Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Co si myslet o avantgardním kyklopu s podivným oválem, nevýraznými ručkami a pidi-héliákem... Hujer se mi designově vzdaluje rok od roku více. Ruší retromodely a dělá... ..."toto"... (???)

post-2237-1236507003.jpg

post-2237-1236507012.jpg

post-2237-1236507020.jpg

post-2237-1236507028.jpg

Upraveno uživatelem PhoeniX
Odesláno (upraveno)

Datum na devitce s kyklopem tomuhle dilu nasadilo korunu :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem cody
Odesláno

Tady je to podle mého celé špatně. Pouzdro OK, ale luneta katastrofa. Čas jde měřit jen po pěti minutách, navíc za pomocí nějakých šroubků. Dále, vroubkovaný číselník, nesmyslný ovál s označením WR, nevýrazná hodinová a - co potom - minutová ručka, sekundová je naopak dobrá. Pokud použili tuto sekundovku, minutovka měla být plongeur a celé hodinky by dostaly šmrnc.

Odesláno (upraveno)

Rucky jsou ok, zvlast vterinovka.. ale nesnasim lupu na jakychkoliv hodinkach a taky se mi nelibi to okrouhle rozdeleni ciferniku.. Celkove ne.

Upraveno uživatelem JanBeles
Návštěvník Snow
Odesláno

Stojej za hovno celkově :thumbsdown_anim: . Obzvláště teď, když jsem mohl porovnat s codyho Tag Heuer Aquaracery Aquagraphy.

Odesláno
  Snow napsal:
Stojej za hovno celkově :thumbsdown_anim: . Obzvláště teď, když jsem mohl porovnat s codyho Tag Heuer Aquaracery Aquagraphy.

No jo, to dokonce vypadá, že je dělal někdo jiný. Opak je BOHUŽEL pravdou.

Odesláno

Sme strasni, furt len ohovarame :) a pri tom su to urcite skvele hodinky..... maju vsetko co maju moderne hodinky mat ... spustu poutovuch napisov, cool vycackanu lunetu, za ktorej zahybmi sa bude drzat spusta sajrajtu, nepostradatelny heliovy ventil a uchytenie remena urcite tak prepracovane ze ziaden iny remen nez originalny tam urcite nepasuje (sudim podla tej kovovej veci na konci gumoveho tahu) a korunu originality tomu nasadzuje neotrele umiestneny datum :) skoda ze asi nemaju priehlad inak by som na ne uz zacal setrit. :(

• po měsíci...
Odesláno
  PhoeniX napsal:
Nějaké nové foto... Zaujal mě rotor, patrně se tím chtějí odlišit od konkurence. Aplikují to na stále více modelů.

S odstupem casu mi uz tak hrozne nepripadaji. Kyklop je muj problem kterej spoustu lidi mit nebude, to ze je datum na devitce cloveka ktery neni deformovan jako my taky stvat nebude (kdyz si je koupi), lunetu vetsina lidi taky nebude pouzivat. Ale ty rucky :sad01_anim: Meli bejt jakekoliv, ale vyrazne! Jinak fakt nevim proc vymejslej furt vetsi zverstva, kdyz maji ve spolecne minulosti takove krasne modely! Kdo to po nich sakra chce??

• po 3 týdnech...
Odesláno

Dnes jsem si je mohl prohlédnout naživo a oproti obrázkům to takovej průšvih není.Dokonce i ta datumovka na devítce tam pasuje.Jsem docela příjemně překvapen.Na gumě jsou celkem pěkný.Cena je ovšem značná.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...