Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nedaří se mi lajkovat, viz hláška. Platforma android i ios, prohlížeč Chrome, tapatalk.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Tak doplním, vypada to, že je omezený počet lajku, kdy někde odeberu, mužu zase jeden pridat. Je nějaký limit na den, případně celkove? 

Posted

Za dnešek jsem jich určitě nějak velké množství nedal, takže bych to spíš tipnul na nějaky delší interval.

Posted

Mně se to stalo loni při hlasování do kalendáře. Myslím, že max. bylo 50 lajků za 24h. Tím jsou možná maličko znevýhodněny fotky které jsou přidány později. Než jsem se k nim dostal, tak už jsem měl vystříleno. 

Posted
před 8 minutami, Prochy68 napsal:

Hlásím, že už mi to opět funguje.

Čímž jsi mne pěkně nasral .... 🙂 

Vysvětlím: potřebuji "like zablokovaného" uživatele na test. Borci, něco jsem našel, něco jsem změnil. Číslice 48 byla mnou změněna na hodnotu 100. Tak snad. Prochy, lajkuj a podávej zprávy! Díky.

Posted
před 5 minutami, Bert napsal:

Čímž jsi mne pěkně nasral .... 🙂 

Vysvětlím: potřebuji "like zablokovaného" uživatele na test. Borci, něco jsem našel, něco jsem změnil. Číslice 48 byla mnou změněna na hodnotu 100. Tak snad. Prochy, lajkuj a podávej zprávy! Díky.

Dělám co muzu 😀

Posted
před 13 minutami, Jeronimo napsal:

Mně se to stalo loni při hlasování do kalendáře. Myslím, že max. bylo 50 lajků za 24h. Tím jsou možná maličko znevýhodněny fotky které jsou přidány později. Než jsem se k nim dostal, tak už jsem měl vystříleno. 

Ne, to mi nerikej, že jsem až takhle postizenej 😅

• Haha 2