Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bulova Accutron, Omegy F 300,Hamilton a Tissot electric.....Titus.....Certiny C-tronic,Timexy electric..a další????

Jsou tu nějaké??? Vlastníte někdo????? Podělíte se o fotky????

Odesláno
Jsem majitelem ladickovych Longines Ultronic po dedovi.

foto a info tu a tady

... no a ted jsou jedny kralovske ladicky na aukru

jj...ty jsou famózní...o těch vím....ale vím také,že i další tady mají nějaké skvosty doma...jen se nechlubí :(

mimochodem, Tvé Longiny jsou úplně fantastické na leštěném "meši"........ ;)

no a ty IWC.....bomba......ale...... :worried_anim:

Odesláno
Bulova Accutron, Omegy F 300,Hamilton a Tissot electric.....Titus.....Certiny C-tronic,Timexy electric..a další????

Jsou tu nějaké??? Vlastníte někdo????? Podělíte se o fotky????

Eterna electronic z roku mého narození. Vrní nádherně a jsou ve špičkovém stavu - toho času na přeleštění akrylátového skla (nejsem schopný si koupit Polywatch a pověnovat se..., tak jsem je vzal k hodináři společně s s jednou Etou, co šla do "lázní")

Foto tedy až cca na konci března. :crying_anim02:

Odesláno

Mám jeden kousek od východoněmeckých soudruhů UMF electric 25 - vlákno je tady

Jen jsem zatím nevyzkoušel jejich funkčnost....

Odesláno
jj...ty jsou famózní...o těch vím....ale vím také,že i další tady mají nějaké skvosty doma...jen se nechlubí :(

mimochodem, Tvé Longiny jsou úplně fantastické na leštěném "meši"........ ;)

no a ty IWC.....bomba......ale...... :worried_anim:

Myslis ten hiphopersky pleteny tah? Hmm, s kuzi jsem spokojeny, ale treba me za cas omrzi a zkusim. Nevis, kde se da sehnat?

S IWC jsem v kontaktu, kdyz se neprodaji na aukru, zacneme jednat o akvizici :thumbsup_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Myslis ten hiphopersky pleteny tah? Hmm, s kuzi jsem spokojeny, ale treba me za cas omrzi a zkusim. Nevis, kde se da sehnat?

viděl jsem ho někde...ale musím zapátrat(dám vědět).......a není to "hiphoperský"........mesh je prostě mesh.......

Já mám tyhle Longines:

krásné...gratuluju!!!

Odesláno
Gilius: OK, dik. Btw IWC mi nabizel pan za 22k, me se to zdalo moc a ted uz se na ne jede podivat nekdo jiny. Jsem vul nebo ne? :suicide_anim:

můj soukromý názor.......?? Vůl nejsi...ale tohle jsi trochu prokaučoval........já teda nejsem odborník....ale moc jich k vidění teda není......

• po měsíci...
  • po měsíci...
  • Po roku...
Odesláno

niesu sice moje su kamosovho deda ale ajtak sa pochlubym.... prosim ospravedlnte kvalitu .....fotene s telefonom pred par rokmi takze je to jasné

Nechtěl jsem spamovat novým vláknem, ale narazil jsem na zajímavé stránky o elektrických hodinkách, tak snad se to bude někomu hodit:

http://www.electric-watches.co.uk/make/index/index.php

( pravděpodobně už to tu někde je, ale nepodařilo se mi to najít )

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...