Prochy68 Posted September 27 Report Posted September 27 Nedaří se mi lajkovat, viz hláška. Platforma android i ios, prohlížeč Chrome, tapatalk. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Prochy68 Posted September 27 Author Report Posted September 27 Tak doplním, vypada to, že je omezený počet lajku, kdy někde odeberu, mužu zase jeden pridat. Je nějaký limit na den, případně celkove?
Prochy68 Posted September 27 Author Report Posted September 27 Za dnešek jsem jich určitě nějak velké množství nedal, takže bych to spíš tipnul na nějaky delší interval.
Jeronimo Posted September 27 Report Posted September 27 Mně se to stalo loni při hlasování do kalendáře. Myslím, že max. bylo 50 lajků za 24h. Tím jsou možná maličko znevýhodněny fotky které jsou přidány později. Než jsem se k nim dostal, tak už jsem měl vystříleno.
Bert Posted September 27 Report Posted September 27 před 8 minutami, Prochy68 napsal: Hlásím, že už mi to opět funguje. Čímž jsi mne pěkně nasral .... Vysvětlím: potřebuji "like zablokovaného" uživatele na test. Borci, něco jsem našel, něco jsem změnil. Číslice 48 byla mnou změněna na hodnotu 100. Tak snad. Prochy, lajkuj a podávej zprávy! Díky.
Prochy68 Posted September 27 Author Report Posted September 27 před 5 minutami, Bert napsal: Čímž jsi mne pěkně nasral .... Vysvětlím: potřebuji "like zablokovaného" uživatele na test. Borci, něco jsem našel, něco jsem změnil. Číslice 48 byla mnou změněna na hodnotu 100. Tak snad. Prochy, lajkuj a podávej zprávy! Díky. Dělám co muzu
Prochy68 Posted September 27 Author Report Posted September 27 před 13 minutami, Jeronimo napsal: Mně se to stalo loni při hlasování do kalendáře. Myslím, že max. bylo 50 lajků za 24h. Tím jsou možná maličko znevýhodněny fotky které jsou přidány později. Než jsem se k nim dostal, tak už jsem měl vystříleno. Ne, to mi nerikej, že jsem až takhle postizenej 2
Jehlan Posted September 28 Report Posted September 28 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts