Přejít na obsah

Digi fotaky, foceni a vsechno kolem toho..

odklizec

Doporučené příspěvky

Tak jsem si udelal Jeziska v cervnu :wub: Musel jsem sice pozastavit koupi vintage Rolexu, ale stalo to zato. Sekvence s 8sn/s je dechberouci! :gun_bandana: Ovsem pri pohledu na dvousetstrankovy manual, ktery musim po vikendu prostudovat to uz tak pekne neni :suicide_anim:

Dobrej kulomet. Jdes do valky? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Je to asi tři neděle co jsem koupil CANON EOS 450D a k němu jejich sklo 17-55 f2,8 IS USM.

Nějak mi z toho zatím neleze to, co bych si představoval. I když občas se něco povede, většina je taková neostrá.

Nějakou zkušenost s focením mám ze Sonky F-717 ( apropos - nechcete jí někdo ??? )

Pokud by byl workšopek a nevadila by ta moje zatracená stabilizace, mohl bych se přihlásit také? Pls.

Zhruba první týden v srpnu jsem pryč, předtím i potom mohu, pokud to práce zrovna nezhatí.

Odkaz ke komentáři

Je to asi tři neděle co jsem koupil CANON EOS 450D a k němu jejich sklo 17-55 f2,8 IS USM.

Nějak mi z toho zatím neleze to, co bych si představoval. I když občas se něco povede, většina je taková neostrá.

Nějakou zkušenost s focením mám ze Sonky F-717 ( apropos - nechcete jí někdo ??? )

Pokud by byl workšopek a nevadila by ta moje zatracená stabilizace, mohl bych se přihlásit také? Pls.

Zhruba první týden v srpnu jsem pryč, předtím i potom mohu, pokud to práce zrovna nezhatí.

Ja bych o tu 717 mel mozna zajem, mohl bys mi pls. poslat vice info do SZ?

Odkaz ke komentáři

Že by Grand Canyon?

Přesný zásah. Letošní duben, super výlet. Grand canyon, Bryce canyon, Antelope canyon, Horseshoe bend, Monument valley, Zion, Mono lake.... Spousta fotogenických míst, spousta fotek, spousta levných objektivů u Samyho v Los Angeles. A jediné hodinky co jsem koupil byly Timexky pro dceru :-)

post-1609-1216818643.jpg

post-1609-1216818707.jpg

post-1609-1216818758.jpg

Odkaz ke komentáři

Přesný zásah. Letošní duben, super výlet. Grand canyon, Bryce canyon, Antelope canyon, Horseshoe bend, Monument valley, Zion, Mono lake.... Spousta fotogenických míst, spousta fotek, spousta levných objektivů u Samyho v Los Angeles. A jediné hodinky co jsem koupil byly Timexky pro dceru :-)

S Antelope máš teda krásnou fotku, já dal večer nabíjet mladé baterku (jak mně poručila) a zavřel krytku foťáku. Ona si ji tam ráno nedala páč si myslela, že když je zavřená krytka tak tam je... a na antelop mám tak maximálně pěknou vzpomínku :-(

Jinak jsem tam byl letos na jaře, krom toho co jsi vypsal se mi strašně líbilo v Youshula tree park (hodně chřestýšů takže ve stanu to bylo supr) a hlavně v Utahu v Canyon lands a N.P. Archers, tam nám pro změnu vlezla do stanu černá vdova :-)

Přes LA jsme nakonec jeli neplánovaně 2krát, protože jsou tam 2 outlety a naše dvě krasavice z toho měli zlatou horečku...

Odkaz ke komentáři

Zdar kluci, potřeboval bych poradit jaký si pořídit foták.Máme doma nějaký kompakt, ale já bych chtěl něco lepšího.Jsem ůplnej antitalent, ale docela mě to začíná brát a ten kompakt nic nevyfotí hlavně dál. Díky za rady a postřehy.Ještě kde koupit a zda by mi kdyžtak někdo pomohl s nákupem venku.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
Zdar kluci, potřeboval bych poradit jaký si pořídit foták.Máme doma nějaký kompakt, ale já bych chtěl něco lepšího.Jsem ůplnej antitalent, ale docela mě to začíná brát a ten kompakt nic nevyfotí hlavně dál. Díky za rady a postřehy.Ještě kde koupit a zda by mi kdyžtak někdo pomohl s nákupem venku.

Já jsem si teď koupil ultrazoom Panasonic FZ18, a nelituju. Stál na webu asi 9K i s brašnou a silnější baterkou. Pokud bys netrval na menu v češtině, tak se dá koupit už za 6K. Zaostřuje už od 1 cm (makro), a jediná nevýhoda oproti kompaktu je, že musíš sundavat krytku objektivu, celkové rozměry a pravděpodobně vyšší náchylnost k poškození. Z mého pohledu to je za málo peněz hodně muziky. recenze

Odkaz ke komentáři

S Antelope máš teda krásnou fotku, já dal večer nabíjet mladé baterku (jak mně poručila) a zavřel krytku foťáku. Ona si ji tam ráno nedala páč si myslela, že když je zavřená krytka tak tam je... a na antelop mám tak maximálně pěknou vzpomínku :-(

Jinak jsem tam byl letos na jaře, krom toho co jsi vypsal se mi strašně líbilo v Youshula tree park (hodně chřestýšů takže ve stanu to bylo supr) a hlavně v Utahu v Canyon lands a N.P. Archers, tam nám pro změnu vlezla do stanu černá vdova :-)

Přes LA jsme nakonec jeli neplánovaně 2krát, protože jsou tam 2 outlety a naše dvě krasavice z toho měli zlatou horečku...

Díky. Naštěstí jsem neměl manželku sebou aby mi provedla podobnou "taškařici" Ale na Dsku když nemáš baterku tak to poznáš málem i na váze batohu :-) V Antelope mne překvapil přístup indiánů byl trošku, řekněme neprofesionální. A když jsme si nakonec museli odvézt sami dodávku s turisty protože indiánský řidič se prostě vypařil byla to jenom taková třešnička na dortu :-) Joshua tree, death valley jsem zapomenul vyjmenovat. V Arches jsem nebyl, třeba to bude ten správný důvod proč jet příští rok znovu. Outlety jsem absolvoval ve Vegas, dva a stačilo mi to na dlouhou dobu, nechápu jak to ženské dokážou přežít, spusty obchodů s hadrama na jednom místě, všechny vypadají stejně, mezitím freneticky pobíhající ženské co tvrdí že to oblečení nevypadá stejně, že je třeba si všechno vyzkoušet, nakombinovat, nakonec stejně nekoupit, pak se pro to vrátit, znova si to promyslet... Tou dobou už je můj systém přetížen a dochází k resetu, najdete mne v nějakém strašném fastfoodu kde ani pivo pořádné nemají, jak se zoufale bootuji :suicide_anim:

post-1609-1216903110.jpg

post-1609-1216903170.jpg

post-1609-1216903256.jpg

post-1609-1216903367.jpg

Upraveno uživatelem flagolo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...