně hojit, a Tvůj život půjde pomalu do kopru.

Uznej, stojí Ti to za to?

Příště, než něco napíšeš, zauvažuj.

roBERT

Ono posrání zde:

Roberte,

omlouvám se a prosím o přijetí mé omluvy. Nezachoval jsem se správně a je mi TO líto.

Přeji Ti hezký večer.

S pozdravem  

Ladislav

Proto jsem se rozhodl ruskou sekci otevřít a ponechat na vás, uživatelích Chronomagu, jak se v této nelehké době budete chovat.

• Like 1
Odesláno

Né děkuji ! I přesto , že vlastním pár vintážních ruských  ( sovětských ) hodinek, toto vlákno nepotřebuji ! 

• Dát hlas 2
Odesláno

Proč by nemohlo být vlákno věnované ruským hodinkám? Stejně jako národ nemůže být debilní (zatímco toto hodnocení krouží nebezpečně blízko §355 TZ), tak ani hodinky jako stroj nenesou odpovědnost za místo svého vzniku. Hodinky jsou věc, mohou být dobré nebo špatné, originální nebo tuctové, zajímavé nebo nudné. Já ruské hodinky měl, stejnou referenci jako měl Remek a byly to jedny z nejhůř vyrobených hodinek, co jsem měl. Na ruskou strojírenskou produkci mám názor, ale přesto zde mohou vznikat zajímavé projekty, tak proč se nepodělit. A jak tu někdo napsal, když se do toho nebude motat politika, může to být přínosné.

• Like 4
  • Dát hlas 2
Odesláno

Milí priatelia . Ja som len obyčajný obdivovateľ koliesok s ručičkami , ktoré ukazujú čas . Aj keď tak trochu starinár . Beriem všetko trošku s nadhľadom . Či už pôvod , dobu vzniku , technické vymoženosti , použité materiály ....  Buď sa mi páčia a nosím ich , alebo sa mi nepáčia a nenosím ich . Samozrejme ak to ide od buka do buka , alebo to robí hlúposti , tak to ide preč . Rád sa vŕtam v nefunkčných časomierach a snažím sa im vdýchnuť nový život . Mám plné krabice nakúpených hodiniek , ktoré čakajú na reinkarnáciu . A 90 %  sú ruské . Prečo ? A prečo nie ?  Kúpil som len to , čo sa mi páči a čo aj budem nosiť . Myslím si , že nie som sám čo majú ruské hodinky . Ja osobne by som privítal , keby toto vlákno fungovalo . Či už ako priestor na inšpiráciu , technické poradenstvo , alebo len tak pre pokec . Toť môj osobný názor , ktorý sa môže ale aj nemusí páčiť ostatným .Však o tom je fórum - na vyjadrenie názoru . Len do toho naozaj netreba ťahať politiku a súčasnú situáciu . 

P.S. nebuďme taký úzkoprsí a predpojatí , však sú to len hodinky 😉

Odesláno

Žít a nechat žít.

Beru to jako s Čínskou sekcí, kdo bude chtít a bude to jeho zájem, bude tam chodit a koho to nezajímá, nemusí tam.

Předpokládám, že jsme dospělí lidé a víme, že jsme na hodinkovém fóru, tudíž ve vláknu Ruské hodinky řešíme JEN hodinky.

• Like 3
  • Dát hlas 3
Odesláno
před 5 minutami, Tikal napsal:

tudíž ve vláknu Ruské hodinky řešíme JEN hodinky.

👍

Odesláno

Já osobně jsem moc vděčný za znovuotevření, bez nich to tu bylo takový ... bez soli a aspoň podle mýho názoru neúplný. A ano, souhlasím: řešme jen ty hodinky. Své místo v hodinářském světě určitě pevně mají a také by i pouze v něm měli zůstat. Prostě řešit jenom hodinky. Kupříkladu já mám novou super zkušenost s dvěma novějšíma Amfibkama - asi tam šli nějak do sebe a už troje mi po koupačce v moři nereznou, vyzkoušeno. 🥳🥳🥳

Berte moc díky za znovuotevření! 🙏🙂🖐️

• Like 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...