Foundryman Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 Usnesli jsme se, že se sejdeme v sobotu 18.8. v 11.00 hod. ve Žďáru n. Sáz. u benzinky na výpadovce na Brno. Odtud vyrazíme buď k Mechanovi, nebo někam s Mechanem. Pokud by se tedy chtěl někdo přidat, bude vítán.
African Odesláno 16. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 Asi mi to nikdy nevyjde se setkat, nebo si zajezdit s členy tohoto příjemného fóra Tento víkend razím na Open Air Trutnov festival" Nejede tam někdo z vás? Sorry za
falkkon Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 Tak počasí se lepší Bude výlet! A co motosekce okolo Prahy? Bude něco??
New X-Bob Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 skeleton nemůže... tak se asi projedu sám...
lorch Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 Mám toho na sobotu hodně, ale jestli to zvládnu, zkusím přijet alespon na chvilku k tý benzině, když už jste si dali sraz tak blízko mě.
falkkon Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2007 Mám toho na sobotu hodně, ale jestli to zvládnu, zkusím přijet alespon na chvilku k tý benzině, když už jste si dali sraz tak blízko mě. Super,počasí přeje,tak jedem.
falkkon Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2007 skeleton nemůže... tak se asi projedu sám... A co Žďár??? Přece jenom je to daleko.....
Foundryman Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2007 A co Žďár??? Přece jenom je to daleko..... Myslíš, že by to bylo na Jawu moc ?
Foundryman Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2007 Takže jedeme ze Žďáru k Mechanovi.
falkkon Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2007 Takže já jsem doma,z časových důvodů jsem ve Žďáru zatroubil na ústup a jel přes Boskovice domů(super cesta)Zbytek pokračoval k Mechanovi. Lorch se ani nepochlubil na čem přijede Byl to BMW z roku 1938!!! Foto dodá Foudryman
lorch Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2007 Tak jsem taky dorazil domů, bylo mi potěšením se s Vámi kousek svézt Pánové......
Foundryman Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2007 (upraveno) Jsem doma, u Mechana super pokec a náááádherné hodinky, foto hodinek dodám zítra. Teď jen fotky z projížďky, králem dne byl se svým strojem bezesporu Lorch. BMW R-12, na němž projela Wehrmacht Evropou, ruční řazení, prostě krása. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. srpna 2007 uživatelem Foundryman
New Milis Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2007 Jojo pánové, taky dík všem za parádní den. Lorchu, jsi král!!!
Skeleton Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 No jo ale v N.Kníně jsou kostky................. Tak jsem to vsechno (Dobris, Mnisek, Knin, Hut, ...) v sobotu dopoledne projel a nikde ani kostka! Tak priste bez vymluv!
mechano Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Tak jsem to vsechno (Dobris, Mnisek, Knin, Hut, ...) v sobotu dopoledne projel a nikde ani kostka! Tak priste bez vymluv! No to ses teda už mohl zastavit... A výmluva ? Přeci nemám žádnou motorku.
koblih69 Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 No to ses teda už mohl zastavit... A výmluva ? Přeci nemám žádnou motorku. Machano jestli nepohrdneš manželčiným 150 ccm čopříkem tak je ti kdykoliv k dispozici
mechano Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 Machano jestli nepohrdneš manželčiným 150 ccm čopříkem tak je ti kdykoliv k dispozici Díky za šlechetnou nabídku.
Foundryman Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 V neděli 26.8. má pár motorek sraz v Havl. Brodě, v 11.00 u benzinky OMV (pod kopcem na křižovatce hlavních tahů). Pokud by se chtěl ještě někdo přidat, je vítán.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se