Prochy68 Odesláno 27. září 2025 Nahlásit Odesláno 27. září 2025 Nedaří se mi lajkovat, viz hláška. Platforma android i ios, prohlížeč Chrome, tapatalk. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 27. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2025 Tak doplním, vypada to, že je omezený počet lajku, kdy někde odeberu, mužu zase jeden pridat. Je nějaký limit na den, případně celkove?
Prochy68 Odesláno 27. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2025 Za dnešek jsem jich určitě nějak velké množství nedal, takže bych to spíš tipnul na nějaky delší interval.
Prochy68 Odesláno 27. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2025 Hlásím, že už mi to opět funguje.
Jeronimo Odesláno 27. září 2025 Nahlásit Odesláno 27. září 2025 Mně se to stalo loni při hlasování do kalendáře. Myslím, že max. bylo 50 lajků za 24h. Tím jsou možná maličko znevýhodněny fotky které jsou přidány později. Než jsem se k nim dostal, tak už jsem měl vystříleno.
Bert Odesláno 27. září 2025 Nahlásit Odesláno 27. září 2025 před 8 minutami, Prochy68 napsal: Hlásím, že už mi to opět funguje. Čímž jsi mne pěkně nasral .... Vysvětlím: potřebuji "like zablokovaného" uživatele na test. Borci, něco jsem našel, něco jsem změnil. Číslice 48 byla mnou změněna na hodnotu 100. Tak snad. Prochy, lajkuj a podávej zprávy! Díky.
Prochy68 Odesláno 27. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2025 před 5 minutami, Bert napsal: Čímž jsi mne pěkně nasral .... Vysvětlím: potřebuji "like zablokovaného" uživatele na test. Borci, něco jsem našel, něco jsem změnil. Číslice 48 byla mnou změněna na hodnotu 100. Tak snad. Prochy, lajkuj a podávej zprávy! Díky. Dělám co muzu
Prochy68 Odesláno 27. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2025 před 13 minutami, Jeronimo napsal: Mně se to stalo loni při hlasování do kalendáře. Myslím, že max. bylo 50 lajků za 24h. Tím jsou možná maličko znevýhodněny fotky které jsou přidány později. Než jsem se k nim dostal, tak už jsem měl vystříleno. Ne, to mi nerikej, že jsem až takhle postizenej 2
Jehlan Odesláno 28. září 2025 Nahlásit Odesláno 28. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se