Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nenosim na tele krome hodinek a odevu nic, ale dal jsem to potitko:-) Kdyz je vedro a dusno a jdu nejakej vejslap, neobejdu se bez nej. Mam vzdy dve sebou. Pac se mi hrozne poti celo. Driv jsem nosil okolo zapesti omotanej satek (vic nasaje) ale uz bych si pripadal moc divne.

Odesláno

Za normálních okolností nenosím krom hodinek nic. To se však mění, když usedám na motorku. Prsteny, řetězy na ruce a na krku, náušnice, stříbrem pobitý opasek, ozdoby na koních... celkem tak 1,50 kg. Ale to asi k chopperu patří. Pomine víkend a jsem zase normální...

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Ja na rukach nič len hodinky osobne ani nemam rad ked niekto nosi retiazky na rukach ale kaučukove pripadne kožene naramky sa mi moc pacia len cena niektorych sa vyrovna cene hodiniek s nejakou ETou a lacnejsie nevyzeraju tak dobre

A este sa mi aj celkom Paci LIVEStrong je to styl len som to este nevidel u nas v obchodoch alebo som sa asi iba nedíval pozorne

no ajtak najlepsie podla mna muž vyzera ked ma len hodinky čus bus

a ešte sa mi paci ze 75% hlasovalo Nič

Upraveno uživatelem cortes1990
Odesláno

Přesto, že jsem díky svému zaměstnání lehce zasažen metrosexualitou, můj názor je, že správný chlap by na rukou, kromě hodinek, nic nosit neměl. Když vidím pětikilové stříbrné řetězy, či jakékoliv "in" vymoženosti, dělá se mi zle :crying_anim02:

Návštěvník Tada
Odesláno
Přesto, že jsem díky svému zaměstnání lehce zasažen metrosexualitou, můj názor je, že správný chlap by na rukou, kromě hodinek, nic nosit neměl. Když vidím pětikilové stříbrné řetězy, či jakékoliv "in" vymoženosti, dělá se mi zle :crying_anim02:

Ámen :)

• po měsících...
Odesláno

Na pravé ruce většinou hodinky (v levé sekyru,kladivo,zednickou lžíci etc.) Coby levoručka s tím mám občas problém

(jo a nebo alternativa v kapsičce kapesní) :)

Odesláno
naramek LIVESTRONG :rolleyes:

LIVESTRONG se nosí na levé ruce, blíže k srdci.

Hodinky taky na levé ruce, aspoň u praváků.

Občas se to tam na té levé ruce divně plete .-) (mmt je LIVESTRONG roztrhnutej... což mne mrzí, dost jsme toho spolu prožili... a taky to byl dárek, co potěšil, kvůli okolnostem...)

Odesláno
Co si tim smajlíkem chtěl říct?

Ze by to, co svymi prispevky v hromade dalsich, uz davno spicich, vlaken..?

Volne bych to interpretoval asi jako "Kuciiii, teste se - budou tu za chvili k mani supr dupr Primky v NOS stavu. Teda, s trochu sisatou korunkou. A se 100% originalnim hi-tech strojkem zn. Quartz (napsano pod baterii) - PLNE AUTOMATICKE, JIZ ZADNE NATAHOVANI!" :worried_anim:

Odesláno
:sleeping_03anim:

Hele, uz jen tohle ozivovani pul roku starych vlaken me trosku stve, ale to ze do nich nenapises ani zadnej nazor to je naprosto debilni.. Pokud ti jde pouze o nahoneni 50ti kusu nepocitej, ze se ti prodejni prispevek v prodeji zobrazi, ale pocitat muzes s nejakym banem..

Pokud si chces normalne povidat o hodinkach tak je tu prostoru dost, ale ne takhle.. diky za pochopeni

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...