vraby Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Zdravím Za 4 měsíce mi bude 55 a chtěl bych si splinit svůj sen. Jsou to hodinky Omega. Rozhodoval jsem se mezi Seamastery 300 a Planet Ocean. Volba padla na PO Black. A ted to nejdůležitější,kde pořídit za co nejpříznivější cenu? V ČR jsou za 196 400 a na chrono24 se daji pořídit od 143 000. Je to pro mě mraky peněz a nerad bych udělal nějakou botu. Prosím o váše názory a postřehy. Díky Pavel 1
Campino Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Neviem ako zvyšok členov, ale ja mám z Ch24 u overených predajcov len pozitívnu skúsenosť aj v cenách hodiniek okolo 5k €. Treba popozerať recenzie a rozhodnúť sa. Osobne by som sa toho nebál, ale to som ja 2
FantasticFabio Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Tak to je super dárek …. Chlapi sobě! Já osobně , poptat svůj model u AD v DE a rovnou se zeptat na Ermäßigung. Záleží jak daleko to máš do DE , ale jistě bych tam zajel , určitě aspoň ne Vánoční trhy do ….. nevim kam…. Je to až z 4 měsíce …. Myslím že Regensburg by mohl stačit ….. to je můj názor pro Chrono24 …. Myslím že kvůli takové kráse nemusíš umět ani D … ovšem jestli ti tady v CZ vyjdou s cenou vstříc , to nevím , pokud ano , tak u nás. Ještě poptám u známých a pak se ozvu. Není kam spěchat.
Campino Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna (upraveno) Ešte dokončím, keď z Ch24 tak jednoznačne nové s plnou zárukou, nie (ako nové a nenosené), kúpa cez zverenecký servis. Inak pozri prípadne nemeckú šedivku Horando, mávajú tiež na Omegu celkom fajn ceny a okrem toho kamenný obchod, kam si môžeš hodinky ísť aj vyzdvihnúť. Takže veľa zdaru ti prajem Upraveno 14. srpna uživatelem Campino
vraby Odesláno 14. srpna Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna Díky Na chrono24 už jsem jednou bral a vše ok. Koukal jsem na Horando a cena cca jako na chrono. FF kde u vás? Ozvi se.
FantasticFabio Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna před 1 minutou, vraby napsal: Díky Na chrono24 už jsem jednou bral a vše ok. Koukal jsem na Horando a cena cca jako na chrono. FF kde u vás? Ozvi se. Jihozápad …. Klatovsko ….. směr Cham a pak Regensburg ….
juk Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Řeším stejný "problém" tak budu rád za další informace, jak se nákup vyvíjí.
Radek Cigi Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna před 23 hodinami, vraby napsal: Zdravím Za 4 měsíce mi bude 55 a chtěl bych si splinit svůj sen. Jsou to hodinky Omega. Rozhodoval jsem se mezi Seamastery 300 a Planet Ocean. Volba padla na PO Black. A ted to nejdůležitější,kde pořídit za co nejpříznivější cenu? V ČR jsou za 196 400 a na chrono24 se daji pořídit od 143 000. Je to pro mě mraky peněz a nerad bych udělal nějakou botu. Prosím o váše názory a postřehy. Díky Pavel Skvělá volba! Přeji Ti, aby to dobře dopadlo.
Danjel88 Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Chrono24 se neboj, ale prověřuj než nakoupíš, sleduj recenze a recenzenty.
vraby Odesláno 16. srpna Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna Díky pánové Zatim to vypadá na Chrono24 ,Německo ,cz ,Itálie a Španělsko prodejce . 1
watch_addict Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Ahoj, souhlasím s tím, co zde píšou ostatní členové. Když jsem kupoval svoje první "lepší" hodinky (Omega Seamaster Diver 300m), taky jsem přemýšlel, jestli využít lokální AD a nebo nakoupit na CH24 a výrazně lepší cenu. Nakonec jsem sáhl po prodejci na Chrono24 a ušetřil jsem cca 40 000 oproti českému AD. Doporučuju ale hodně číst recenze prodejců. Místo 3. týdnů jsem na hodinky čekal 2 měsíce. Nicméně za tu cenu mohu zpětně říct, že se to vyplatilo. Watch_addict
FantasticFabio Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna V 14. 8. 2025 v 19:27, FantasticFabio napsal: Jihozápad …. Klatovsko ….. směr Cham a pak Regensburg …. Až budu v práci , teprve zjistím víc! Pak se zase ozvu do vlákna.
vraby Odesláno 17. srpna Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna před 4 hodinami, FantasticFabio napsal: Až budu v práci , teprve zjistím víc! Pak se zase ozvu do vlákna. dobře děkuji.
paya01 Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Mrkni na prodejce Uhrinstinkt. Prodávají přes Chrono a ve Schwabachu (u Norimberku) mají kancelář, kde umějí zařídit osobní odběr... 1
EpsteinBarr Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Pridam aj ja nazor. Spolocne nakupy moje + kamos, chrono24, vzdy u jedneho predajcu. Omega AT, AT Sedna, Omega PO titan, Omega AT Worldtimer. Doteraz (posledny nakup bol na prelome rokov) vzdy 100% spokojnost.
vraby Odesláno 26. srpna Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal: Pridam aj ja nazor. Spolocne nakupy moje + kamos, chrono24, vzdy u jedneho predajcu. Omega AT, AT Sedna, Omega PO titan, Omega AT Worldtimer. Doteraz (posledny nakup bol na prelome rokov) vzdy 100% spokojnost. Ahoj Můžeš doporučit prodejce děkuji .
FantasticFabio Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna V 17. 8. 2025 v 12:57, FantasticFabio napsal: Až budu v práci , teprve zjistím víc! Pak se zase ozvu do vlákna. Tak kolega komunikoval s Bucherer Nürnberg , který je na Kaiser Str 12 , Omega Store …. Pokusím se o link. On si nakonec koupil TAG Heuery …. Takže z Omega sešlo …. Byť mu dávali slevu . Je to už rok zpátky. Takže zkusit napsat zdvořilostní email a pak by se vidělo.
FantasticFabio Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Link mi nejde vložit, tak sem šel přes Omega Store a vybral sem DE , Nürnberg a tam mi vyskočil ten Bucherer
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se