Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslím, že je to jako nosit dříví do lesa ale stejně si neodpustím přidat svou zkušenost s ONYX servisem. Středeční návštěva v servisu Onyx mě více než příjemně překvapila. Naprosto fantastický přístup, profesionalita nejen pánů hodinářů ale i přítomných dam a k mému údivu okamžité řešení problému mechanických hodinek a to doslova na počkání! Přístup který jsem opravdu dlouho nezažil. 

Ještě jednou děkuji a těším se na příští návštěvu, Ivan.

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 909
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Do hodinářství Onyx jsem zavítal pouze s drobnou záležitostí – nechal jsem si vyčistit tah na hodinkách. I přes to, že šlo o poměrně malý úkon, přístup byl naprosto profesionální. Obzvlášť bych chtěl vyzdvihnout pana Aleše Kalivodu, jehož ochota, vstřícnost a preciznost mě opravdu potěšily. Bylo vidět, že zde zákazníka berou vážně bez ohledu na rozsah zakázky.

Během návštěvy jsme navíc řešili i problém s mikro vrypy na skle hodinek. Po pečlivém prozkoumání se ukázalo, že nejde o skutečné poškození, ale o ulpělý materiál na safírovém skle, který vrypy pouze připomínal. Problém byl profesionálně odstraněn a sklo je nyní naprosto v pořádku. Nikdy by mě nenapadlo, že něco takového může na safíru ulpět.

Hodinářství Onyx rozhodně doporučuji a určitě se sem vrátím i s většími požadavky.

• po měsíci...
Odesláno

Také se přidám k veřejnému poděkování. Skvělá komunikace, servis hodinek proveden nakonec o maličko rychleji než avizovaný termín (i tak to byla nekonečná doba) 🙂 Do budoucna se rád zastavím osobně. Ještě jednou děkuji za profesionální a přátelský přístup 👍

• po měsíci...
Odesláno

Opět děkuji pánům z Onyxu za perfektní přístup a skvělou práci. No a taky za pokec a výborné kafe 🙂  Tentokrát jsme se se ženou stavili osobně kvůli vytažení "smetí" a očištění flíčků na ciferníku mých nových mazlíků. Fakt chlapi moc díky klobouk dolů 👍

Odesláno

Neskutečná ochota, perfektní dílna, výtečná káva, doladění seřízení IWC a Glashutte original na cca 2 sec do plusu, báječné popovídání, spoustá zajímavých informací, co víc bych si mohl přát. Před Onyxem klobouk dolů.

Odesláno (upraveno)

Tak já musím Řídící poděkovat za trpělivost s mými SKX a vlastně i s Pogue. Oboje hodinky putovaly 2x zpátky, ale to člověk nemůže brát jako minus, vždycky proběhla dokonalá komunikace na úrovni a jednalo se již o hodinky značně jeté, dlouhodobě bez servisu. Člověk jim musí dát trochu zabrat, aby se všechno projevilo. To by je musel Ruda honit na cyklomatu aspoň 14 dní. Na což asi není kapacita. Každopádně oboje hodinky chodí jak mají, SKX mají za sebou dovolenou a několik poměrně brutálních rozborek a stěhování lisů. Pogue se mnou v práci na strojní údržbě strávily už půl roku a taky chodí super. Berte to jako u doktora, pokud se tam dostavíte úplně zhuntovaný, taky to nebude na jednu návštěvu. 😁 Samozřejmě že kusy které chodí na první dobrou převládají. Baby Pogue, Samuraje, PS2 Humberto, zlaťáky po dědovi, Hamiltony, všechno chodí dobře. Takže klobouček i za přístup, když se něco nepovede na poprvé. A snad máme v tomto už vybráno. A já se hlavně budu snažit polepšit a neposílat vraky, co se sypou pod rukama. 😁 Ale kdo to má tušit, když to ještě jakž takž chodí.😁 Každopádně díky existenci Onyxu se nemusím bát, že by bylo něco co by nešlo (i když třeba ne na poprvé) kvalitně opravit a dotáhnout k dokonalosti.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odesláno

Má ještě smysl děkovat a chválit?

Včera jsem byl opět v Jihlavě: jedny hodinky vyzvednuty po čištění a kontrole, další dvoje na počkání seřízeny a pořešeny, vše za mé osobní účasti na dílně. A ceny zuper.

Má to smysl: Děkuji a chválím!

• Dát hlas 1
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Dnes cesta do ONYX,Rudolf,  ač v běhu,  uvedl mě do dílny a předal kolegům. 2 x výměna baterie,  provedena IHNED,včetně tlakové zkoušky, LACO (krátká doba výdrže nátahu), ponechány na místě,  než jsem dojel domů,  telefon ze servisu se specifikací problému (vyschlý olej), doporučeno provedení servisu.

Skvělé, děkuji, že tady je svět ještě v pořádku.

Jen dovětek- jsou tak oblibeni, a jejich věhlas je tak veliký (a možná že i sekcí zde),že termín je leden. Rád si počkám,  ať je i více zakázek.

Upraveno uživatelem vaba
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Včera se mi vrátili dvoje Hamiltony z lázní Onyx Jihlava. Dobrá práce , slušná cena. Jen ten termín se trošku protáhl. Pochválit musím i zaslání v pěkných pouzdrech. Asi je zbytečné je tady doporučovat. Je to všeobecně známý servis. 

IMG_3426.jpeg

IMG_3427.jpeg

• Harwey změnil název na ONYX Jihlava

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...