Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdarec, rád bych svou sbírku rozšířil o další komplikaci, kterou ještě nemám. Už mě moc nebaví kupovat typově stále podobné hodinky. Na narozeniny jsem si nadělil Casio GBM-2100 a byla to velmi příjemná změna po dlouhé době nošení automatů. Ano i quartz může bavit a to jakože dost. Takže ohledně pohonu to může být cokoliv. Prostě bych rád měl hodinky co ukazují měsíční fázi a nestojí ledvinu. 🙂 Házejte mi sem prosím nějaké návrhy, klidně to mohou být i microbrandy, cokoliv s čím jste se potkali/máte to a jste s tím spokojení. 

Upraveno uživatelem Pavel87
Odesláno
před 15 minutami, Bert napsal:

Schaumburg Moon Meteorite.

Jo no, ty jsou moc pěkný, ale stály by dokonce dvě ledviny... 

Odesláno
před 15 minutami, Daemonultimate napsal:

Mně se líběj Orienty. Má je syn a když jsem je viděl poprvé ve všech možných variantách v obchodě, dost mě překvapily.

20251003_112730.jpg

20251003_112816.jpg

Myslím, že tyto ukazují jen den a noc, ne měsíční fázi.

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Pavel87 napsal:

Zdarec, rád bych svou sbírku rozšířil o další komplikaci, kterou ještě nemám. Už mě moc nebaví kupovat typově stále podobné hodinky. Na narozeniny jsem si nadělil Casio GBM-2100 a byla to velmi příjemná změna po dlouhé době nošení automatů. Ano i quartz může bavit a to jakože dost. Takže ohledně pohonu to může být cokoliv. Prostě bych rád měl hodinky co ukazují měsíční fázi a nestojí ledvinu. 🙂 Házejte mi sem prosím nějaké návrhy, klidně to mohou být i microbrandy, cokoliv s čím jste se potkali/máte to a jste s tím spokojení. 

Moonswatche se dělají s měsíční fází. Ty se Snoopym. Objevují se porůznu i tady v inzerci. Mám dojem, že tam i jedny teď jsou.

edit: á tak jsem se podíval a rovnou dvoje jsou tam. černý a bílý. Dej si do vyhledávání Snoopy a vyjedou ti. 😉

Upraveno uživatelem tommasini
Odesláno

Já bych měl návrhy dva: Citizen Eco-Drive Radio Controlled Tsukiyomi Moonphase Super Titanium  nebo oblekovky Tissot Carson Premium Moonphase 🙂 

216345.jpg

118970.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno
před 23 hodinami, Daemonultimate napsal:

Mně se líběj Orienty. Má je syn a když jsem je viděl poprvé ve všech možných variantách v obchodě, dost mě překvapily.

20251003_112730.jpg

20251003_112816.jpg

Orienty mám moc rád a tyto konkrétně s “novým” logem jsou skvělý, jen jak zaznělo nemají ukazatel měsíční fáze, ale dne a noci. Každopádně jsou super. 👍 

• Díky 1
Odesláno
před 22 hodinami, Salamaster napsal:

Já bych měl návrhy dva: Citizen Eco-Drive Radio Controlled Tsukiyomi Moonphase Super Titanium  nebo oblekovky Tissot Carson Premium Moonphase 🙂 

216345.jpg

118970.jpg

Tyto Citizeny jsou perfektní, bezúdržbový hodinky, navíc tuhle značku ještě nemám. Moc se mi líbí :) 

Odesláno
před 3 hodinami, Pavel87 napsal:

Tyto Citizeny jsou perfektní, bezúdržbový hodinky, navíc tuhle značku ještě nemám. Moc se mi líbí :) 

Já už sice troje Citizeny mám, ale dnes jsem objednal tuhle variantu. Přemýšlel jsem o nich 14 dní, než jsem zjistil že je opravdu nutně potřebuju.

IMG_20251127_171318.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...