Gilius Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 Bulova Accutron, Omegy F 300,Hamilton a Tissot electric.....Titus.....Certiny C-tronic,Timexy electric..a další???? Jsou tu nějaké??? Vlastníte někdo????? Podělíte se o fotky????
Jakubisko Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 (upraveno) Jsem majitelem ladickovych Longines Ultronic po dedovi. foto a info tu a tady ... no a ted jsou jedny kralovske ladicky na aukru Upraveno 15. března 2009 uživatelem Jakubisko
Gilius Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2009 Jsem majitelem ladickovych Longines Ultronic po dedovi. foto a info tu a tady ... no a ted jsou jedny kralovske ladicky na aukru jj...ty jsou famózní...o těch vím....ale vím také,že i další tady mají nějaké skvosty doma...jen se nechlubí mimochodem, Tvé Longiny jsou úplně fantastické na leštěném "meši"........ no a ty IWC.....bomba......ale......
CzechJoker Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 Bulova Accutron, merkni se na odkaz v podpisu.
PhoeniX Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 Tady je zajímavé vlákno na spřáteleném fóru.
gougy Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 Bulova Accutron, Omegy F 300,Hamilton a Tissot electric.....Titus.....Certiny C-tronic,Timexy electric..a další???? Jsou tu nějaké??? Vlastníte někdo????? Podělíte se o fotky???? Eterna electronic z roku mého narození. Vrní nádherně a jsou ve špičkovém stavu - toho času na přeleštění akrylátového skla (nejsem schopný si koupit Polywatch a pověnovat se..., tak jsem je vzal k hodináři společně s s jednou Etou, co šla do "lázní") Foto tedy až cca na konci března.
Gilius Odesláno 16. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2009 Tady je zajímavé vlákno na spřáteleném fóru. jj,tohle znám......ale dík. 4gougy- těším se
Gilius Odesláno 16. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2009 našel jsem tu toto vlákno...... http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=7926 ale pokud je tu více majitelů těchto hodinek......pochlubte se,prosím......
SAS Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 Mám jeden kousek od východoněmeckých soudruhů UMF electric 25 - vlákno je tady Jen jsem zatím nevyzkoušel jejich funkčnost....
Jakubisko Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 jj...ty jsou famózní...o těch vím....ale vím také,že i další tady mají nějaké skvosty doma...jen se nechlubí mimochodem, Tvé Longiny jsou úplně fantastické na leštěném "meši"........ no a ty IWC.....bomba......ale...... Myslis ten hiphopersky pleteny tah? Hmm, s kuzi jsem spokojeny, ale treba me za cas omrzi a zkusim. Nevis, kde se da sehnat? S IWC jsem v kontaktu, kdyz se neprodaji na aukru, zacneme jednat o akvizici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Foundryman Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 (upraveno) Já mám tyhle Longines: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. března 2009 uživatelem Foundryman
Gilius Odesláno 21. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2009 Myslis ten hiphopersky pleteny tah? Hmm, s kuzi jsem spokojeny, ale treba me za cas omrzi a zkusim. Nevis, kde se da sehnat? viděl jsem ho někde...ale musím zapátrat(dám vědět).......a není to "hiphoperský"........mesh je prostě mesh....... Já mám tyhle Longines: krásné...gratuluju!!!
Jakubisko Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 Gilius: OK, dik. Btw IWC mi nabizel pan za 22k, me se to zdalo moc a ted uz se na ne jede podivat nekdo jiny. Jsem vul nebo ne?
Gilius Odesláno 21. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2009 Gilius: OK, dik. Btw IWC mi nabizel pan za 22k, me se to zdalo moc a ted uz se na ne jede podivat nekdo jiny. Jsem vul nebo ne? můj soukromý názor.......?? Vůl nejsi...ale tohle jsi trochu prokaučoval........já teda nejsem odborník....ale moc jich k vidění teda není......
Návštěvník Tada Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Tak ty Accutrony co o nich píš CzechJoker už jsou u mě
Gilius Odesláno 26. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2009 našel jsem fotogalerii strojků......enjoy: http://www.electric-watches.co.uk/movements.php
cortes1990 Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 niesu sice moje su kamosovho deda ale ajtak sa pochlubym.... prosim ospravedlnte kvalitu .....fotene s telefonom pred par rokmi takze je to jasné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 niesu sice moje su kamosovho deda ale ajtak sa pochlubym.... prosim ospravedlnte kvalitu .....fotene s telefonom pred par rokmi takze je to jasné Nechtěl jsem spamovat novým vláknem, ale narazil jsem na zajímavé stránky o elektrických hodinkách, tak snad se to bude někomu hodit: http://www.electric-watches.co.uk/make/index/index.php ( pravděpodobně už to tu někde je, ale nepodařilo se mi to najít )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se