vikhra Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 Když oranžové, tak oranžové........sorry . http://www.aukro.cz/show_item.php?item=581737404
kenny63 Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale nejspíš bych se na to vys**l, došetřil a koupil si moje zamilované Glycine nejradši kombi variantu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. anebo oranžádu bez kompromisů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Se nemůžu nikde dopátrat, kolik mají v průměru ty oranžáády Glycine a nakolik by přišly.....
Radimk Odesláno 14. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2009 To Adam99. Jo, to sou zajímavý typy. nějaké bližší info- třeba ceny? Hlavně ty Nauticfish vypadají dóóst dobře..
Adam99 Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Odesláno 14. března 2009 (upraveno) To Adam99. Jo, to sou zajímavý typy. nějaké bližší info- třeba ceny? Hlavně ty Nauticfish vypadají dóóst dobře.. Nějaké jsou třeba zde , někdo tady z fóra je kupoval a myslím že byl spokojený, zkus pohledat, tuším že na ně dával i minirecenzi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. března 2009 uživatelem Adam99
Vit Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 http://www.doxa.ch/sub1000t_professional_de.htm Nebo http://www.doxa.ch/sub5000t_professional_de.htm A to jsem v pérdeli.. No, 2.000 Eur za Etu je celkem hodně.
Radimk Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2009 No jo... Ale neplatíš Etu, platíš " historii"
Návštěvník Snow Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 Se nemůžu nikde dopátrat, kolik mají v průměru ty oranžáády Glycine a nakolik by přišly..... Že se nedovedeš dopátrat průměru Lagunare, je více než smutné. Ono by totiž stačilo, podívat se na stránky Glycine. Je to asi příliš složité, tak Ti pomohu. Tady máš přímo odkaz na průměr Glycine, ceníková cena je 1920 CHF. Kdyby jsi zase něco o Glycinech hledal, tak adresa je http://www.glycine-watch.ch/
grakij Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 trochu Radimk : než si vybereš nějakou vyšší třídu můžeš si ty monstra ještě zoranžovět ;-) Dávám to sem, protože jsem je ještě snad na tomhle neviděl. Maximálně na nějakém oranžovém silikonu... viz. Flickr Za sebe bych si to na ruku asi nedal
Radimk Odesláno 17. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2009 No na Monstra chystám tady tohle: http://www.watch-band-center.com/watchstra...-Atlantis-.html Jsem domluvenej s Kubou, jak bude objednávat, dva mi přibere. Zatím mě opravdu nic " oranžovýho" nenedchlo. No vlastně ty Nauticfish jo ale za ty peňúze je to trochu mimo určení. Chci se vyhnout barevným lunetám, prostě ocelová přírodní barva mi přijde k té oranžové nejlepší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 (upraveno) to Radimk - dost dlouho jsem hledal hodinky, které by měly být podle zadání a nedařilo se mi. Až dnes jsem si vzpomněl na LÜM-TEC, v sérii M automat je model M16. Má sice černý číselník, ale možná by se dalo s Pe3xxx dohodnout na oranžovém. Je to sice křeč, ale snad by se našlo i víc zájemců a pak by se to mohlo povést. Koukal jsem i cenu, tam by byl asi další problém, standartní listka je vysoká (735$), ale s rezervací už skousnutelných 535$. V současné době se na fóru tvoří nejméně jedna l.e., možná by mohla vzniknout i od LÜM-TECu. Bohužel to je jen čirá teorie, takže se omlouvám dopředu. Edit - odkaz LÜM-TEC Upraveno 17. března 2009 uživatelem Snow
Radimk Odesláno 17. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2009 To Snow: hele dnes mám drába za zády ( mangelku) ale jak se uvolním do útočné třetiny projdu si ty Amíky ať uvidím co jsou zač. moc sem je tu nesledoval. kluci na slovensku jim dělají nějaké zastoupení, tady ukazujou nějaký ruský vojenský strojky... na začátek trochu divočina, ale uvidíme
Návštěvník Snow Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 (upraveno) To Snow: hele dnes mám drába za zády ( mangelku) ale jak se uvolním do útočné třetiny projdu si ty Amíky ať uvidím co jsou zač. moc sem je tu nesledoval. kluci na slovensku jim dělají nějaké zastoupení, tady ukazujou nějaký ruský vojenský strojky... na začátek trochu divočina, ale uvidíme Já o tom vím taky hovno, vlákno nesleduju vůbec neb mě LÜM-TEC neberou, ale upozornil mě New X-Bob, tak jsem nahlédl a vzpomněl si na Tebe a Tvou anabázi. Edit - dívám se na Limes, které Ti doporučil Emil. Dobrý nápad, značka solidní a některé hodinky jsou fajn, všiml jsem si, že některým kolegům příliš nesedí název firmy, ale to by snad až tak nevadilo. Určitě to je rozumnější než moje pitomina. Upraveno 17. března 2009 uživatelem Snow
kenny63 Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 (upraveno) Že se nedovedeš dopátrat průměru Lagunare, je více než smutné. Ono by totiž stačilo, podívat se na stránky Glycine. Je to asi příliš složité, tak Ti pomohu. Tady máš přímo odkaz na průměr Glycine, ceníková cena je 1920 CHF. Kdyby jsi zase něco o Glycinech hledal, tak adresa je http://www.glycine-watch.ch/ Mr. SNOW Mistře,jestli tě to dělá potíž,nebo máš problém se převalit z boku na bok a stručně a jasně odpovědět tak to přehlídni a neřeš to. Na kydy pidy nejsem zvědavej.......Já si poradím,nicméně představ si, že mne napadlo najít si stránky a podívat se taky, ...........ale když nemám páru jaký to je druh hodinek protože jsem z jiného oboru, tak jsem nevěděl, kde mám asi hledat!!!!!... Smozřejmě, že samostudiem jsem si již dávno tuto info sehnal,nicméně jsem si myslel,že to bude rychlejší když se zeptám.Bohužel jsem nepředpokládal, že některým jedincům to bude činit až tak velkou ztrátu času a vyosení se ze standartní polohy.......Jsem ale rád, že jsou zde i jiní, kteří zbytečně neplkaj a poradí hned.....Jim mé díky.Takže se Vám nezkonale omlouvám za způsobené potíže Váženej "MISTŘE". Jsem rád, že mne nedělá potíž Tě napsat.. Upraveno 17. března 2009 uživatelem kenny63
Návštěvník Snow Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 Že se nedovedeš dopátrat průměru Lagunare, je více než smutné. Ono by totiž stačilo, podívat se na stránky Glycine. Je to asi příliš složité, tak Ti pomohu. Tady máš přímo odkaz na průměr Glycine, ceníková cena je 1920 CHF. Kdyby jsi zase něco o Glycinech hledal, tak adresa je http://www.glycine-watch.ch/ Mr. SNOW Mistře,jestli tě to dělá potíž,nebo máš problém se převalit z boku na bok a stručně a jasně odpovědět tak to přehlídni a neřeš to. Na kydy pidy nejsem zvědavej.......Já si poradím,nicméně představ si, že mne napadlo najít si stránky a podívat se taky, ...........ale když nemám páru jaký to je druh hodinek protože jsem z jiného oboru, tak jsem nevěděl, kde mám asi hledat!!!!!... Smozřejmě, že samostudiem jsem si již dávno tuto info sehnal,nicméně jsem si myslel,že to bude rychlejší když se zeptám.Bohužel jsem nepředpokládal, že některým jedincům to bude činit až tak velkou ztrátu času a vyosení se ze standartní polohy.......Jsem ale rád, že jsou zde i jiní, kteří zbytečně neplkaj a poradí hned.....Jim mé díky.Takže se Vám nezkonale omlouvám za způsobené potíže Váženej "MISTŘE". Jsem rád, že mne nedělá potíž Tě napsat.. Mám takový nejasný pocit, že jsem Ti odpověděl a informace pomocí odkazů poskytl. Budeš-li komunikovat stejným způsobem i s jinými členy, už teď si můžeš být jistý, že příště ani ten odkaz nedostaneš.
Návštěvník Kamil Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 Mr. SNOW Mistře,jestli tě to dělá potíž,nebo máš problém se převalit z boku na bok a stručně a jasně odpovědět tak to přehlídni a neřeš to. Na kydy pidy nejsem zvědavej.......Já si poradím,nicméně představ si, že mne napadlo najít si stránky a podívat se taky, ...........ale když nemám páru jaký to je druh hodinek protože jsem z jiného oboru, tak jsem nevěděl, kde mám asi hledat!!!!!... Smozřejmě, že samostudiem jsem si již dávno tuto info sehnal,nicméně jsem si myslel,že to bude rychlejší když se zeptám.Bohužel jsem nepředpokládal, že některým jedincům to bude činit až tak velkou ztrátu času a vyosení se ze standartní polohy.......Jsem ale rád, že jsou zde i jiní, kteří zbytečně neplkaj a poradí hned.....Jim mé díky.Takže se Vám nezkonale omlouvám za způsobené potíže Váženej "MISTŘE". Jsem rád, že mne nedělá potíž Tě napsat.. Nepřeháníš to trochu? Snow ti jasně odpověděl a ty se do něj ještě navážíš. Na to, že jseš tu za 14 dní týden, si docela dovoluješ. Kdyby ses sám "vyosil ze standardní polohy" a podíval se na stránky, na které jsi dostal odkaz. Nevíš co je to za model? Ono to není na ciferníku napsané? Glycine Lagunare. Stačí tři kliknutí myší. A cenu ti taky napsal. A to nemluvím o gramatice a diakritice. Ty pláčou...
žabák Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Odesláno 18. března 2009 A co třeba něco DOXA-like, já vím, legenda je legenda, ale skoro dvaapůl kilo ďolíků jsou přece jen velký peníze. Sám bych o tom něco věděl. Možná by nebylo marný kouknout sem: http://www.zinexwatch.com/MANUFACTURING.html Modely diving pirate, nebo trimix vypadají dobře "vintage" a chystají tam na léto nějaké PVD kousky s oranžovým ciferníkem. Vzledem k tomu, že je to malá manufakturka, určitě by nebyl problém se domluvit na tom, aby přehodili oranžovou do lesklýho pouzdra. Nebo ten poslední model chystanýho heliox bych klidně vydržel i v černý.
Pe3xxx Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Odesláno 18. března 2009 Ahoj ja môžem poradiť len jedny naozaj podarené oranžové hodinky, ktoré su môjmu srdcu blízke. Sme s nimi velice spokojný. Viac info na: http://www.watch-europe-forum.eu/sk/?m=vypis&mcat=8&c=modely-2008 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
žabák Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Odesláno 18. března 2009 Ahoj ja môžem poradiť len jedny naozaj podarené oranžové hodinky, ktoré su môjmu srdcu blízke. Sme s nimi velice spokojný. No jo, ale tyhle nemaj s původním zadáním vůbec nic společnýho. Nejsou to ani potápky, ani nemají oranžový ciferník, a vlastně to nejsou doxy
chose Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Odesláno 18. března 2009 Ahoj ja môžem poradiť len jedny naozaj podarené oranžové hodinky.. Radši nám prosím konečně pověz něco o tom vašem sovětském kalibru s 80 h rezervou, už je tajemný dost dlouho. Sorry za
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se