pickahk Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 Zdravím, chci se zeptat jestli máte někde zkušenosti s těmito značkami?Nebo jaký máte na ně názor?
Onisan Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 Reklamní srágory kde platíš za značku kterou to nese... Příští rok vydají novou, úplně jinou edici a do té doby to také má a vydrží Kup si radši od nich kabelku... Na tu se alespoň dá zbalit kočka
pickahk Odesláno 8. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2009 Reklamní srágory kde platíš za značku kterou to nese... Příští rok vydají novou, úplně jinou edici a do té doby to také má a vydrží Kup si radši od nich kabelku... Na tu se alespoň dá zbalit kočka To je jasný no:D, ale cena v ČR se pohybuje od 10 000Kč do 25 000Kč (což mi fakt připadá cena jen za značku) a já můžu mít skoro všechny modely do max. 7000Kč tak to by už nebyla tak vyhozená investice:)
midloch Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 To je jasný no:D, ale cena v ČR se pohybuje od 10 000Kč do 25 000Kč (což mi fakt připadá cena jen za značku) a já můžu mít skoro všechny modely do max. 7000Kč tak to by už nebyla tak vyhozená investice:) Sorry, ale drahý je to aji za 2 litry, raději si za 3 litry kup Orienty s automatickým nátahem, než tydlencty ... ukazatele času.
PhoeniX Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 To je jasný no:D, ale cena v ČR se pohybuje od 10 000Kč do 25 000Kč (což mi fakt připadá cena jen za značku) a já můžu mít skoro všechny modely do max. 7000Kč tak to by už nebyla tak vyhozená investice:) Z mého pohledu 7000 CZK za takový drek jsou vyhozené peníze.
jacob Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 Mám Dolce&Gabbana asi dvě trika, ale do hodinek bych nešel. V ČR jsou naprosto strašné ceny, na Ebay koupíš ty hodinky v přepočtu za 6-8tis. KČ, ale stejně je to jen značka.
Onisan Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 To je jasný no:D, ale cena v ČR se pohybuje od 10 000Kč do 25 000Kč (což mi fakt připadá cena jen za značku) a já můžu mít skoro všechny modely do max. 7000Kč tak to by už nebyla tak vyhozená investice:) ani zadarmo.... Nebo chceš vypadat jako metrosexuál co má na ruce Gabana a pod jeansama Emporio tanga Boss? Ale vážně: Leda zadarmo, za prachy jako je 7 OOO Kč už seženeš hodinky které jsou hodinkami...
Toci Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 Drahý je to zadarmo a ještě k tomu je to hnus fialovej.
pickahk Odesláno 8. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2009 ani zadarmo.... Nebo chceš vypadat jako metrosexuál co má na ruce Gabana a pod jeansama Emporio tanga Boss? Ale vážně: Leda zadarmo, za prachy jako je 7 OOO Kč už seženeš hodinky které jsou hodinkami... :Dno to právě nechcu:D tak doporučil bys mi nějaké jiné značky v té cenové relaci?Jelikož co sem se třeba díval na e-shopech tak nic moc jen ty Armani a Dolce mě oslovily:D.Doporučil bys mi teda něco?
vlabar Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 Osobně si myslím, že se tyto módní značky pouští do segmentu v kterém se degradují. Nejde jen o znalce hodinařiny a v uvozovkách zasvěcené co se jen pousmějí ? Dát peníze za podobné značky je dle mého velmi špatný nápad.
vlabar Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 :Dno to právě nechcu:D tak doporučil bys mi nějaké jiné značky v té cenové relaci?Jelikož co sem se třeba díval na e-shopech tak nic moc jen ty Armani a Dolce mě oslovily:D.Doporučil bys mi teda něco? Jen nic módního! Šel bych do značek co se hodinkami zabývají, tedy firmy s hodinářskou historií ? Není nic trapnějšího než vidět managera s hodinkami Hugo Boss a podobně
kejklik Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 Včera při nákupním kolečku v shopping parku jsem zkouknul hlavně tzv. hodinářství a jediné mechaniky byly Hugo Boss za 16 resp. 18 kKč. Obé s průhlednými zády, v obou číňan automat s lisovanými ženevskými pruhy. Pokud chce někdo vypadat jako Klimeš s krokodýlíma botama a velkou hodinárnou na zápěstí, má velkou možnost uspět. Čas to bude v naprosté většině případů ukazovat velice přesně až do doby, než přestanou být módní a ještě z toho budou pipinkám vlhnout tanga..
sibirnaya Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 a jeste ti zbyde na prima Dolce opasek ladici k hodinkam...
skalis Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 a jeste ti zbyde na prima Dolce opasek ladici k hodinkam... Tak to je fakt nevkus... Nakombinovat sroubovaci dekl na korunku z potapek, "diamanty" posete zlate pouzdro s bilym remenem a la krokodyl se cvocky jako u pilotek s hypersupermega jet-set fontem na ciferaku, to chce vazne zaludek. A dat si tohle veledilo na ruku chce jeste vetsi...
hufnor Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 Abychom si tu jenom nedelali z newbieho prcu obrazkama ohyzdnych oblingblinkanych budiku, mohl by jsi sem, pickahk, dat par foto hodinek, ktere te vzhledove zaujaly a zdejsi osazenstvo by ti pak mohlo treba fundovane poradit nejaky podobny model, ovsem od trochu hodinkovejsi znacky.
pickahk Odesláno 9. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2009 Abychom si tu jenom nedelali z newbieho prcu obrazkama ohyzdnych oblingblinkanych budiku, mohl by jsi sem, pickahk, dat par foto hodinek, ktere te vzhledove zaujaly a zdejsi osazenstvo by ti pak mohlo treba fundovane poradit nejaky podobny model, ovsem od trochu hodinkovejsi znacky. Tak tedy co jsem se tak díval tak mě zaujaly tyto hodinky: -CITIZEN Eco-Drive ATO360-50L -Citizen Promaster Nighthawk BJ7010-16F -Citizen AP1018-59A asi tyto 3 modely, ale vesměs jsou všechny krásné :D Myslíte, že dobrá volba?Nebo jiné?Poraďte?Dík:)
Toci Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Odesláno 9. března 2009 Svůj vkus si ukázal, ještě napiš kolik do toho chceš hodit a určitě zde dostaneš dobrou radu. Hodinky Armani opravdu neber, tak si kup pouze něco na sebe.
klaucz Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 Tak tedy co jsem se tak díval tak mě zaujaly tyto hodinky: -CITIZEN Eco-Drive ATO360-50L -Citizen Promaster Nighthawk BJ7010-16F -Citizen AP1018-59A asi tyto 3 modely, ale vesměs jsou všechny krásné :D Myslíte, že dobrá volba?Nebo jiné?Poraďte?Dík:) DO 6000,- KČ DOBRÁ VOLBA, na žívo budou asi nejlepší ty BJ7010 / jediné Promastery z těchto třech /.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se