Pavel87 Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu (upraveno) Zdarec, rád bych svou sbírku rozšířil o další komplikaci, kterou ještě nemám. Už mě moc nebaví kupovat typově stále podobné hodinky. Na narozeniny jsem si nadělil Casio GBM-2100 a byla to velmi příjemná změna po dlouhé době nošení automatů. Ano i quartz může bavit a to jakože dost. Takže ohledně pohonu to může být cokoliv. Prostě bych rád měl hodinky co ukazují měsíční fázi a nestojí ledvinu. Házejte mi sem prosím nějaké návrhy, klidně to mohou být i microbrandy, cokoliv s čím jste se potkali/máte to a jste s tím spokojení. Upraveno 26. listopadu uživatelem Pavel87
Pavel87 Odesláno 26. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu před 15 minutami, Bert napsal: Schaumburg Moon Meteorite. Jo no, ty jsou moc pěkný, ale stály by dokonce dvě ledviny...
Daemonultimate Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu Mně se líběj Orienty. Má je syn a když jsem je viděl poprvé ve všech možných variantách v obchodě, dost mě překvapily.
Rendell Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu před 15 minutami, Daemonultimate napsal: Mně se líběj Orienty. Má je syn a když jsem je viděl poprvé ve všech možných variantách v obchodě, dost mě překvapily. Myslím, že tyto ukazují jen den a noc, ne měsíční fázi.
Daemonultimate Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu Právě teď, Rendell napsal: Myslím, že tyto ukazují jen den a noc, ne měsíční fázi. A víš že je to asi pravda, to mě ani nenapadlo. Nejsou moje, bohužel.
tommasini Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu (upraveno) Před hodinou, Pavel87 napsal: Zdarec, rád bych svou sbírku rozšířil o další komplikaci, kterou ještě nemám. Už mě moc nebaví kupovat typově stále podobné hodinky. Na narozeniny jsem si nadělil Casio GBM-2100 a byla to velmi příjemná změna po dlouhé době nošení automatů. Ano i quartz může bavit a to jakože dost. Takže ohledně pohonu to může být cokoliv. Prostě bych rád měl hodinky co ukazují měsíční fázi a nestojí ledvinu. Házejte mi sem prosím nějaké návrhy, klidně to mohou být i microbrandy, cokoliv s čím jste se potkali/máte to a jste s tím spokojení. Moonswatche se dělají s měsíční fází. Ty se Snoopym. Objevují se porůznu i tady v inzerci. Mám dojem, že tam i jedny teď jsou. edit: á tak jsem se podíval a rovnou dvoje jsou tam. černý a bílý. Dej si do vyhledávání Snoopy a vyjedou ti. Upraveno 26. listopadu uživatelem tommasini
Salamaster Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu Já bych měl návrhy dva: Citizen Eco-Drive Radio Controlled Tsukiyomi Moonphase Super Titanium nebo oblekovky Tissot Carson Premium Moonphase 1
Harwey Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu https://www.reddit.com/r/WatchHorology/comments/vjhw6c/any_hint_of_affordable_moon_phase_watch/ https://www.chrono24.com/watches/moon-phase-watches--96.htm?keyword=moon-phase-watches&keywordId=96&showpage=&sortorder=1 https://timex.eu/collections/moon-phase?srsltid=AfmBOoqL0aAGzN2jVu9ARKfgCfynJrAAYaj69mCTCZuQgltrKYeLARi6&country=SK
Pavel87 Odesláno 27. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu před 23 hodinami, Daemonultimate napsal: Mně se líběj Orienty. Má je syn a když jsem je viděl poprvé ve všech možných variantách v obchodě, dost mě překvapily. Orienty mám moc rád a tyto konkrétně s “novým” logem jsou skvělý, jen jak zaznělo nemají ukazatel měsíční fáze, ale dne a noci. Každopádně jsou super. 1
Pavel87 Odesláno 27. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu před 22 hodinami, Salamaster napsal: Já bych měl návrhy dva: Citizen Eco-Drive Radio Controlled Tsukiyomi Moonphase Super Titanium nebo oblekovky Tissot Carson Premium Moonphase Tyto Citizeny jsou perfektní, bezúdržbový hodinky, navíc tuhle značku ještě nemám. Moc se mi líbí
Pavel87 Odesláno 27. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu Jinak jsem ještě narazil na echo/neutra: https://echoneutra.com/collections/averau-39-moon-phase?srsltid=AfmBOorE-6BDRAReCkRk70D79vIQ4j506u5xjd3dYWgVB8dLl3okOfU3 Ty bíle mají full lume ciferník
Dopi Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu před 3 hodinami, Pavel87 napsal: Tyto Citizeny jsou perfektní, bezúdržbový hodinky, navíc tuhle značku ještě nemám. Moc se mi líbí Já už sice troje Citizeny mám, ale dnes jsem objednal tuhle variantu. Přemýšlel jsem o nich 14 dní, než jsem zjistil že je opravdu nutně potřebuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se