Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kde to píšou o těch rozdílech mezi Evropou a Usa velikostí?

Jak dlouho to trvá od objednání?

Díky

Odzkoušel jsem 501 v českém kšeftu a byla mi 40 relativně fest a 42 normálně. Jinak nosím velikost 38 - třeba Wrangler koupený v NDR. Objednal jsem 42 z USA a jsou mi relativně fest. Nohavice při výšce 190 cm a objednané délce 34" mi žena zkracovala o cca 5 cm. Platba PayPalem a dodání včetně pauzy na české poště Praha 120 do 14-ti dnů. Vyplatí se objednat 2 kousky. Poštovné je stejné, dvoje jeans jsou srolované v pevné bublinaté obálce, takže poslední dodávka proběhla i bez DPH.
  • Odpovědi 251
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Před dvěma týdny jsem ujel na euforicke vlně slev ve Van Graff na vaclavskym václaváku. koupil jsem 511 a nějak se nemůžem skamarádit. furt nemuzu opustit starší boss orange i když jsem si je v práci zakydal od barev. ls dělají nějaký tenký nohavice.

Upraveno uživatelem taurus
Odesláno (upraveno)

ok kejklík, díky za odpověď.

tak mě napadlo, jestli si za těch 14 dní nestihl dobře pojíst..

Asi to prubnu na jednom kuse, kdyby nevyšla velikost. Objednám tu samou velikost jako jsem prubl v obchodě a uvidím.

S nakupováním přes Paypal jsem negramota, takže to aspoň vyzkouším.

Upraveno uživatelem p3k
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Takže moje pozitivní zkušensto s http://www.bargainsavenue.com/

Po objednání jsem měl rifle za třináct dní doma. Bez zdanění (to může být náhoda) a velikost seděla s tou kterou jsem si zkusil v obchodě na kousku za skoro dvojnásobnou cenu.

• po 2 týdnech...
Odesláno

ahoj...

ktory model si kupoval? cize ti sedela velkost europka?

hore sa tvrdi ze cislovanie je rozdielne....hmm

rozmyslam nad kaufom taky, necem sa seknut..dik.

včera jsem si na bargainsavenue objednával druhou várku a přitom jsem si všiml, že uvádějí i různé detaily v centimetrech - ale koukal jsem jen na 501, tak nevím zda to mají všude

u těch shrink to fit myslím píšou o kolik se to srazí nebo co..

ale kupuju preshrunk a tam to snad nehrozí

Odesláno

mám od nich taky 501 a objednal jsem je v té velikosti co mi seděla v obchodě a je to v poho

Odesláno

bargainsavenue muzu jedine doporucit, levisky jsem napoprve objednaval dle tabulek na internetu a sedi... dobre :) jen je nutne si dat pozor na strihy jednotlivych typy, ty delaji nejvice

Odesláno

bargainsavenue muzu jedine doporucit, levisky jsem napoprve objednaval dle tabulek na internetu a sedi... dobre :) jen je nutne si dat pozor na strihy jednotlivych typy, ty delaji nejvice

Zapínání je asi na knoflle, nebo se mýlím?
Odesláno

Kdo si vzpomíná na slavné, dnes už neviděné SUPER RIFLE? Své první jsem měl v desíti letech. Měly dokonalý střízlivý, klasický střih a žádné jiné gatě (kromě štrausek) se jim už nikdy nevyrovnaly.

Odesláno

Chlapi, když si někdo budete objednávat na bargainsavenue mohli by jste mě taky jedny gatě přiobjednat na zkoušku ? Jsem totiž zahraničně e-shopový negramor :) a nevyznám se v platbách pay pal.

Když tak SZ.

Odesláno

Kdo si vzpomíná na slavné, dnes už neviděné SUPER RIFLE? Své první jsem měl v desíti letech. Měly dokonalý střízlivý, klasický střih a žádné jiné gatě (kromě štrausek) se jim už nikdy nevyrovnaly.

ono tych znaciek roznych "džínov" bolo v tuzexe kopec a nejako sa to vytratilo

Odesláno (upraveno)

ono tych znaciek roznych "džínov" bolo v tuzexe kopec a nejako sa to vytratilo

V 80tých letech "letěly" mezi holkama Páče (už nevím jak se to psalo). Která neměla pače jako by nebyla :) . A v pražským KOVO se na ně stály fronty celou noc. Upraveno uživatelem jirka404
Odesláno

nj..pisalo sa to Pace -)..btw Super Rifle som nosil aj galoty aj bundu...z vyberu tej doby boli naj asi -). Sem tam Wildcaty ale tie velmi rychlo bledli aj ked do nadhernej farby. Btw vedel by niekdo okomentovat sucastnu kvalitu rifli Wrangler? Myslim ku porovnaniu s Levi s. Dik.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...