Murphy97 Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 překrásná fotka, co dodat...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 diky pozadi? napis, jaky rozliseni, udelam ti ji na miru... Já nevim kliknu pravym, set as background a je to. Když je to moc placatý, moje milá mi to za pár vteřin upraví, ale tahle je ok Ježiš a bude vůbec dost fotek, když musí bejt takový rozlišení? Teda já ani nevim jaký...ale tý fotky bude škoda, je super. Prodej ji Steinhartům, nebo aspoň vyměň za hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorio Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 sikovna mila dost fotek? doufam, ze jo... minuly rok byla delsi strana 3000 pix, ted je to kratsi strana 3000 pix - imho je to na kalendar A2 - a ja se nejak nedostal k vymene fotaku... fotku Steinhartum? ty maji dobry fotky... ale pisu si s par jinyma znackama... uvidime... ......... Pravidla: 1) Každý člen fóra se ucastni s neomezenym poctem fotografii, ktere mi zasle formou SZ (mozno postupne ci najednou). 2) Finalni snimek se autor zavazuje dodat ve velikosti, kde bude kratsi strana snimku minimalne 2000 pixelu, RGB, *.TIF, *.PSD, *.EPS, *.JPG (bez ztratove komprese). 3) Kazdy soutezni prispevek bude obsahovat min. jednu fotografii v rozliseni 1024x768 (nebo 1024x680) pixelu, plus vyrez ze snimku 1:1 v rozliseni 800x600 pixelu pro porovnani hloubky ostrosti, sumu, apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorio Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 ju, asi jsem se prekoukl...? ...honem do prace!!! (anebo do supliku?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorio Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 dekuju, ja si toho fakt nevsiml no jo, par tisic fotek mam... ale ted KTEROU??? Pravidla: 1) Každý člen fóra se ucastni s neomezenym poctem fotografii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAveDOG Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2010 Parádní fotka těch Steinhartů. Jen pro mě možná trochu rušivý přechod data a dne. :-( Patří to k mechanikám, ale mě to vadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 (upraveno) Seiko Monster, Citizen Moonphase, Tissot T Touch Expert Upraveno 11. srpna 2010 uživatelem pitrs182 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 (upraveno) Seiko Monster, Citizen Moonphase, Tissot T Touch Expert Příště trošku větší, prosím :--) Upraveno 11. srpna 2010 uživatelem Peta-Biker 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 Už je to. Editoval sem to hned po shlédnutí. Byls rychlý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 IWC Aquatimer 2000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 tak mě instant navedl na myšlenku vyfotit seiko vedle rolexu, protože žiju v domnění, že rolex moc nesvítí a on docela svítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Ale jak dlouho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Ale jak dlouho? než to zhasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) Mas pravdu sviti nejlip.... Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 ... a víš, že si to nemyslím, jsem přesvědčený, že "nejčitelnější" bude fortis i když na první pohled svítí úplně na h...o ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Abych rekl pravdu osobne hodinky na noc nesundavam , na co taky - neprekazi mi a mlada taky neco vydrzi... Na kazdych hodinkach jsem zatim cas odecetl ( 5:00 ) - jde jenom o to aby byla poradna tma a ne sero... Vlastne jo , mel jsem stare seagully a ty staly za prd .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Abych rekl pravdu osobne hodinky na noc nesundavam , na co taky - neprekazi mi a mlada taky neco vydrzi... Na kazdych hodinkach jsem zatim cas odecetl ( 5:00 ) - jde jenom o to aby byla poradna tma a ne sero... Vlastne jo , mel jsem stare seagully a ty staly za prd .. Ehm já mám na noc speciální "spací" Luminoxy. Hned se líp jde s prostatou když člověk i bez brejlí ví kolik je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Abych rekl pravdu osobne hodinky na noc nesundavam , na co taky - neprekazi mi a mlada taky neco vydrzi... Na kazdych hodinkach jsem zatim cas odecetl ( 5:00 ) - jde jenom o to aby byla poradna tma a ne sero... Vlastne jo , mel jsem stare seagully a ty staly za prd .. mně to je jedno co jak svítí - na noc hodinky sundavám a kdybych na ně měl mžourat kolik že je hodin tak je spánek v pr*** - chodím v jednu a v pět s prostatou a to by si mohl greenfiš podle mně řídít čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 mně to je jedno co jak svítí - na noc hodinky sundavám a kdybych na ně měl mžourat kolik že je hodin tak je spánek v pr*** - chodím v jednu a v pět s prostatou a to by si mohl greenfiš podle mně řídít čas To ja mam spatny spani a kdyz se vzbudim a nevim kolik jeste spanku mam pred sebou jsem nesvuj. Prostata me zatim netrapi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 To ja mam spatny spani a kdyz se vzbudim a nevim kolik jeste spanku mam pred sebou jsem nesvuj. Prostata me zatim netrapi. Neboj, když jí budeš chvíli používat, ona začne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se